Nye shades med styrke til kun 995 kr.

Et lille (sol)brilletip, folkens. Sidste år blev jeg stor fan af foof.dk, som jeg skrev om både her og her. Konceptet er så nemt og enkelt, som det kan blive. Foof er en onlinebrille-butik, der har en lang række brillemodeller, som løbende designes ud fra tidens tendenser.

Det bedste ved foof-konceptet er, at du, inden du vælger dine briller, kan bestille op til fem par hjem på prøve i fem dage gratis, (også selvom du vælger ikke at købe). Det er så betryggende, at både veninder og familie kan give deres opinion med på vejen, før du vælger brillen, som i øvrigt ikke koster mere end  cirka 1000 kr. (alt inklusiv), og hvis kvalitet er helt i top. Jer, der bruger briller ved, at det er en helt fantastisk pris i forhold til, hvad briller i Danmark ellers koster, før du er færdig med at få glas med alverdens egenskaber i.

Foof har været så søde at give mig muligheden for at afprøve et par af deres solbriller med styrke i glassene. Jeg har valgt et par briller i modellen Depp med graduerede glas i mørkebrun, som er den model, der passer min hovedform bedst. Depp er også den model, jeg valgte som almindelige briller sidste år – blot i en lysere farve.

Jeg har talt om at få solbriller med styrke i mange år, men har ikke ført min idé ud i livet før nu. Dumt. Hvor er det bare rart for en brille/linsebruger som mig – der i øvrigt ikke kan se en s**d uden – at kunne sidde midt i solen og læse uden et par ultratørre og svigende øjne. Jeg er allerede så glad for styrkesolbrillerne, at jeg planlægger endnu flere par.

Kender I selv til foof? Hvis I selv vil afprøve et par foof-briller hjemme foran spejlet – enten som almindelig brille eller som solbrille (med eller uden styrke), så kan du bestille dem her, hvor du også kan læse mere om hele konceptet.

P1010207P1010204 P1010205 P1010213

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Connie K Rasmussen 20. juni 2014 at 10:55

    Ville lige starte med at takke dig for din dejlige ærlige blok med en masse fede artikler…. Og de SHADES ville jeg da elske at vinde… 🙂

    Reply

Leave a Comment