Pretty Cakes & Pretty Girls

I søndags tillod jeg mig den luksus at reservere et par timer (som i alt blev til fire – ups) til mig selv. Uden mand. Uden barn. Timerne skulle stå i tøsehyggens tegn, og det kom de absolut også til. Eftermiddagen kom nemlig til at bestå af lutter lækre kagedimser en masse på Avenue Hotel, hvor jeg var et smut forbi sammen med Signe og Amira for at nyde Avenues efterhånden berømte High Tea-arrangement, som de afholder en gang om måneden.

Vi blev forkælet og nusset om fra det sekund, vi trådte ind af døren af det venlige personale, og stemningen og atmosfæren var hyggelig og afslappet, præcis som den skal være, når man allermest har lyst til at læne sig tilbage i de bløde sofaer, mens man indtager den ene lækre hapser efter den anden.

Vi fik både serveret konditorkage, scones med den bedste lemon curd, jeg har smagt ever (jo, den er god nok – jeg har drømt om at lave min egen siden. Måske mit søndagsprojekt?!), macarons, petit fours, cucumber sandwiches, kaffe og bløde bobler. Eeiiij, det var godt. Jeg var naturligvis høj på sukker længe efter, og siden søndag har jeg faktisk haft en svær sukkertrang, der dukker op nu og da. Eller den har måske altid været der 😉 Ja, ok måske.

Men anyway, du burde virkelige give dig selv lidt forkælelse og tage forbi med en veninde eller flere. Det er ikke sidste gang, jeg selv har været i Avenues kagehimmel. De afholder High Tea første søndag i hver måned, men datoer for resten af året kan findes her, hvor du også kan bestille dit bord.

Fristet?

Avenue Hotel, High Tea

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Maiken 6. marts 2014 at 8:43

    Åååååh, det lyder som en ret vidunderlig måde at bruge nogle timer i godt girly selskab. 🙂

    Reply

Leave a Comment