Hverdagsglimt nr. et eller andet

Det er lang tid siden, at jeg har lavet et af mine ‘hverdagsglimt-indlæg’. En type indlæg, jeg synes er ret hyggelige at give mig i kast med, fordi det giver mig lov til at stoppe op og se på de ‘små ting’ – dem, som mange af os er så gode til at skøjte forbi i fuld hast. Desuden er det ikke ofte, at jeg tager mig tiden til at dvæle ved noget som helst.

Faktisk kunne jeg blive så meget bedre til det – at være til stede lige nu og her. Måske jeg skulle overveje et mindfulness-kursus, meditation eller yoga. Kan du anbefale noget, så pip gerne med.

Så lidt hverdagsglimt fra mig til jer: IMG_9162

^^^^Hama-perler er tilsyneladende et stort hit. Jeg har netop købt perler og plader, og vi har brugt længe på at sætte en masse perler vilkårligt på pladen for dernæst at tømme hele pladen igen. En leg, der fortsætter igen og igen og igen… Det er genialt med de der sysle-lege, som vi kan fordybe os i. Lego falder i samme kategori. Ellers er jeg nemlig bange for, at iPad’en overtager hele verdensherredømmet inden for nær fremtid.^^^IMG_9159

^^^Projekt perler close up^^^IMG_9169 ^^^Midt i vores ugentlige og kæmpe dagligvarehandletur (jo, jo sådan en har vi faktisk – det er nemlig skide smart, når alt i hverdagen skal gå op i en højere enhed) fik jeg en voldsom trang til kræmmerhuse med flødeskum og ribsgelé, som jeg ikke har fået i noget, der ligner tyve år. En dansk klassiker fra 50’erne, som jeg tydeligt husker fra min farmor. Vi købte ind til det hele i dag – vi havde ligesom ikke tid til hjemmenbagte vafler og syltede bær (tssk – I know, så meget for spelt-mamma..) Ja, smuk ser min version ikke ud, men smagen fejlede intet^^^IMG_9116

^^^Den anden dag stod der en kurv med Kohbergs nye Krammere og andet godt foran min dør, da jeg kom hjem fra arbejde. Det var en PR-gave, som kom virkelig kærkomment i en hektisk ulvetime. Vupti dupti og Kohbergs Krammere blev vores aftensmad sammen med det pålæg, vi havde i køleren. Easy peasy.^^^  IMG_9103

^^^Og cirka således ser det altså ud hos os, når aftensmaden skal stå på bordet lynhurtigt; pølser, dunser og lidt grønt.^^^IMG_9078

^^^Ja, det har aldrig handlet om vin her på bloggen og kommer nok heller aldrig til det igen, selvom det er en af barnefaders (og derfor også lidt en af mine) interesser. Men den her vin, burde du smage. Vi drikker normalt kun italiensk, fransk og spansk, men jeg blev overrasket over denne vintage selection fra Spier. Lækker og dyb smag blandt andet med undertoner af blomme. Ha, fik I den, hva’? Den koster cirka 100 kr. i Kvickly og SuperBrugsen, og jeg har desuden læst mig til, at Spier arbejder ud fra både miljømæssige- og socialt ansvarlige metoder. I like. Måske bør jeg udforske flere sydafrikanske vine fremover, selvom barnefader plejer at sige, at de smager af brændt gummi!?!?^^^

IMG_9161^^^Jeg er vild med sæsonens forskellige blomster. Og mine altaner måtte gerne være endnu mere fyldte med smukke liljer, renukler og andet godt, end den er lige nu. Vi må snarest på planteskolen igen – et sted jeg kunne bruge mange mange timer, hvis ikke jeg havde et styk utålmodig Blomme ved min side.^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Henriette 31. marts 2014 at 0:46

  Jeg kan på det varmeste anbefale mindfulness! Har vist skrevet om det på mit blog også. Har for nylig skrevet om netop at være i nuet og acceptere 🙂 men har du lyst til at prøve mindfulness kan du på nettet søge på fx Flora Erikssen, og finde en gratis meditation!

  Reply
  • Plummum 31. marts 2014 at 19:59

   Tak for tip, Henriette 🙂

   Reply
 • Lea 31. marts 2014 at 10:08

  Ha… Jeg har kun haft gode oplevelser med sydafrikanske rødvine – og jeg bliver gang på gang overrasket over hvor gode de er. Jeg bilder mig ind at det er fordi druerne får masser af varme og sol (uden at vide noget som helst om vin)….

  Reply
  • Plummum 31. marts 2014 at 20:00

   Sejt. Måske jeg vover mig ud i en mere 🙂

   Reply
 • Farmor 31. marts 2014 at 21:31

  Skønt indlæg at læse.
  Kommentar:
  Super flot kjole lille M har på.
  Skønt at se at hun får brugt hendes finmotorik.
  Lækkert aftensmad.
  Skal hilse fra farfar og sige
  Spire kan købes for 60 kr
  på Mors

  Reply
 • Mette 1. april 2014 at 11:33

  Lækkert indslag…- tror vi skal prøve de der kæmpe perle hjemme hos os:-)

  Reply
 • Eva 1. april 2014 at 13:13

  Dejlige billeder.
  Synes dine hverdagsglimt er så hyggelige -bliv endelig ved med dem

  /Eva

  Reply

Leave a Comment