Jeg må lære at holde min mund…

Og så var det, at jeg i går sad til et blogger-event, (som jeg for en gangs skyld nåede forbi) og blærede mig højlydt med, at et styk Blomme sover sååååå godt om natten nu – og endda indtil kl. 8.30 i weekenderne. Baaaah! Wrong again. I nat blev jeg vækket af meget varmt og hostende feberbarn sådan cirka tredive gange(!) Min søvn, ja, den var nærmest ikke eksisterende. Især også fordi, at lille tumling havde en mani med at trykke sine tommelfingre ind i mine øjne hele natten i søvne (den er god nok – hun holder fast i mit hoved med begge hænder og trykker skiftevis sine tommelfingre ind i mine øjne). Det var en mærkelig og lettere stressende følelser. Så… jeg krydser fingre for, at jeg sover mere end sammenlagt to timer i nat. Må lære at holde min mund.

Men ellers er weekenden god. Trods feber og led hoste er barnet i virkeligt godt humør. Måske forbi, at the one and only Onkel Batter er på visit med the one and only Aunty K a.k.a. Onkel Batters kæreste. Vi har leget turister i København det meste af dagen og spist lækker mad. Og der er more to come, så jeg er ude igen 🙂

En omgang iPhone pics her under fra vores dag i dag og lidt fra i går:

20140308-200952.jpg1) Coffe Collective laver byens bedste og pæneste kaffe 2) Spontan dinner på Un Mercato efter den omtalte blogger-event 3) To lovebirds fra Aarhus midt i Kongens Have 4) Smukke roser 5) Onkel Batter og en øko-hotdog 6) Aftensnack 7) Elsker Rosenborg 8) blommis og farmand 9) Glad i låget-mig.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

8 thoughts on “Jeg må lære at holde min mund…

  1. Man må aldrig sige sådan noget, så går det galt 😉 Forhåbentlig kan en hyggelig weekend som turist i egen by opveje for manglende søvn. Dejligt ser det i hvert fald ud, og I kunne da ikke ønske jer lækrere vejr 🙂

  2. Skønne billeder 🙂 og hvor er det bare et typisk scenarie du beskriver. Hvorfor er det man aldrig kan sige de gode ting højt uden de spoleres efterfølgende 🙁 krydser fingre for hun sover bedre i nat

  3. Åh kender det kun alt for godt, Karla er dog god til at sove selv helt til 7:00 i weekenderne (da hun var yngre var det endnu tidligere…)

    Håber din lille blomme snart er frisk igen så du får søvnen tilbage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.