Cykelmyggen Signe

I dag har jeg brugt halvdelen af min arbejdsdag på min cykel for at planlægge et projekt, og det er ganske sjældent, det sker – eller det sker faktisk aldrig. Jeg sidder normalt med næsen begravet i en computer i maaaaaaange timer ad gangen hver dag, som så mange andre. Stakkels vores kroppe.

Udover, at jeg nu lugter en del af brændt gris i ansigtet, fordi jeg var så smart at befinde mig udendørs i over fire timer uden at huske at forny den solcreme, jeg puttede på tidligt i morges (I know! Komplet idiot), så var cykelturen virkelig rar og den friske luft gav masser af energi. Ahhh. Det burde kontorfisseletter(!) som mig gøre meget oftere. Altså være aktive i løbet af arbejdsdagen.

Efter at have hentet lilleprutten fra vuggeren fortsatte vi dagen uden for for at udnytte, at solen endelig skinner dejligt og forårsagtigt – sommeren er på vej, folkens. P1019208

^^^Blommens jakke kan findes lige her. Det er efter min mening et af forårets bedste bud på den pæneste tumlingejakke, man kan opdrive. Kombinationen af farven og prikkerne er lige i øjet, hvis du spørger mig.

P1019199

^^^På vores eftermiddagstur mødte vi pludselig en masse dådyr, der bare stod og gloede. De var tilsyneladende ikke bange for os, og vi var SÅ tæt på. Jeg blev helt overvældet og følte, at jeg stod midt i en af Arlas ‘Tæt på naturen’ reklamer. Sejt, at jeg har dådyr i baghaven, no?!

NU vil jeg sætte tænderne i den takeaway fra Cofoco, som barnefader træder ind ad døren med om ét minut. God aften, søde læsere <3

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Affiliate links i indlægget


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Charlie 16. maj 2014 at 12:25

  Skønt med frisk luft! Det kan vi vist alle godt trænge til lidt mere af…især på en så smuk dag som i går 🙂
  Den prikkede jakke er da helt fantastisk – sommerlig og piget uden at det bliver for pussenusset 🙂

  Reply
  • Plummum 18. maj 2014 at 16:32

   Ja, ikke:)

   Reply
 • Camilla 16. maj 2014 at 16:01

  Sikke fin hun er i sin røde jakke 🙂

  // by holm (http://byholm.bloggersdelight.dk)

  Reply
  • Plummum 18. maj 2014 at 16:32

   Tak 🙂

   Reply

Leave a Comment