Ok, det var en fejl

I går søndag smuttede vi nordpå for at gå en tur i Dyrehaven. Det var en fejl. En stor en. Vi havde ikke engang gået tyve meter, før vi alle tre frøs som forfrosne hårløse hunde(!) trods meget varmt tøj og flere lag uld. Men det var min idé, at hele familien skulle på søndagstur, så jeg insisterede på at trodse vejret og bevæge os længere og længere ind i skoven, der midt i januar faktisk er ret bar og øde og slet ikke så idyllisk endda. Det er den skide chill factor, ja. Uf, føj! Og jeg fik min straf, da den lille, kolde Blomme efter tyve minutter ikke kunne sige andet end ”mor bære mig, mor bære mig”. Som sagt så gjort. Men skovvandring med tung tumling hængende i favnen er nu også ret hyggeligt, og meget meget hårdt for mors tændstiksarme. 

Hvordan var din søndag? Trodsede du også vejr og vind og begav dig ud i kulden, eller var du lidt mere smart end mig og hyggede inden døre?

IMG_8341IMG_8346 Dyrehaven, JAN 2014

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Ok, det var en fejl

  1. Hvordan er ærmerne på jeres ticket flyverdragt? Vi har en i år der er vildt lækker, men den jeg har købt på udsalg – til næste vinter- har tyndere ærmer, og jeg er i tvivl om, om den bliver for kold…

    1. På denne model er de ret tykke. Jeg ved, at Ticket går meget op i at lave fleksibelt overtøj, så børnene ikke skal bevæge sig rundt med meget tykke dragter for at kunne holde varmen, så hvis du har købt en rigtig vinterflyverdragt, så er jeg helt sikker på, at den ikke bliver for kold 🙂

  2. Men ikke desto mindre er det nogle skønne billeder – og Blommen ser ud som om hun hygger sig. Jeg havde sendt mand og børn på legepladsen, og de sluttede af med varmt kakao på café – det hjalp lidt på kulden 🙂

    1. Tak, Anita. Hun hyggede sig i hvert fald lige der, da det billede blev taget, fordi hendes far netop har givet hende en stor gren 🙂 Legeplads og varm kakao er også altid et hit her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.