Vi tester bObles’ store motorikringe + en konkurrence

De sidste to uger har vi (læs: mest Blommen) testet bObles’ sidste skud på stammen – nemlig fem store motorikringe, som er en ’forstørrelse’ af de motorikringe, som bObles allerede havde på sortimentet i forvejen.

Som alle andre af bObles’ produkter skal ringene virke motorisk udfordrende igennem barnets leg, og de har flere forskellige anvendelsesmuligheder, som sandsynligvis vil variere fra alderstrin til alderstrin.

Men hvis man er en lille Blomme på snart 22 måneder, er det et hit at tage ringene over hovedet – helst flere på én gang, at samle og skille ringene ad igen og igen (som et slags kæmpe puslespil), at sidde på de samlede ringe som på et lille legegulv og spille iPad eller bare at kaste vildt og umotiveret rundt med ringene i hele hjemmet.

Som bObles selv skriver om produktet, kan de også bruges til at kravle igennem, mens ringene triller eller til at gå på line på langs kanten, eller til en slags forhindringsbane, hvor barnet hopper fra hul til hul – fx i kombination med de mange andre oplagte jorden-er-giftig produkter fra bObles.

Vi er æææælsker bObles, som faste læsere gennem længere tid ikke vil være i tvivl om. Motorisk udviklende og udfordrende OG pænt legetøj i ét. What’s not to like?

Ringene kan købes lige her til 499 kr.

Men hey, kunne du tænke dig at vinde et sæt ringe i valgfri farve? Jeg har netop startet en konkurrence på bloggens Facebook-side, hvor du har muligheden for at vinde et sæt store motorikringe. Du kan finde konkurrencen lige her.

bObles motorikringe collage

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anita 19. februar 2014 at 12:55

    De er da vildt fede – lige noget for Karla, måske som fødselsdagsgave… Vi har de små ringe, men de hitter ikke rigtigt´. Tror disse som man kan kravle igennem og hullahoppe’ med vil være bedre 🙂
    Blommen er så sød 🙂

    Reply

Leave a Comment