I’m back

Hov! Jeg forsvandt vist lige pludselig fra blogland. I præcis ti dage faktisk. Uden varsel. Jeg var bare… pist væk. Det skyldes lidt forskellige årsager, men den mest vægtige er en ufattelig vedholdende bihulebetændelse, som havde plantet sig midt i mine bihuler og forårsaget en hovedpine af dimensioner. Av, for h****de! Netop nu er en penicillin-kur ved at få bugt med min sinuitis, og det er sådan cirka det mest rare, der er sket for mig i lang tid – på et fysisk plan forståes. I går troede jeg vitterlig, at min ene bihule var ved at eksplodere med et ordentligt brag. KAPOW. Godt den ikke gjorde det. Det havde været et forfærdeligt griseri.

Af andre årsager kan jeg nævne en påskeferie, der var hårdt tiltrængt for familien og en 2-års-fødselsdagsfejring for et styk miniblomme med ikke mindre end 18 gæster, som alle blev plantet i vores køkken rundt om langbordet prydet af mågestellet. Jow jow, vi ejer skam et komplet mågestel til 24 personer. Småborgerligt? Næh nej.

Alt sammen emner, der sagtens kunne få sin plads på bloggen. Så vent bare i spænding, venner. Måske går jeg blog-amok i den nærmeste fremtid 😉 Nå men herunder et par billeder fra min og Blommens aftentur UDEN jakker på – ahhh. Girafkjolen er fra Mini Rodini og vores nye yndlings i skabet. Tak til verdens skønneste faster for at forkæle Blommen med den <3 Kjolen kan findes lige her, hvor der er udsalg på flere Mini Rodini styles – bare ikke girafkjolen desværre.

Mini Rodini girafkjole og aftentur

^^^Av, nogen har slået sig en del over de sidste par dage og ligner mest af alt en lille slagsbror med blå mærker all over^^^P1010220

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Affiliate links i indlægget

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

15 thoughts on “I’m back

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.