Pæne pæne pæne plakater til børneværelset

Det har været undervejs længe. Meget længe. Transformationen af Blommens værelse fra baby-tutte-nutte til et rigtigt tumlingeværelse. Faktisk er vi ikke kommet særlig langt, men nu skal der ske noget på den front. Værelset bliver brugt aktivt hver dag både morgen og eftermiddag og i weekenderne, og p.t. er der legetøj overalt, fordi vi ikke har de rette opbevaringsmøbler derinde. Allerhelst ville jeg gerne finde en sej og tung træreol på loppis til foråret, som jeg kunne male og sætte i stand med harlequin-tapet (hvis du ligger inde med en, du vil af med så giv lige et heads-up). Men vi kan simpelthen ikke vente længere, så nu ender vi med at købe en lav rumdelerreol i ubehandlet træ i stedet, som jeg kan fylde med lækre opbevaringsæsker og lignende.

Over reolen er jeg ved at planlægge og købe ind til den fineste billedvæg, hvor jeg vil blande grafik med vores egne private billeder. Jeg har allerede købt en del og lige nu er jeg ved at gennemtrawle Emilies webbutik JustSpotted. Jeg elsker hendes lille, fine plakatbutik. Emilie er genial til købe de lækreste plakater hjem, så udvalget altid er lige i øjet (og lige efter min smag). Kunne vælge alle plakaterne herunder. Tjek lige Babushka-plakaten fra WonderHagen – den er helt fantastisk, no? Eller den sorte hund eller, eller, eller… Hvad synes du?

JustSpottedCollage

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Pæne pæne pæne plakater til børneværelset

  1. Er ret vild med Birds og Zebra. Har selv længe kigget efter noget til tøsens værelse, og synes det er nogle gode bud.

  2. Vi har Brio-hunden, og jeg synes, at den er så fin. Brio er jo nærmest det største danske designikon inden for klassisk legetøj, og Wonderhagens streg er så skøn.

    1. Ja, du har ret – man er næsten nødt til at eje den. Det er lidt som at købe Bojesen-aben faktisk. Den vil aldrig blive forældet.

  3. Haha, ja, det spreder sig, det legetøj! Jeg overvejer, om vi ikke snart skal lave en oprydning i det og få en del pakket væk/solgt/givet videre. Helt ærligt er der jo grænser for, hvor meget hun har brug for.

    … men jo! Det er fine plakater. Især Brio-hunden. (Psst – i morgen kommer der også en fin plakat på Østfronten af typen, man kan vinde. Just saying)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.