Lørdag på legeren – mangler en voksenflyverdragt

Næh, hvor jeg blogger meget disse dage, hva’? Jeg har tilsyneladende fået fornyet blogger-energi, og jeg har lyst til at dele en masse tanker og emner herinde. Også flere end jeg har tid til i hverdagen. Derfor har jeg en masse indlæg i hovedet, der aldrig bliver skrevet ned og delt. Men sådan er det, når alt skal gå op i en højere enhed. Jeg forsøger så godt jeg kan at fordele tiden mest fordelagtigt mellem alle de jern, jeg har i ilden. Det er ikke altid helt nemt – og mange ting, når jeg simpelthen ikke i min hverdag selvom jeg hjertens gerne ville. Fx ville jeg gerne se endnu flere af mine veninder på jævnlig basis, men hvordan f****n får man det hele til at passe ind i en i forvejen tæt pakket hverdag?

I går var jeg for første gang i et halvt år til frisøren for at få ordnet mine alt for slidte spidser. Det var så rart. Legepladsen blev det naturligvis også til. Og hey, inden I tror, at det I ser på billederne er mit normale legeplads-antræk, så vid lige, at jeg er kommet direkte fra frisøren. Jeg eeeeelsker mine nye herresko, men egnet til legeplads? Not so much. Ville ønske, at der fandtes voksenflyverdragter – altså nogle seje nogle af slagsen. Ville det ikke være rart? Så kunne man sidde der i sandkassen som en forvokset tumling og lege med spand og skovl. Jeg er ude igen. Jeg skal til fødselsdag, og jeg ved, at der er maaaaaange lækre kager, og derfor har jeg i dag ikke spist så meget frokost 🙂

Legeplads, marts 20214

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Mette 17. marts 2014 at 13:31

  Dejligt med alle dine indlæg – skøn inspiration til os andre babymommas:-)

  Reply
  • Bettina Sheta 12. april 2014 at 14:12

   Fede billeder hvor kan jeg få fat i kjolen ?

   Reply

Leave a Comment