Lidt pral fra en mor efter første dag i vuggeren

Jer der følger Plum Mum på Instagram har måske allerede set, at Blommen har overstået sin første gang i vuggeren i dag (efter snart et lille år med privat pasning), og at det gik over al forventning. Thank God! Jeg håber ikke, jeg jinxer hele molevitten nu, for magter ærlig talt ikke at aflevere og gå fra ked af det Blomme – det gør alt for ondt i maven og i hjertet. I dag varede det kun en time og jeg var med hele vejen igennem, så det var vel slet ikke så farligt, og de reelle forhold er naturligvis ikke testet endnu. MEN i forhold til, at jeg plejer at have en lille abeunge klamrende til mig i sådanne situationer, havde jeg i dag en sej pige, der styrtede rundt og legede med de andre børn og alt legetøjet, en pige, der slet ikke ville med hjem og ikke mindst en pige, der fik ros for, at hun er godt på vej til at tale flydende. Ja, ja jeg holder mund nu – morpral er noget af det værste. Jeg er bare overlettet, og derfor er det på sin rette plads lige nu.

Jeg er afventende og ser, hvad resten af indkøringsperioden, der i øvrigt er delt op mellem barnefader og jeg, bringer.

P.s. Vi elsker stadig guldstøvlerne fra ByKier, der kan findes på udsalg endnu lige her.

20140203-132735.jpg

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

13 thoughts on “Lidt pral fra en mor efter første dag i vuggeren

  1. Hov.. skrev noget mere som ikke kom med?
    Ville vide hvordan de lækre støvler er i str? Overvejer dem nemlig til vores tvillingepiger på 2,3 år

    1. De er helt ‘normale’ i størrelsen synes jeg. Se evt. på ByKiers side, hvor de har måletabeller til hver enkelt støvle. De er ret brugbare, synes jeg.

  2. Som farmor bliver man både stolt og rørt over
    at høre om hvor dygtig vores dejlige barnebarn er

    1. Ha ha, ja 🙂 Men bare ikke alt for meget i det offentlige rum. Mødre, der praler for meget af deres dyyyygtige børn kan være … lidt for meget 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.