99 Luftballons

Først og fremmest vil jeg lige sige tak for alle de fine kommentarer, I kom med til ’ung mor’-indlægget. Jeg er overbevist om, at det er MIG, der har bloglands sødeste og mest betænksomme læsere. Jow, jow det må være mig. Og for lige at afrunde diskussionen om, om jeg kan betragtes som en ung mor eller ej, så synes jeg, at det var temmelig morsomt og lidt ironisk, da dette indlæg blev udgivet på Mammashops blog dagen efter mit omtalte indlæg. Hvis du ikke gider, at trykke derind, så kan jeg fortælle, at der blandt andet står således ”Signe skriver på bloggen Plummum.dk, hvor du kan læse omkring livet som ung mor med barn og mand.”

Så er det ligesom slået fast. Ha! 🙂 Hvad det i øvrigt handler om, at jeg figurerer på Mammashops blog, kan jeg fortælle mere om en anden dag.

Men til sagen. Jeg får på det nærmeste stress (ej, ok med løg på!), når (mommy-)blogland flyder over med det ene ’jeg planlægger podens forårsgarderobe-indlæg’ efter det andet. Jeg har ikke planlagt en rygende fis på den front endnu og kommer ikke til det foreløbig. Jeg har for få timer i døgnet p.t., og jeg ved, at hjemmets eneherskende tumling altid ender med at have overflod af tøj, uanset hvor meget i sidste øjeblik, jeg gør mine sæsonkøb. Jeg kan jo ikke lade være med at købe i en uendelighed, vel!? Sådan er det bare. Jeg er tilsyneladende heller ikke typen, der køber næste års vinterstøvler eller flyverdragt under udsalg. Sæt nu, at størrelsen alligevel ikke passer. Sæt nu at vi hellere vil have noget andet næste år. Jeg kan sgu ikke rigtig tage stilling til næste års noget som helst.

Men til gengæld blev jeg ret glad, da POMPdeLUX hjalp mig lidt på vej ved at sende nogle forårsgodter. Især den ene kjole, som vi kalder 99 Luftballons – eller det er vist kun mig, der kalder den det – er jeg tosset med. Jeg har aldrig købt fra POMPdeLUX før, men det kommer jeg til fra nu. Se lige et pænt print (der også findes i pink og gul), og så koster kjolen under 200 kr., og kvaliteten er så fin i en lækker bomuld. Den bliver læks til en gylden sommer Blomme-hud. Find kjolen her.

Men sig mig lige, folkens. Er I også ved at planlægge dit og dat udi forårsgarderober? Mit indlæg her er btw IKKE en kritik af nogen eller noget. Folk må helt selv om, hvad der passer bedst til deres temperament. Jeg har bare ikke overskuddet.      Pomp de Lux

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Signe // Copenhagen Kiddo 23. marts 2014 at 20:47

  Det er så fint, det print. Jeg tror jeg skal ind forbi deres shop og købe lidt mere. Men jeg har lovet mig selv, at jeg først skal have ryddet ud i børnenes klædeskab først 😉 Mht næste års overtøj så har jeg ventet på at Mini A Ture skulle sætte ned med 70% som de plejer, men det skete aldrig 🙁

  Reply
  • Plummum 25. marts 2014 at 9:22

   Det burde jeg også gøre – altså rydde ud i skabet. Både mit og Blommens:) Big time.

   Reply
 • Pernille 24. marts 2014 at 0:57

  Åh, jeg må indrømme, at jeg mere bare har tænkt i sådan nogle baner à la “det er måske smart at have nogle kortærmede bodyer liggende klar!” Men ellers synes jeg, at det er svært med det planlægning. Er det ikke bedre at købe det når man lige får lysten og/eller opdager at man mangler!?

  Reply
  • Plummum 25. marts 2014 at 9:20

   Enig! Sådan fungerer det i hvert fald her pt.:)

   Reply
 • Østfronten 24. marts 2014 at 14:04

  Jeg gør det, hvis det lige passer. Altså; hvis jeg tilfældigvis falder over noget, der giver mening engang i fremtiden. Fx har vi en ret lækker Wheat-forårsjakke liggende, som jeg købte i august til næsten ingen penge 🙂 (Og hvor er det en fin kjole)

  Reply
  • Plummum 25. marts 2014 at 8:57

   Ja, jeg kan også godt finde på det, men det er virkelig sket sjældent. Tror også, at det har noget at gøre med, at jeg slet ikke kan holde ud, at det pæne tøj vi køber ikke kan bruges LIGE NU. (Også) på det punkt er jeg meget utålmodig.

   Reply

Leave a Comment