Racerbølle in spe

I julegave gav barnefader og jeg Blommen en Puky løbecykel fra yndlingslegetøjsbutikken over dem alle nemlig Legebutikken.dk, hvor jeg altid er sikker på, at kvaliteten er i top (på de nøje udvalgte og lækre varer), leveringen er lynhurtig og servicen er langt over det niveau, man ellers møder rundt omkring i webbutik-land.

Blommen er ikke så høj i forhold til sin alder, så hun mangler liiiige en centimeter på de små ben, før hun kan bruge cyklen rigtigt, men hun elsker den cykel, som efter hendes udsagn er ”sej, moar”. Jeg giver hende ret. Cyklen er sej og let at have med på tur, som vi havde i dag, så vi kunne skubbe rundt (i løb på befaling), mens Blommen nød en køretur. Den vejer ikke alverden, så den kan nemt tages med under armen, når hun ikke vil sidde på den længere. Til foråret, når benene er længere og flyverdragt ikke nødvendig, forudser jeg en lille racerbølle, som jeg skal løbe stærkt efter, når vi er på tur.

Og det var jer, kære læsere, der anbefalede netop den cykel inden jul. Tak for det. Hvis andre er interesserede i en løbecykel, så kan de findes lige her. De er ikke specielt dyre, og kan fås i flere forskellige størrelser. Endda også med fire hjul til de helt små.

IMG_8559

IMG_8562

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Racerbølle in spe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.