Har det sgu så rart…

Har det p.t. rimelig rart efter en weekend, der har budt på:

Mere søvn end vi ellers har fået det sidste lange stykke tid. 7.30 stod vi op BÅDE lørdag og søndag.

Et ret så lækkert arbejdsarrangement, der foregik på og omkring Københavns havn på nogle af de bedste restauranter i byen. 6 forskellige for at være mere præcis.

Masser af solskin (foråret kommer nu. Jeg kan mærke det, og jeg trænger til det). Bliver glad af grønne knopper på træerne og små farverige blomster, der titter op hist op her.

Glad og ivrigt legende tumling. Sansegyngen er i øjeblikket et kæmpe hit. Vi fik den for over et år siden, og den har siden hængt i stuen on and off. Den kan i øvrigt findes her, hvor du også kan finde sejt udstyr som fx en slags tippy-telt til at spænde på gyngen. Overvejer selv at købe.

En meget ren og ryddelig stue som resultat af min hovedrengøring denne søndag formiddag, som var en smule svær at gennemføre, fordi glad Blomme mente, at hun skulle give en hjælpende hånd. Især gulvvasken ville hun gerne styre selv;) #vandoverhelegulvet

Hvordan har DIN weekend været?

20140223-141401.jpg

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Har det sgu så rart…

  1. Hvor lyder det hyggeligt! Og rart med rengøring – når det altså er overstået! I går var vi ude hos gode venner i Lyngby og i dag er børnene sendt på en legeaftale, og jeg har fået læst og så har Thomas og jeg været ude at gå tur og holde i hånd og købt sandwich med på vejen. Så dejligt 🙂 Glæder mig til at se dig på søndag. Jeg skriver dig lige en Facebookbesked

  2. Dejligt dejligt dejligt! Lyder fantastisk rart.

    Sømanden og jeg havde date night i fredags, og farfaren kom først med D sidst på eftermiddagen, hvor gemalen var taget af sted til håndbold, så var faktisk ALENE hjemme et par timer. Helt mærkeligt. Og så har jeg læst en fantastisk bog færdig. Må indrømme, at den stadig sidder lidt i mig 🙂

    1. Eeeiij, du har OGSÅ haft kærestetid. Hvor er det altså skønt <3 Fortæller du om bogen på bloggen? Jeg elsker bøger, der sætter sig i en. Og det er lang tid siden, jeg har taget mig tid til at læse en. Der var engang hvor jeg læste et par bøger om ugen og gerne havde gang i tre til fire på én gang. Den tid kommer nok igen, når tumlinge-mor-tiden er ovre 🙂

  3. Det ser nu altså sjovt ud med sådan en sansegynge… Så den kan anbefales? Når man først har hængt den op, er det så sådan, at man ikke lige piller den ned foreløbig, så der skal findes en permanent plads til, hvor man gider kigge på den hele tiden, eller tager I den bare frem når den skal i brug?

    1. Den er men at tage ned og sætte op. Så det er egentlig kun krogen i loftet, der er permanent. Den kan klart anbefales. Blommen elsker den, og den er genial til stimulering af balancen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.