Pynt dine vægge

Kort tid før jul fik vi taget en række billeder hos en professionel fotograf af Blommen i fotostudie. Billederne skulle primært bruges til julegaver til bl.a. begge hold bedsteforældre, som hver fik et kæmpe indrammet foto.

Men både Blommens faster og hendes onkel ‘Batter’ fik også hver et billede som ekstragave juleaften. I stedet for blot at få billederne til dem fremkaldt på almindeligt fotopapir, bestilte jeg to fotos fremkaldt på lærred fra Sumopix. Jeg er vild med den effekt, som lærredet har på billedet. Det tilfører virkelig ’noget ekstra’ og gør det både mere eksklusivt og unikt. P.t. har jeg store planer om et af fotoerne med Blommen i ballerina-skirt på et kæmpelærred til vores enorme (og meget tomme) væg over trappen, der fører fra køkkenet og ned i vores stue.

Hvis du også er lun på at få fremkaldt yndlingsbillederne på lærred, så tjek priserne her, som ligger i den lave ende af, hvad jeg ellers har set.

IMG_8116 IMG_8109

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

14 thoughts on “Pynt dine vægge

 1. Sikke nogle helt igennem skønne billeder og hvor ser det fint ud på lærred. Det burde jeg vist se lidt nærmere på 🙂

  /Lou

 2. Super flotte billeder.
  Jeg er en af de heldige der har fået et.
  Er meget glad og stolt af billedet.

 3. Skønne billeder!
  Er simpelthen også nød til, at høre om de stempler du har brugt til, at skrive på gavepapiret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.