Ahhhh, fredag

Ahhh, fredag er nu meget rar, hva’? Netop nu sidder jeg og gumler kanelsnurrer fra Meyers, mens jeg blogger fra sofaen ved siden af barnefader, der ser x-factor. Den ’fornøjelse’ får han for sig selv. Ahmen, det gider jeg simpelthen ikke det program. Spild af tid, right? Faktisk ser han x-fator OG Mission Impossible på én og samme gang. Det kan han åbenbart godt, og det undrer mig, eftersom han normalt er ufattelig dårlig til at multitaske.

Men tilbage til hvorfor fredag er rar. Jeg kom hjem fra arbejde til glad tumling, der dansede en vild og helt umotiveret dans på køkkengulvet, da jeg trådte ind ad døren, fordi hun blev, så glad for at se mig. Åhhhh, det smelter altid mit moderhjerte fuldstændig. Bedre modtagelse findes ikke. Jeg nåede også at shoppe nye yndlings herreagtige sko på vej hjem fra arbejde og en blå, sej skorte. Det er det farlige ved at arbejde så centralt i byen, som jeg gør. Jeg passerer ALT for mange fristelser hver evig eneste dag. Det er godt, at jeg normalt har så travlt, at jeg aldrig når at stoppe op. Mad&Vin skulle også lige have glæden af mit besøg. Her fandt jeg store fede mande-ribeyes, ja tak, og lidt andet fredagslir. Og NU udsigten til to dages familiehygge, hvor vi næsten ingen planlagte aktiviteter har på programmet andet end hyggelig fødselsdag hos en sød veninde, der netop har rundet et skarpt hjørne – og jeg ved, at hun går all in på at forkæle gæsterne med lækkerier. Men ro trænger vi til, efter alt for mange pakkede weekender. Derfor er der denne weekend ingen gæster (indtil videre), der har meldt deres ankomst. Jeg elsker faktisk gæster, men somme tider er lidt tresomhed også godt. Lørdag skal i øvrigt bruges hos frisør (mit hår er så frygteligt nu) og andre rare need-to-do aktiviteter.

Ugen startede egentlig ret røv. Blommen var syg i mandags efter en hel weekend med feber og hoste. Det betød, at hun gik glip af fotografering i vuggeren og dermed ikke er en del af gruppebilledet fra hendes stue. Øv, jeg blev ret ked af, da det gik op for mig, at hun missede det. Hun taler konstant om de andre børn fra vuggestuen, og billedet er et godt redskab at tage frem og tale ud fra. Anyway, vi køber det alligevel, selvom Blomme-barnet ikke figurerer på det. Overvejede et kort sekund at hyre en fotograf selv, der kunne tage et gruppebillede mere på hendes stue #crazymom – I know! Førte heller ikke tanken til ende. Og havde heller ikke fået lov. Bla bla bla. Jeg tjekker ud igen. Skriver i øst og vest og fuldkommen uden sammenhæng. GOD WEEKEND!

20140314-212144.jpg^^^Jeg hader lidt, at min billedstandard er så lav på bloggen for tiden. Har nævnt det før. Mine kameraer sidder simpelthen fast i mit skab for tiden. Men her over er lidt pics fra i dag^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Mille 20. marts 2014 at 17:47

  Uhh hvad hedder de sko dér? 🙂

  Reply
  • Plummum 20. marts 2014 at 20:10

   De er fra &OtherStories 🙂

   Reply

Leave a Comment