First things first

Ja, her er stille. Jeg ved det. Jeg kæmper lige med at få det hele til at gå op i det lille hjem disse dage. Og first things first, som man siger. Og udover, at vi har travlt på alle fronter, som derfor overlader et minimum af blogtid (og dertilhørende events og arrangementer), så er jeg også faldet i Netflix, Viaplay, HBO og you name it-fælderne. Hold kæft det er lækkert med et skud aftenserie efter en hektisk dag – det er sådan en læn dig tilbage og nyd-beskæftigelse. P.t. er det resten af de Mad Men afsnit, jeg aldrig fik set færdig, efter jeg stoppede med at amme i sin tid (tsk) og House of Cards, der står på agendaen. Sidstnævnte er min fællesbeskæftigelse med barnefader. Og jeg æææælsker det. Både serierne og fællestiden.

Men jeg er ude igen, venner. Don Draper venter på mig.

20140327-205024.jpg

 

^^^Lidt iPhone skud fra den sidste periode. Vi er blevet meget glade for sneaks 🙂 ^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “First things first

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.