KLAM KLAMMERE KLAMMEST

For lidt tid siden skrev jeg om Blommens billedvæg, der er in the making netop nu. Hvad jeg valgte til hendes værelse fra yndlingsplakatbutikken Just Spotted, ja, det må du få at se en anden dag, når jeg har fundet den helt rigtige ramme. Hvem sælger i øvrigt de lækreste og pæneste A3-rammer? IKEAs – ellers så hypede – er altså ikke lige i øjet, når det gælder den størrelse. Tjekkede selv derude i lørdags, og der var ingen seje. Anyway, nu vil jeg vise noget andet.

Jeg kunne jo ikke begrænse mig (surprise), så en af de lækre KLAM plakater med et kort over København, som jeg har set på længe, måtte også en tur hjem til os. Den er kæmpestor (70*100) og skal hænge på vores store og endnu tomme væg, der fører fra køkkenetagen og ned i stueetagen. Find den her, hvis du er fristet. Væggen er så stor, at vi skal have en plakat mere i samme størrelse, og jeg tænker faktisk, at præcis den samme plakat blot i den mørke natversion vil se lækker ud sammen med!? Eller måske et helt andet motiv? Det har jeg ikke besluttet endnu. Lige nu venter jeg blot på, at barnefader i weekenden finder boremaskinen frem og sætter min nye plakat op for mig 🙂

just

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 6. marts 2014 at 22:07

  Den er så flot! Det er du i øvrigt også på din twitterprofil 😉

  Reply
  • Plummum 6. marts 2014 at 22:27

   OMG. ha ha ha. Jeg er 24 år på det billede. Bruger aldrig min Twitter. Hvordan fandt du den? Bare ved at søge på mit navn? 😀 Åhhhh, burde slette – eller starte forfra.

   Reply
 • Maria 6. marts 2014 at 22:32

  Jeg kan anbefale rammer fra CMYKkld på Nørrebro, https://www.butikcmyk.dk/butik/index.php/prisliste-rammer

  Reply
 • Østfronten 7. marts 2014 at 20:19

  Frem med powertools selv, mor! Så behøver du ikke vente til det passer andre end dig 😉

  Reply
  • Plummum 7. marts 2014 at 20:50

   Hæ hæ, I knoooow! Men det er jo over trappen, og den kan jeg ikke lige klare alene:) Skal balancere udover trappen (fra køkkenet) med maskinen, og det skal der vist i virkeligheden to stærke til.

   Reply

Leave a Comment