Digital detox

Ofte, når det nærmer sig de sene aftentimer, ligger jeg i min seng med gode intentioner om at sove tidligt. Men det sker sjældent. Først og fremmest fordi, jeg aldrig ligger i den seng tidligt nok. Mine aftentimer, som betyder voksentid, er simpelthen for værdifulde til at jeg bare vil sove dem væk. De moments, hvor jeg bare er mig og min Mac, en bog, avisen, Netflix eller andet – gerne kombineret med en lækker snack – foretrækker jeg ofte frem for søvnen.

Det er egentlig ikke et bevidst valg, men det er ofte sådan, det ender. Og skulle jeg en aften få bevæget mig tidligt i seng, så ligger jeg alligevel med min iPhone og surfer på netshops, læser nyheder eller – nok oftest – browser igennem mit Instagram-feed. Måske skal jeg på digital-detox. Ja, det er jo blevet så moderne. Hæ, næh jeg skal da ej. Jeg har nemlig erfaret, at jeg helt automatisk får nok af at være så hyperconnected og så meget på i ny og næ, at jeg har brug for pause fra både blog og IG. Og så tager jeg det, fordi begge medier pludselig giver mig seriøs kvalme i perioder. Min egen lille digitale detox om man vil.

Men anyway, jeg ligger sjovt nok under dynen nu og blogger fra iPhone-app’en og burde sove. Og indlægget her tog en uventet drejning. Det skulle have handlet om min distræte adfærd, som er ganske ubehagelig for en kontrol-freak som altid engang før barn kunne huske ALT uanset hvor tæt pakket min hverdag var. Nu huske jeg INTET, hvis ikke jeg blokker tid til opgaver, aftaler, ja, selv tanker (som i husk at overveje…) i min Outlook-kalender. Det er uhyggeligt og lidt ubehageligt. Men det bliver lige et helt andet indlæg en anden dag. God nat.

Og ps. er ked af, at jeg ikke viser andet end iPhone pics på bloggen for tiden. Jeg går ret meget op i at holde en høj billedstandard på bloggen, men lige i øjeblikket er det kun mobilen, der er med rundt.

20140312-214830.jpg
^^^På vores spisebord netop nu. Tulipaner i vaser på HAY-bakke^^^


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Tina Bjerrum 13. marts 2014 at 8:15

    Det der er mig! Jeg har nøjagtig samme adfær, det eneste jeg ikke gør er at blogge fra min iPhone. Sys det er for besværligt…

    Min kæreste og mig er enige om at vi har behov for søvnen, når vi går tidligt i seng, han sover, jeg ligger med min iPhone og surfer Pinterest, Tumbler og Twitter!

    Reply

Leave a Comment