Køer på græs og verdens dyreste rugbrød

I forgårs pakkede vi bilen og smuttede ud på landet til Svanholm Gods for at deltage i økodagen og for at se på, at køerne blev lukket på græs. Endda selvom ko-seancen lå midt i Blommeluren. Trods det – for os – skæve tidspunkt var turen en succes på familiefronten. På ko- og øko-fronten not so much.

Der var naturligvis PROPPET med mennesker, der ville se de forårskåde køer, og vi kunne bogstavelig talt ikke komme frem eller tilbage, hvorfor vi faktisk ikke så selve udlukningen. Og så var der liiiige en detalje omkring prisniveauet for godsets hjemmelavede økosager. At tage 70 kr. for det rugbrød, som jeg i skrivende stund sidder og gumler på er i min optik en anelse i overkanten(!) Det smager godt, ja, men ikke så godt som alle mulige andre økobrød, som vi ellers køber til sådan cirka halv pris inde i byen.

Men anyway, alt taget i betragtning og set bort fra den vanvittige menneskemængde og de latterlige priser, så var turen virkelig hyggelig, og Blommen gik helt bananas hver gang, hun kom i nærheden af et dyr. Og det er det hele værd. Og landet, ik’? Guuuud, hvor er der hyggeligt på landet. Vi begyndte et kort sekund at drømme om en kæmpe landvilla med stor have og tagterrasse 🙂 men så igen… jeg ville virkelig savne byen.

Jeg tror, at vi snarest tager på gårdbesøg igen og  satser på, at vi får herlighederne lidt mere for os selv.

Var nogle af jer draget til økodag?

P1010146 P1010179 P1010128Økodag Svanholm Gods, 2014

^^^Blommen er i termosæt fra TicketOutdoor, som vi i øjeblikket tester (mere om det en anden dag. Har en hel bunke tøj, som jeg vil skrive lidt mere indgående om over det næste stykke tid). Du kan finde sættet lige her^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate-links

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

10 thoughts on “Køer på græs og verdens dyreste rugbrød

  1. Samme oplevelse havde vi. Alt for mange mennesker, puffen og massen. Svær overhovedet at komme til at se en ko. Måtte tage mine bedste puffe og skubbe evner i brug for at få Oline hen til koen. At de blev lukket ud så vi overhovedet heller ikke. Der var tykt af mennesker over alt.

    Synes det har succes sig selv lidt ihjel. Ville være dejligt hvis der var lidt flere gårde der var med i arrangementet. Det ville måske sprede menneske mængden lidt. Her på fyn er der kun 2 og vi valgte ind da den der skulle være mindst crowded. Gad godt ha set den anden, det må ha været vildt.

    1. Må også indrømme, at jeg slet ikke havde regnet med en menneskemængde af den karakter og volumen. Jeg tror ikke, at vi deltager i øko-dagen til næste år. Så vil vi egentlig hellere besøge en gård en anden dag, hvor der er tid og plads til at nusse med dyrene og se på afgrøderne etc. 🙂

  2. Søde Signe, i er hermed inviteret til Aarhus, så kan vi tage ud til mine forældre på rigtig bondegårds besøg

    1. Ihhh, det vil vi helt vildt gerne! Glæder mig allerede. Vi er vilde med gårdbesøg og lidt mere rolige omgivelser ville være et hit:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.