Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig

… Där jag går i mina gyllne skor.

Sorry, det var umådelig plat, men jeg kunne ikke lade være.foto-68

Et lille in action iPhone-billede af de gyldne tullesko, som Blommen blev forkælet med af ByKier for et par uger siden. Billedet stammer fra i går, hvor vi alle var draget til DAC-caféen for at indtage deres drønlækre brunchbuffet og et glas bobler – bare rolig; boblerne var forbeholdt de voksne. Outfit-wise gik vi endnu engang all in på girlyness med guldcardigan og guldsko OG lyserød girafkjole. Why not?

Cardigan: H&M (fra gammel sæson)/ Kjole: Mini Rodini (adlink)/Sko: ByKier

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig

      1. Eller faktisk giver han hende ofte tøj på, og ofte synes han, at det er fantastisk at provokere mig ved at give hende de mærkeligste outfits på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.