En vinder af 150 liter juice og en Rynke-abe – blev det mon dig?

Uuups, venner. Jeg er kommet bagud, ja, jeg er så. Jeg skulle trække en vinder af – hold nu fast – 150 liter Rynkeby juice og en kæmpe Rynke-abe for lang tid siden, men 117 andre ting kom op, og jeg glemte alt om den konkurrence.

Undskyld altså! Men nu er vinderen fundet, og Anita Hviid Thinggaard blev den heldige. Anita vil du sende mig en e-mail på signe@plummum.dk med din adresse og telefonnummer? Så vil jeg straks sørge for, at juicen og aben bliver sendt i din retning.

TAK til alle, der deltog i konkurrencen 🙂

IMG_8929

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.