VIND et lækkert sæt solbeskyttelse fra Derma

Jeg er meget påpasselig, når det kommer til beskyttelse af huden i solen. Jeg er selv ret lys fra naturens side og går derfor ikke ud i solen uden faktor 30 eller 50. Desuden synes jeg, at lidt for solbrun hud ser forfærdeligt ud, fordi det altid giver huden det der gamle, slidte og lidt rynkede look. Næh, så er en bleg og sund hud at foretrække. Blegt er sejt i mit univers! Og jeg begriber simpelthen ikke, at der stadig er så mange, der ikke passer bedre på i den sol. Det er jo drønfarligt.

Blommen smøres naturligvis også ind fra top til tå, før vi bevæger os udenfor. Altid. Og barnefader? Ja, han får sgu også en tur med cremen:)  Hvis du vil vide lidt mere om ophold og beskyttelse i solen, så tjek Dermas solvifte ud her, der giver mange gode og meget brugbare tips. Du skylder faktisk dig selv at læse den igennem. Du kan også smide et like efter Dermas Facebook-side, der løbende informerer om sund hudpleje og deslige.

MEN I skal forkæles, ja I skal så. Jeg har fået fem lækre Derma produkter ind ad døren, som jeg allerede skambruger. De er skønne og yder optimal solbeskyttelse uden parfume, parabener og farvestoffer til alle medlemmer i familien.

Vil du også udstyres med et dejligt sol-kit? To af jer har muligheden for at vinde disse fem produkter:

 • Derma sololie SPF30. En lækker nyhed fra Derma, der ikke fedter med mærkerne. Det er den første og eneste sololie, der både er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.
 • Derma Ansigtssolcreme SPF15. En ansigtssolcreme, der er værd at lægge ansigt til. Den er let og hurtigabsorberende og aldeles velegnet at bruge under makeup. Solcremen er vandfast og beskytter effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.
 • Derma Aftersun Aloe Vera Gel. En klar, lækker gel, der består af 99 % aloe vera for en kølende og beroligende virkning.
 • Derma Kids Solspray SPF 30. Er udviklet specielt til børn og voksne med sart hud – med et minimum ingredienser for minimal risiko for allergi. Er nem at påføre med praktisk spray.
 • Derma Baby 30 solotion. Er udviklet til babyer med ekstra sart hud. Derma Eco Babylotion bærer samtidig den økologiske Ecocert-certificering som den første sollotion på markedet.

 

For at deltage i konkurrencen skal du:

 • Lægge en kommentar her til indlægget, der fortæller, hvordan DU beskytter dig mod solens farlige stråler.

 

Jeg trækker to vindere om en uge den 9. juni, som offentliggøres her på bloggen.

Good luck.

IMG_9265

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

154 Comments

 • Nina J 2. juni 2014 at 20:28

  Solcreme, solhat og let tøj til de små & bruger selv solcreme 🙂
  Samtidig holder vi pauser fra solen og går ind eller opholder os i skyggen!

  Reply
 • Natascha Aagaard 2. juni 2014 at 20:33

  Herhjemme er alle beskyttet mod solen, inden udgang af hoveddøren – vi har dog(altid) brugt den fra apoteket, så vil frygtelig gerne se om derma holder samme evne, har hørt så meget godt om det, så er sikker på mor her, vildbasse søn, baby lille søster og farmand vil elske nye produkter, i så fald vil mor gerne 😉

  Reply
 • Lis Vinter 2. juni 2014 at 20:33

  Jeg bruge altid solcreme – beskytter til munden og spec. sol olie til håret ! Jeg sidder ikke ret meget i solen !

  Reply
 • anette 2. juni 2014 at 20:37

  Lækker blog og konkurrence
  De 3 s’ er
  Siesta, altid dejlig med et hbil i skyggen
  Solhat og jeg mener en af de store smukke i flet
  Solcreme, selvfølgelig fra Derma uden div kemi
  😉

  Reply
 • Katrine Frisgaard Gunnersen 2. juni 2014 at 20:40

  Har købt en solhat og bruger sunblock i hovedet – og solcreme over resten af kroppen.

  Reply
 • Christina Brehmer Jensen 2. juni 2014 at 20:42

  Jeg har på den hårde måde lært at beskytte mig for solen stråler… Har i mine sene teenageår for ca. 14 år siden dyrket lidt solarie og ikke taget solen stråler alvorligt.
  Derfor går jeg idag aldrig uden solcreme i ansigtet (hvor jeg er mest ramt af pigmentforandringer) og er solen rigtig fremme og jeg skal i haven eller på tur, så smør jeg mig 100% ind på kroppen også. Jeg bruger spf 30-50 i ansigtet og spf 20-30 på kroppen.

  Reply
 • Maja Henriksen 2. juni 2014 at 20:43

  Jeg er selv meget lys og har også givet det videre til min søn, så vi bruger altid faktor 25 og gerne hat og så skygge når det er midt på dagen, så lyder jeg som en fra kræftensbekæmpelse, men det er helt rigtig og jeg kan mærke det med det samme, hvis jeg får for meget sol☀️

  Reply
 • Jane Rønsted Tvede 2. juni 2014 at 20:45

  bruger altid en høj faktor 30 når jeg skal beskytte mig mod solen. undgår tiden mellem 12-14 ude i solen <3

  Reply
 • Dorte Nysom 2. juni 2014 at 20:46

  Her foretrækker vi skyggen, hvis det er muligt 🙂 Har tidligere selv døjet meget med soleksem, og det vil jeg helst ikke udsætte mine børn for… Hvis vi ikke kan undgå solen er det med masser af solcreme, bredskygget hat og gerne UV-tøj eller lange ærmer.

  Reply
 • Frank Seemann 2. juni 2014 at 20:46

  Vi bruger masser af solcreme og en hat er også et must.

  Reply
 • Christina 2. juni 2014 at 20:48

  Masser af SOLCREME og solhat 😉 og så undgå at være i solen mellem kl. 12-14 hvor den er værst!

  Reply
 • Betina Otzen 2. juni 2014 at 20:48

  Med tvillinger på 2,5 år er beskyttelse mod solen og dermed solcreme(r) et must herhjemme for os alle – vi kalder det for tryllecreme (lidt magi skal der til) hvilket betyder at de gladeligt stiller sig klar om morgenen for at blive smurt ind inden de skal have tøj på.
  Derma er faktisk den foretrukne – og når vi er på ferie og der er lidt “mor-tid” sprayer jeg gerne mit (og pigerne hår) med sololie – så er vi beskyttet fra top til tå

  Reply
 • Helle Gammel 2. juni 2014 at 20:54

  Vi er i vores familie STORforbrugere af Derma’s solserie! Mine 3 drenge smøres hver morgen – i sommerperioden naturligvis 🙂 – ind i en faktor 30, og de smøres igen i børnehaven ved middagstid, også i Derma’s 🙂
  Min kære mand og jeg er ligesom dig også lys i huden – han er ekstremt sart, når solens stråler bryder frem og bruger faktor 50, jeg selv bruger faktor 30.
  Alt i alt – Derma er uundværlig for vores familie 🙂
  God sommer – husk solcremen 😉

  Reply
 • Anette Dahl Povlsen 2. juni 2014 at 20:55

  Jeg må nok indrømme at jeg ikke er så solforskrækket , men vi bliver altid smurt ind i solcreme med høj faktor når vi er meget ude alle mand :-). Med 3 børn bliver der brugt en del solcreme så det er da en lækker giveaway 🙂

  Reply
 • Christina Møller 2. juni 2014 at 20:56

  Kasket til ungerne, solbriller til mig, solcreme til alle. 🙂

  Reply
 • Sofie 2. juni 2014 at 20:57

  Jeg går meget op i at beskytte mig med solcreme, altid faktor 30 og uden parfume og parabener. Er gravid og ved at min hud er endnu mere udsat for pigmentforandringer nu, så er meget opmærksom. Ville elske at prøve ovenstående Dermaprodukter – har aldrig hørt om deres sololie, men den lyder god 🙂

  Reply
 • Marlene Høj 2. juni 2014 at 21:08

  Jeg bruger solcreme på de steder, der er udsat; arme, ben og brystkasse. Jeg har faktisk ikke tænkt over om der er SPF i min dagcreme… Det må jeg hellere få styr på.
  Hvis jeg tager mere tøj af, så kommer der også mere creme på Selvom jeg næsten er sorthåret fra naturens side, så bliver jeg let rød og får soleksem, så jeg bruger solcreme næsten hver dag i sommerperioden.

  Reply
 • suzane ditlev 2. juni 2014 at 21:09

  alle har solcreme på, børn og dem med lidt hår har hat på og pause mellem 12 og tre og så smørres vi i aftersun
  god sommer

  Reply
 • Maria Ørum 2. juni 2014 at 21:18

  Lækkert, lækkert 🙂
  Jeg smører mig ind i solcreme fra top til tå og søger indendørs hvis det er muligt midt på dagen, derudover er jeg frygtelig dårlig til at ligge og slikke solskin, det hjælper jo lidt på det 🙂
  Solbriller er også et must når solen titter frem…

  Reply
 • Julie 2. juni 2014 at 21:20

  Min hud er virkelig sart, så jeg bruger altid faktor 50 i ansigtet. Jeg prioriterer en god ansigtssolcreme, så min hud ikke lider skade hele sommeren af almindelig solcreme. Jeg er gravid og har termin om halvanden måned, så derfor beskytter jeg naturligvis også min struttende mave med masser af solcreme – som jeg snart ikke har mere tilbage af – derfor skal jeg vinde 😉

  Reply
 • Maria Seidelin 2. juni 2014 at 21:24

  Solcreme og holder mig fra middagssolen.

  Reply
 • Anna-Maria G 2. juni 2014 at 21:25

  Sikke da en dejlig konkurrence, når nu solen for alvor er begyndt at brænde godt igennem.

  Jeg er faktisk ikke ret god til at beskytte mig til daglig, når jeg bare skal i skole hele dagen. Jeg ved, at det er lidt dumt, men min ansigtshud slår simpelthen ud af ingenting, så jeg tror lidt, at det er den primære årsag. Til gengæld får den ikke for lidt, hvis jeg er på stranden, i haven eller ude at gå i det fri. Min hud er sart, så jeg bruger solcreme med minimum faktor 30 – helst 50.

  Reply
 • Nanna Pretzmann 2. juni 2014 at 21:27

  Jeg er født som en værre blegfis der ikke tåler solen og derfor bruger jeg altid solcreme med højfaktor (jeg bliver ikke engang brun hvis jeg lader være – bare krabbe rød) 🙂
  Mine tøser bliver selvfølgelig også smurt i solcreme – uden parfume og parabener. Det er nemlig et must hos os! 🙂
  Udover det bruger de også solhatte og vi holder os alle i skyggen, når solen bager hårdest.

  Reply
 • Ann Kathrine 2. juni 2014 at 21:33

  Solcreme (uden alt det giftige), solhat, skygge og soltøj (tyndt tøj, der dækker huden). Det gælder både for mig og min datter på 11 mdr, men hvor ville jeg gerne prøve dermas sæt, for sat se om det er bedre, end det vi bruger nu;)

  Reply
 • Sus 2. juni 2014 at 21:36

  Jeg bruger både Derma faktor 50, (som min kæreste lige er kommet til at ødelægge emballagen til, så den ikke tages med ud), og kokosolie og Tiosol-blanding, som faktisk fungerer som en rigtig fin solbeskyttelse. Gad godt at vinde fin Derma-serie. God giveaway

  Reply
 • Sus 2. juni 2014 at 21:37

  Jeg bruger både Derma faktor 50, (som min kæreste lige er kommet til at ødelægge emballagen til, så den ikke tages med ud), og kokosolie og Tiosol-blanding, som faktisk fungerer som en rigtig fin solbeskyttelse. Gad godt at vinde fin Derma-serie. God giveaway

  Reply
 • Susanne Østerlid 2. juni 2014 at 21:38

  Jeg bruger både Derma faktor 50, (som min kæreste lige er kommet til at ødelægge emballagen til, så den ikke tages med ud), og kokosolie og Tiosol-blanding, som faktisk fungerer som en rigtig fin solbeskyttelse. Gad godt at vinde fin Derma-serie. God giveaway

  Reply
 • Susanne Østerlid 2. juni 2014 at 21:40

  Jeg bruger både Derma faktor 50, (som min kæreste lige er kommet til at ødelægge emballagen til, så den ikke tages med ud), og kokosolie og Tiosol-blanding, som faktisk fungerer som en rigtig fin solbeskyttelse. Gad godt at vinde fin Derma-serie. God giveaway

  Reply
 • Line 2. juni 2014 at 21:41

  Skygge, tøj, hat og solcreme på udsatte steder 🙂

  Reply
 • julie lillegaard 2. juni 2014 at 21:43

  Til mig selv har jeg investeret i en dagcreme fra Murad med solfaktor 30, som udover at fugte beskytter mit ansigt mod solens stråler uden at fedte, og så bruger jeg solcreme på resten af kroppen. Børnene smører jeg ind i faktor 30 morgen, formiddag og eftermiddag. De er ikke så vilde med at få solcreme på, men en spray-solcreme fra Änglamark har gjort det lidt bedre for dem. Den er ikke så tyk, så de kan selv smøre den ud. Min ældste på fire et halvt får en lækker, gyldenbrun farve over hele kroppen så snart solen skinner det mindste. Den yngste på tre år har et rødt skær i håret, og dertilhørende solsensitiv hud og har allerede fået sine første små, søde fregner på næsen, så jeg er i særdeleshed påpasselig med hendes hud. Hun går med en stor sommerhat for at skygge for solen og går i lette gevandter, der kan dække hendes sarte hud, så hun ligner lidt Yvonne fra Olsen Banden om sommeren.

  Reply
 • sonja zattlander 2. juni 2014 at 21:44

  jeg går i skygge, når solen er højest:)

  Reply
 • Kirsten Aakerman 2. juni 2014 at 21:52

  Prøver når det er muligt at undgå solen mellem 12 og 15 og har altid solcreme på når det er nødvendigt

  Reply
 • Line Lind 2. juni 2014 at 21:58

  Solcreme og så prøver jeg at give børnene tøj på der dækker godt (uden de selvfølgelig skal dø af hedeslag pga deres lettere hysteriske solforskrækkede mor:-))

  Reply
 • Mette 2. juni 2014 at 22:03

  Jeg har altid solcreme i ansigtet (især på næsen) og en stråhat på hovedet, min blege hud har det nemlig også bedst uden for megen sol. Min lille datter er også smurt ind i solcreme faktor 50, og forskellige yndige hatter pryder hendes hoved 🙂

  Reply
 • Eva k 2. juni 2014 at 22:06

  Skygge:) prøver at undgå solen mellem 11-15 (er f Eks aldrig på stranden midt på dagen). Og hvis jeg “skal” ude så prøver jeg at huske ar have solcreme på;))

  Reply
 • Linda J 2. juni 2014 at 22:12

  Jeg plejer normalt altid at have solfaktor på når jeg er ude, men i går fik vi uventet venner på besøg og tiden gik med hygge udenfor, det kunne tydeligt ses i går aftes og i dag, meget rød i hovedet på armene og halsen, så kan hun lære det…

  Reply
 • Birgitte N. P 2. juni 2014 at 22:15

  Jeg er desværre ikke altid så god til selv at få smurt solcreme på – dog kommer der lidt mere i ansigtet efter at sønnike ikke synes, at det er så slemt at få solcreme på, hvis han må smøre mit ansigt ind i solcreme samtidig. Han får solcreme på og går med sommerhat og solbriller når det er muligt 🙂

  Reply
 • Kristina K 2. juni 2014 at 22:16

  Jeg bruger spf 50 i ansigtet hver dag og solbader kun et par gange om året, naturligvis smurt god ind i masser af solcreme.

  Reply
 • Mette 2. juni 2014 at 22:20

  Jeg beskytter mig mod solens stråler ved altid, at beskytte mine bare arme og ben med faktor. Udover det sørger jeg altid for, at mine fugtighedscremer og min foundation indeholder en god høj solfaktor. Jeg bruger også shampoo med solfaktor, som beskytter mit hår. Solen er skøn, men også farlig og da jeg gerne vil leve længst muligt, sørger jeg altiid for at beskytte mig bedst muligt! 🙂

  Reply
 • Monika Meldgaard 2. juni 2014 at 22:21

  Jeg søger ofte skygge når solen står højt på himlen, men børnene er jo ikke til at holde i ro. Derfor smører jeg dem alle 4, med solcreme. Deres hud er sart, derfor bruger jeg derma.

  Reply
 • karina falk toft 2. juni 2014 at 22:23

  Vi bruger solcreme. hat til ungerne. og så går vi i skyggen når vi trænger til en pause fra den ellers dejlige sol 🙂

  Reply
 • Hanne Kjærgård 2. juni 2014 at 22:28

  Super lækker konkurrence.Bruger altid solcreme når jeg opholder mig i solen

  Reply
 • Leila 2. juni 2014 at 22:35

  Jeg er lys fra naturens hånd og som teenager var solariet en forstadsfarvorit, det blev dog hurtigt droppet og jeg har lært at leve med at jeg er bleg og det også har noget fint og sart over sig. Jeg er blevet ekstra påpasselig i solen efter jeg for nogle år siden fik fjernet en skønhedsplet som vidste sig at være en forstadie til kræft, jeg slap heldigvis med forskrækkelsen, men siden har både jeg selv og hele familien blevet smurt godt og grundigt ind flere gange hver dag hele sommeren

  Reply
 • Emma S. 2. juni 2014 at 22:45

  Jeg bruger solcreme, og så husker jeg også noget til læberne med solfaktor i. De bliver ofte overset. 🙂

  Reply
 • malene grove 2. juni 2014 at 22:57

  Jeg bruger altid solcreme når jeg går ud i solen og bruger året rundt en dagcreme med solfaktor i. Går i skygge hvis jeg synes solen bliver for skrap også selvom jeg ikke har særlig sart hud.
  Da børnene var mindre var de også smurt ind i solcreme med meget høj faktor og havde hat på, så længe de ville finde sig i det 😉 Nu er de så store at jeg ikke længere kan rende og holde øje med dem hele tiden (14 og 18), men mor er stadig fremme med den løftede pegefinger og siger de SKAL huske at smøre sig inden de går ud i solen….mere kan man jo ikke rigtig gøre når de er så store.

  Reply
 • Janni 2. juni 2014 at 23:06

  Pt er den mest effektive solbeskyttelse en bette lækker fyr på 3 mdr som holder mig beskæftiget indendørs det meste af tiden med bleskift og amning men sværger til ansigtscreme med solbeskyttelse sådan at jeg altid er beskyttet når der trilles med barnevognen:) bebsen og jeg ville elske at vinde solcreme sådan at vi kan blive smurt ind når han skal med ud og nyde solen forhåbentlig snart:)

  Reply
 • Camilla 2. juni 2014 at 23:14

  Solcreme. Altid masser af solcreme. Og så husker jeg at bruge fugtighedscreme efter en lang dag i solen 🙂

  Reply
 • Camilla L. 3. juni 2014 at 4:21

  Min datter bliver smurt ind i netop Derma solcreme fra top til tå inden hun kommer i den mindste smule sol. Jeg er selv knap så god til at få smurt hele kroppen ind medmindre jeg ligger i direkte sol, så gør jeg det altid. Jeg har dog faktor 50 i ansigtet hver dag.

  Dette solcreme kit ville bringe lykke i vores hjem.

  Reply
 • Charlotte 3. juni 2014 at 5:42

  Jeg holder mig i skyggen, når solen er skarpest.

  Reply
 • Pia Eriksen 3. juni 2014 at 6:14

  Undgår decideret sol-badning – ellers solcreme/-spray med højt faktor-indhold

  Reply
 • Pia Reckweg 3. juni 2014 at 6:52

  Vi er alle meget lyse her i familien, så vi bruger solcreme med faktor 30 her hjemme og når vi er på ferie er vi oppe på en faktor 50. Og når vi er ved stranden har vi altid en parasol med så vi ikke ligger direkte i solen.

  Reply
 • lisbeth jørgensen 3. juni 2014 at 7:00

  solcreme når vi er ude i længere tid, + dækker med løst tøj og kasket/solhat og så holder vi siesta og er indenfor eller i skyggen

  Reply
 • Helle 3. juni 2014 at 7:42

  Hos os står solcremen fremme hele sæsonnen, så er det let at huske at smøre den på inden der er afgang fra matriklen 🙂 Desuden er der investeret i en ny solhat, så hovedet kan blive skånet 🙂

  Reply
 • F. Madsn 3. juni 2014 at 7:56

  Jeg er slet slet ikke god til at f beskytte mig mod solen. Men jeg må hellere se at få lært at huske solcremen, så jeg får givet mit barn nogle gode vaner.

  Reply
 • Camilla // by holm 3. juni 2014 at 8:46

  Sikke en lækker og ikke mindst utrolig fornuftig konkurrence. Herhjemme bruger vi allerede Derma, til stor glæde og med alt den her sol, trænger lageret allerede til en opfyldning :).
  Hverken den store eller den lille mand, synes om at blive smurt ind, men der er ingen der slipper, når mutter her, render rundt med solcremen, når vi skal ud og nyde solen. Jeg synes, ligesom du, at det er utrolig vigtigt. Derudover bruger vi skygge og solhat. Sidst men ikke mindst, så har jeg kigget på en håndklæde-dragt med solbeskyttelsesfaktor 50+, som Luca (min søn, 7 mdr.) helt sikkert skal eje.

  Kærlig hilsen
  Camilla // http://byholm.dk

  Reply
 • Charlie 3. juni 2014 at 8:49

  Jeg bruger en CC-cream til hverdag med solfaktor 10 – og hvis jeg skal være ude i sådan længere tid bruger jeg faktisk en Derma med faktor 30 (men den er ved at være tom så vil mægtig gerne vinde en ny :-p )

  Til Ekko bruger vi solhat og Derma med faktor 50 🙂

  Reply
 • trine N 3. juni 2014 at 9:11

  Min hud er også lys så, derfor undgår jeg (som solrådet siger) de stærkeste stråler midt på dagen. Samtidig er jeg ekstra opmærksom på højplacerede soludsatte steder såsom ører, næse, tinding og hårgrænse, skuldre, nakke og brystkasse og giver de steder en lidt stærkere faktor end f.eks. ben.

  Reply
 • Pernille KVK 3. juni 2014 at 9:17

  Herhjemme bruger vi også Derma – jeg elsker deres solcreme fordi den er så let at smøre på og ikke klistrer

  Reply
  • Pernille KVK 3. juni 2014 at 22:46

   Hov! Hvor blev resten af min kommentar lige af?! Jeg prøver igen:
   Herhjemme bruger vi også Derma – jeg elsker deres solcreme fordi den er så let at smøre på og ikke klistret. Har faktisk prøvet mange forskellige, men ender altid tilbage til Derma.
   Jeg er selv meget lys og det er min datter også. Så vi bruger faktor 30 og 50. Og om vinteren bruger jeg faktor 15 i ansigtet som ansigtscreme. Min mand får også altid en tur med solcremen – han brokker sig næsten mere end barnet 😉

   Reply
 • Pernille 3. juni 2014 at 9:30

  Med 5 børn er solcreme virkelig noget, der kan mærkes på budgettet. Så sådan en præmie ville være dejlig 🙂 Jeg bliver selv lynhurtig brun men bruger alligevel solcreme især hvis vi er sydpå og smører derudover alt udsat hud på unger + farmand ind. Desuden er skygge midt på dagen generelt en god ide 🙂

  Reply
 • tanja mortensen 3. juni 2014 at 9:36

  jeg beskytter mig ved at bruge solcreme, solbriller og til tider kasket. tager løst langærmet trøje på hvis solen er på sit højeste og jeg er “tvunget” til at være ude i middagssolen. mine børn får pauser i middagssolen, og ellers er de som oftest i skyggen når de skal lege i haven! ellers er det masser af creme, kasket osv. på dem!

  Reply
 • Malene 3. juni 2014 at 9:59

  Jeg bruger aldrig under faktor 30 og holder mig generelt i skyggen. Da jeg var på Sri Lanka i 3 måneder blev jeg i skyggen med rigeligt solcreme på og blev alligevel meget brun. Tør slet ikke tænkte på hvordan de turister, der lå og smurte sig ind i babyolie ser ud om nogle år.

  Reply
 • Pernille 3. juni 2014 at 10:43

  Lige en konkurrence for mig!!
  Jeg beskytter mig også altid i solen.. hver dag 🙂
  hvilket selvfølgelig også medfører dyre solcreme forbrug, da det jo ikke høre til billige produkter altid.
  Jeg smører mig altid ind – og vigtigst i hovedet. Og på de varme sommer dage, når man har ferie, vil jeg hellere gå ud og være hvid med solcreme end blive forbrændt og øge risiko for for meget sol.

  Reply
 • Sine Olsen 3. juni 2014 at 10:47

  Elsker at opholde mig udenfor, så jeg bruger godt med solcreme for at beskytte mig.

  Reply
 • Sei 3. juni 2014 at 11:41

  Derma har altd været min favorit og uden solcreme går jeg ikke ud af døren! det kunne være så lækkert at vinde det her set 😀

  Reply
 • Mette Kristensen 3. juni 2014 at 11:44

  Jeg beskytter mig med solcreme, ophold i skyggen samt tøj.

  Min datter det samme som ovenfor, men også med uv dragt og solhat

  Reply
 • Tine Clausen 3. juni 2014 at 12:40

  Jeg beskytter mig mod solens stråler ved at benytte solcreme med høj faktor, og samtidig husker jeg også jævnligt at smøre mig ind igen og igen. En Stor hat er også god til at beskytte ansigtet, da jeg har lidt pigmentfejl her 🙁 Og så er parasollen også altid slået op, så man kan søge ly..

  Reply
 • Pernille 3. juni 2014 at 12:46

  Solcreme og skygge både til mig og lillemanden. 🙂

  Reply
 • pia sroka 3. juni 2014 at 13:39

  Jeg bruger altid solcreme i solen,går i skygge år det er for varmt,en tynd hvid bluse,parasol,solbriller,og solhat .

  Reply
 • Katrine K 3. juni 2014 at 15:12

  Jeg bruger altid solcreme i sommerhalvåret og hvis jeg er på vinterferie – helst minimum faktor 30, ellers bliver jeg bare skoldet (også af en 20 min frokostpause udendørs med kollegerne 🙁 )

  derudover opholder jeg mig så meget som muligt i skyggen…

  min datter er heldigvis bedre til at tåle solen, men hun får da også solcreme på når jeg gør 🙂

  Reply
 • Majken 3. juni 2014 at 16:29

  Jeg bruger dagligt solcreme min elskede solcreme fra Avene inden jeg skal ud af døren. Men vil gerne prøve den fra Derma 🙂

  Reply
 • Christina Bonke 3. juni 2014 at 16:32

  Sikke en fin præmie. Jeg har kun mig selv at solcremes-beskytte, men det gøres med en klat solcreme i ansigtet under makeuppen hver dag fra april til oktober (burde i teorien nok gøre det hele året, meen..). I de mere sommerlige måneder fyrer jeg så op for solcreme på kroppen også. Er bare generelt mest hysterisk omkring mit ansigt. Gider ikke ende op som en gammel, rynket (solbrun) rosin. 😉

  Reply
 • Jannie 3. juni 2014 at 19:28

  Masser af solcreme til både voksne og børn, solhat til bettemanden og så holder vi os gerne i skyggen fra middagstid og nogle timer frem, hvor solen er stærkest!:)

  Reply
 • Anita Mogensen 3. juni 2014 at 19:44

  Elsker solen, så bruger meget solcreme.
  Min datter får også et lag, når vi skal ud og lege.

  Reply
 • trine229 3. juni 2014 at 20:59

  Bruger altfor lidt;) Men smører mig da med solcreme hver dag!

  Reply
 • Rikke Bisgård Sørensen 3. juni 2014 at 21:56

  Da jeg i mit daglige arbejde er ekstremt meget udenfor, så bruger jeg også ekstremt meget solcreme/olie. Jeg kan desværre ikke “søge ly” når solen står højest på himlen, så solcreme skal der til 🙂

  Kh Rikke

  Reply
 • Signe 3. juni 2014 at 22:59

  Jeg er desværre ikke så god til at beskytte mig mod solen, som jeg gerne vil være. Disse produkter vil helt sikkert hjælpe mig til at få en sommer med fuld beskyttelse 🙂

  Reply
 • Sofie Højrup 3. juni 2014 at 23:09

  Jeg beskytter mig med en god solcreme både en til ansigtet og til kroppen! Derudover prøver jeg at undgå middagssolen 🙂

  Reply
 • Marie Louise Jørgensen 4. juni 2014 at 0:03

  Skøn give away!
  Herhjemme er jeg faktisk ikke specielt god til at beskytte mig selv, udover jeg bruger solcreme når solen skinner meget. Men jeg er til gengæld god til at beskytte mine børn. Her i foråret (og i efteråret) får de solcreme på, men når vi når hen på sommeren og høj UV, får de også UV afvisende tøj på. Derudover holder vi os ude af solen mellem 12 og 15 🙂

  Reply
 • maibritt J 4. juni 2014 at 0:26

  jeg bruger solcreme og så er jeg ikke bange for at sidde i skyggen en gang imellem 😉

  Reply
 • Johanne 4. juni 2014 at 0:29

  Jeg tager tøj på som dækker men stadig er luftigt. Men så får man jo ikke den flotte brune farve

  Reply
 • Jan K. 4. juni 2014 at 2:45

  I øjeblikket spiser jeg Havrefras, mén det hjælper ikke, så en præmie ville bare være fjong ;o)

  Reply
 • Pia H 4. juni 2014 at 4:53

  Jeg bruger spandevis af solcreme. Er rødhåret så holder mig desuden på forsvarlig afstand af solen mellem klokken 12 og 15.
  piahaun@gmail.com

  Reply
 • Ida 4. juni 2014 at 5:56

  Jeg deltager meget gerne. Solcreme er så vigtigt og jeg beskytter mig, med de høje faktorer og jeg prøver jeg at undgå solen i de timer hvor solen står højest på himlen.

  Reply
 • Louise C 4. juni 2014 at 7:05

  Jeg er så glad for at det solbrændte look ikke længere er et hit.

  Jeg bruger året rundt f15 i ansigtet. I løbet af sommeren skiftes den ud med 30.

  På ferien findes jeg med en drink under parasollen så snart middagssolen kigger frem.

  Louise

  Reply
 • Rikke 4. juni 2014 at 9:12

  Hat og solcreme fra bla. Derma.. Jeg opholder mig ikke vildt længe i solen som udgangspunkt…kun når jeg er syd på og skal have lidt farve; )

  Reply
 • Dorthe Bille 4. juni 2014 at 9:45

  Solcreme er selvfølgelig et must. Derudover elsker jeg at ligge i min hængekøje under det store træ i haven med en god bog. Bedre solbeskyttelse findes bare ikke 🙂

  Reply
 • Malene Langvad 4. juni 2014 at 10:06

  Jamen, jeg husker for det meste at bruge en god solcreme. Til ansigtet er jeg særligt glad for den fra Vichy, som er fantastisk fordi den ikke fedter huden til.

  … da solen kom for første gang her for en måneds tid siden, så huskede jeg solcremen og jeg smurte mig ind tre gange – og ALLIGEVEL blev jeg solskoldet. Så jeg skal vist have investeret i noget nyt solcreme.

  Reply
 • Josephin Millfors 4. juni 2014 at 10:47

  Jeg bruger altid faktor 30 i ansigtet og på hele kroppen ☀️ Jeg bruger samtidig kasket. Jeg kunne dog godt være bedre til ikke at opholde mig i solen fra 12-15, som der anbefales

  Reply
 • Charlotte Hansen 4. juni 2014 at 10:49

  solcreme masser af det..ellers så ofte i skyggen for mit vedkommende

  Reply
 • Maja 4. juni 2014 at 11:01

  Jeg bruger solcreme hver dag, solhat efter behov og så prøver jeg på ikke at opholde mig for meget i direkte sol mellem 12 og 15 🙂

  Reply
 • Malene 4. juni 2014 at 11:13

  Jeg har 3 rødhårede børn og er selv rødhåret, så vi bliver rigtig nemt solskoldede. Og det er jo skidt, fordi det øger vores kræftrisiko. Derfor bruger vi solcreme! 🙂

  Reply
 • Christina Bruhn Jørgensen 4. juni 2014 at 11:13

  Solcreme, siesta, skygge og min sunde fornuft 🙂

  Reply
 • Mette 4. juni 2014 at 11:43

  Jeg går altid med stor ekstravagant solhat om sommeren – 1. Det er ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler og 2. Man ser altid ekstra fab og hollywood-agtig ud med en solhat!

  Reply
 • Pia Kehlet 4. juni 2014 at 11:46

  Hejsa
  Jeg beskytter med høj faktor og spiser betacaroten og homøopatisk dråber for også at undgå den irriterende soleksem.

  Reply
 • Lea 4. juni 2014 at 12:15

  Det e så vigtigt at passe på hud, hår og helbred. Så jeg husker altid at bruge masser af solcreme, solbeskyttende serum i håret, og passe ekstra på i solen mellem kl. 12-15 🙂 Derudover drikker jeg MASSER af vand.
  … Simpelt og effektivt.

  Reply
 • Eva 4. juni 2014 at 12:50

  Jeg smører mig altid ind og i ansigtet bruger jeg en dagcreme med beskyttelse året rundt. Dermas solprodukter lyder virkelig gode, så jeg håber 🙂

  Reply
 • Kathrine 4. juni 2014 at 13:04

  Jeg bruger altid solcreme, når solen er fremme 🙂

  Reply
 • Linda 4. juni 2014 at 13:10

  Jeg smører mine børn ind i Dermas faktor 30 solcreme til børn og giver dem hhv. bøllehat og kasket på. Den store bliver desuden altid smurt ind hjemmefra inden han skal i børnehave. Da jeg ikke kan tåle parfume bruger min kæreste og jeg selv også Dermas solcreme, men kan snart ikke få mere ud af tuben 😉

  Reply
 • Marianne Pedersen 4. juni 2014 at 13:30

  Solcreme, skygge og gerne en “fryserkasket” til løbeturene om sommeren

  Reply
 • Pia Pedersen 4. juni 2014 at 13:36

  Jeg er dagplejer og er meget ude. Så solcreme, solhat og let tøj til de små samt faktor 30 fra Derma. Som voksen bruger jeg selv solcreme 🙂
  Samtidig holder vi pauser fra solen der er spisetid kl 11og derefter fra kl 12 ca da går vi ind eller opholder os i skyggen da det er sovetid.

  Reply
 • Louise Janner 4. juni 2014 at 14:19

  Jeg må indrømme at jeg ikk har været god til at beskytte mit hud mod solen, men i år går jeg op i at passe på mit hud, da jeg er begyndt at opdage at jeg har nogle modermærker som skal passes på og blive fjernet… Så disse produkter ville være perfekte at få 🙂 Især når man ikk har mange penge…..

  Reply
 • Jane Pawelczyk 4. juni 2014 at 14:22

  jEG SMØRRER MIG GODT IND I SOLCREAM OG TÆNKER OVER IKKE AT SIDDE UDE I MIDDAGSSOLEN UDEN AT JEG ER SMURT IND

  Reply
 • Cecilie Nielsen 4. juni 2014 at 14:28

  Jeg bruge altid solcreme – beskytter til munden og spec. sol olie til håret – osv 😉

  Reply
 • Gitte 4. juni 2014 at 14:57

  Vi bruger altid masser af solcreme men det er svært at få den lille på 3 år til at beholde sin solhat på

  Reply
 • Amira 4. juni 2014 at 15:17

  Shh… men det gør jeg slet ikke (gisp!). Jeg er så dårlig til at huske det selv, men efter at have fået min søn tænker man jo meget mere over det. HAN får til gengæld både solcreme, solhat og en masser skygge!

  Det kunne være super lækkert med sådan en fin præmie, både for os men især også for ungen, der nok kommer igennem en bøtte solcreme eller to i år 😉

  Reply
 • Cecilie Binau 4. juni 2014 at 16:31

  Bruger egentlig bare solcreme – men er desværre slem til at blive rød, øv!

  Reply
 • Gitte Irene 4. juni 2014 at 16:58

  Faktisk, så plejede jeg at ligge i solen på solseng. MED creme, men uden tanke på tidspunktet (så også fra 12-15).
  Nu har jeg fået have med dejlige skyggende træer, så smider et tæppe dér. Åh, dejligt.

  Reply
 • Mia C Andersen 4. juni 2014 at 17:17

  Jeg er på dit hold – blegt ER sejt.. Jeg bruger solcreme – og makeup med faktor. Og jeg holder mig væk fra solen når den er stærkest.
  Mia C Andersen/ aimlovelive@gmail.com

  Reply
 • Karen Petersen 4. juni 2014 at 18:24

  Jeg bruger altid solcreme da jeg er meget lys i huden.

  Reply
 • Elise 4. juni 2014 at 18:47

  Jeg er virkelig dårlig til at få beskytte mig mod solen, men jeg prøver på at blive bedre.. Når jeg er på ferie smørre jeg mig med solcreme og holder mig væk fra solen i middagstimerne.. 🙂

  Reply
 • Nanna Trine Vestergaard Christensen 4. juni 2014 at 20:31

  Jeg bruger ingenting… så jeg har nok brug for hjælp :-/

  Reply
 • Minela 4. juni 2014 at 20:54

  Jeg bruger altid solcreme med en høj faktor. Jeg har altid solbriller på i solen og sidder tit med en parasol over mig (mest af alt fordi min mor altid siger, jeg skal). Derudover dækker min mor altid noget for mit hovede 🙂

  Det kunne være så dejligt at vinde alt dette for jeg skal på ferie med min familie og lige nu har vi kun to solcreme, så det ville være så dejligt at vinde flere endnu og andre produkter, som også er super gode!

  Reply
 • Camilla A 4. juni 2014 at 21:10

  Jeg sørger for at bruge en solcreme med høj faktor flere gange om dagen, og så holder jeg mig væk fra solen i de farlige middagstimer. 🙂

  Reply
 • Lis Vinter 4. juni 2014 at 21:29

  Jeg er rødhåret og lidt bleg i huden – derfor skal jeg passe på mig selv i solen og bruge masser af solprodukter 😉

  Reply
 • Helle Rick 4. juni 2014 at 21:37

  Jeg sørger for at beskytte huden på alle tidspunkter. Beskyttelsen bliver afstemt efter hvad jeg skal. På golfbanen er det vigtigt at komme godt ind i alle kroge, da solen strålen rammer alt (specielt ørerne). Ved stranden en godt lagt så huden ikke bliver forbrændt og så jeg kan nyde så mange timer som mulig. Elsker at ligge og slappe af og opsuge så mange D-vitaminer som muligt. Ansigtet får altid en creme med solfaktor og lidt ekstra når næsen skal i sky 😉

  Reply
 • marianne lykke nielsen 4. juni 2014 at 22:03

  herhjemme bruger både min datter, min mand og jeg mindst faktor 30, og undgår solen når den er skarpest
  marianne.lykke@gmail.com

  Reply
 • Lis Nielsen 5. juni 2014 at 2:28

  Vi har sat solcreme frem på badeværelset, så det er en del af morgenrutinen. Det fungerer rigtig godt. Ligeledes har jeg altid en lille tube solcreme i tasken, som bliver brugt, når vi er ude i mange timer.

  Reply
 • Christina H 5. juni 2014 at 7:40

  Uhhh jeg elsker Dermas solcremer!
  For at beskytte os mod solens stråler herhjemme, bruger vi altid en god solcreme og holder os i skyggen i eftermiddagstimerne 🙂

  Reply
 • Vibeke Nielsen 5. juni 2014 at 10:10

  Jeg har lige været i Grækenland og der fik den med faktor 30 over hele kroppen dag ligt. Desuden brugte vi parasol mellem 12 og 15.

  Reply
 • Maria Møller 5. juni 2014 at 10:10

  SMører bare en faktor 30 på hele kroppen og holder mig i skyggen i solens skarpeste timer!

  Reply
 • Lene B. 5. juni 2014 at 10:58

  Jeg sørger altid for, at smøre mig godt ind i solcreme før jeg går ud i solen, og så undgår jeg gerne direkte sol – hvor jeg solbader imellem 12-15, hvor solens stråler er ekstra stærke. Beskytter mig også med løst bomuldstøj, som er rart at have på, når det er ekstra varmt.

  Derma’s solprodukter kan jeg godt lide, fordi de er lette at smøre på, og så er de uden parabener. jeg forsøger samtidig også, at lære min teenager gode solvaner, så hvis jeg vinder, vil nogle af solprodukterne ryge i surprisekassen, når han starter på efterskole til august.

  Det er en idrætsefterskole,hvor de ofte er i solen for at spille fodbold, og kan ikke undgå den direkte sol, derfor vil det være perfekt, at der ligger en solcreme i surprisekassen til ham :0) en fin tanke fra hans mor. Da jeg var ung, gik man knapt så meget op i beskyttelse, men tog derimod masser af solarie.

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  Reply
 • Sofie Amalie 5. juni 2014 at 11:44

  Solcreme og skygge

  Reply
 • lise 5. juni 2014 at 12:00

  Skygge og solcreme til mig. Bomuld, hat og uv-tøj til lillemanden. Han er svær at holde i skyggen, men vi prøver 😉

  Reply
 • Kristine Crawack 5. juni 2014 at 12:02

  Jeg smører mig altid med et godt lag solcreme, og så går jeg næsten altid med solbriller, da jeg synes det er rarere for øjnene 🙂

  Reply
 • Mie Christensen 5. juni 2014 at 13:30

  Bruger altid solcreme, og holder mig i skyggen mellem 12 og 15, bliver nemlig meget let forbrændt.

  Reply
 • Ditte 5. juni 2014 at 13:48

  Jeg er simpelthen så ringe til at huske solcremen. Men skal blive bedre

  Reply
 • Astrid Nielsen 5. juni 2014 at 13:54

  Jeg har solcreme overalt om sommeren. I garagen, i bilen og i tasken så jeg har let adgang.

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 5. juni 2014 at 19:30

  Jeg sørger for at bruge solcreme og generelt holde mig fra solen mellem 12-15. Min lille dreng på 10 mdr. er beskyttet af tøj og en solhat og jeg passer meget på med at holde ham fra direkte sol.

  Reply
 • Frk. Hansen 5. juni 2014 at 20:02

  Det ville ikke være spor tosset at få det hjem på hylden 🙂 Jeg bruger solbriller og har en dagcreme med SPF15, det er dog ikke nok når solen for alvor kommer frem. Så jeg krydser fingre!
  Hilsen Frk. Hansen
  Hav en dejlig weekend

  Reply
 • Karina 5. juni 2014 at 20:34

  Jeg elsker solen – og må også indrømme at jeg synes det hele er lidt pænere når huden blir lidt farvet af solen.
  Men. Jeg er ikke desto mindre meget påpasselig med at smøre hele familien ind fra top til tå! Elsker også Dermas produkter og især at man uden bekymring for parfume og trælse tilsætningssstoffer bare kan bruge løs. Totalt summer must have 🙂

  Reply
 • Birna Lambaa 5. juni 2014 at 21:43

  Jeg giver al hud, der ikke er dækket af tøj, en tur 20-30 minutter før jeg tager udenfor, så sørger jeg for at lægge en ny omgang hver 3.-4. time 🙂

  Reply
 • Julie Bauer 6. juni 2014 at 8:57

  Jeg sørger altid for at smøre mig ind og så vidt muligt at undgå solen mellem 12 og 15. Der er simpelthen så mange af mine veninder, der er komplet ligeglade med solbeskyttelse, så jeg prøver ihærdigt at overbevise dem om, at det er vigtigt 🙂

  Reply
 • Merete Louise Østberg 6. juni 2014 at 9:23

  Da jeg har hudkræft i ansigtet, bruger jeg solcreme året rundt. Derudover bruger jeg forår og sommer altid hat, har lange ærmer og bukser på, når jeg går tur og opholder mig så vidt muligt i skyggen.

  Reply
 • Ann Schmidt 6. juni 2014 at 9:26

  Min datter 4 år bruger dermatolog faktor 30 og solhat da hun er blond, min mand bruger den også da han arbejder udendørs og er skaldet( god når man sveder) resten af familien bruger faktor 15 da vi er noget mørkere i huden

  Reply
 • Trine Halsted 6. juni 2014 at 9:29

  Jeg plejer også at beskytte mig mod solens stråler med Derma solbeskyttelse, da jeg synes det er super lækre produkter de har! De er desværre lidt dyre, især som studerende!
  Derudover bruger jeg solhat og holder mig indenfor i de timer, hvor solen er farligst!

  Reply
 • Maja 6. juni 2014 at 10:06

  Sol? Hvad er det for noget?! Som gravid specialeskivende ser man desværre ikke meget til solen :-/… MEN – så snart specialet er afleveret, så skal solen nydes (bare ikke mellem 12 og 14, hvor den er stærkest)! og så smører jeg mig selvfølgelig ind i solcreme, helst svanemærket. Når baby en dag skal med ud i solen, får den samme tur :).

  Reply
 • Rikke Skjøde Baes 6. juni 2014 at 10:32

  Jeg har to unger – mads emil som er Nouggat brun efter 4 min i solen – han klarer sig fint med faktor 20 og en solhat – når han bader har han en uv Dragt på – og holder solpause 12-15 eller under parasol. Min datter Caroline er Strawberry blond og ret sol følsom – så har spæder jeg op til faktor 50 – altid hat og uv t shirt under badningen – og også pause. Jeg har selv en del pigmentpletter – eller dvs – havde indtil jeg fik behandling og dme vil jeg gerne holde væk nu- så strå hat og faktor 50 i ansigtet og eller faktor 20 🙂 Ikke som da jeg var 18 og SOLDYRKEDE 🙂

  Reply
 • Seline T 6. juni 2014 at 12:52

  Siesta, Solhat og Solcreme

  Reply
 • Lone Storgaard 6. juni 2014 at 13:15

  Vi bruger dagligt solcreme da jeg oftes bliver forbrændt. Jeg opholder mig sjælent i solen i middagsstunden da det bliver alt for varmt. Når vi er ved stranden bruger jeg en tørklæde på hovedet da hovedbunden er sart. Glemmer nogen gange at smøre de udsatte område som fødder og ørene så bøder man om aften

  Reply
 • Anne Elle Overgaard 6. juni 2014 at 14:15

  Solcreme, hat og pauser i skygger:-)

  Reply
 • Trine Borup 6. juni 2014 at 21:10

  Solcreme på hver morgen 🙂 Bruger det dog ikke på benene, der vil jeg så gerne have lidt farve, men de nægter at tage imod 🙂 Holder altid mit ansigt ude af solen, da jeg bliver knaldrød med det samme.

  Reply
 • Camilla K. Olesen 6. juni 2014 at 23:46

  Jeg bruger altid minimum solfaktor 30, når jeg befinder mig i solen. Jeg er forholdsvis lys i huden, så jeg har i den grad lært at tage mine forholdsregler. Desuden er jeg altid opmærksom på, ikke at ligge og “stege” i solen, ligesom jeg altid husker læbepomade med solfaktor og hårprodukter med solfaktor – nogle gange bruger jeg endda tørklæde om håret. Så er jeg “godt dækket ind” 😉

  Reply
 • Tripola 7. juni 2014 at 5:42

  Skygge og solcreme. Det meste af året faktor 15 i ansigtet men her om sommeren ofte 30 på ansigt og krop.

  Reply
 • Marianne Pedersen 7. juni 2014 at 10:35

  Siestaen er meget vigtig for mig og ellers solcreme spf30

  Reply
 • June Spuur 7. juni 2014 at 20:09

  Jeg har vist ikke været alt for god til at beskytte mig mod sol så jeg har vist rigtig meget brug for det nu. Min søn på 12 år hader alt hvad der har med den slags at gøre men nu har han også forstået at det er alvor at man skal beskytte sig – så sådan et sæt ville være fantastisk at vinde så vi kan nå at beskytte os ordentligt inden det rigtig går løs med solens stråler (selvom det allerede er godt i gang).
  Rigtig god pinse her fra det sydlige Danmark – sydhavsøerne (Falster) 🙂

  Reply
 • Susanne 7. juni 2014 at 21:27

  Jeg bader nærmest min meget lyshåret lyse pige på 20 måneder i faktor 50, og holder hende desuden så vidt muligt i skyggen mellem 12 og 15, parasollen bliver derfor flittigt flyttet rundt i haven når vi leger. Min yngst pige på 3 uger holdes helt i skyggen.

  Reply
 • Marianne Juhl 7. juni 2014 at 21:57

  En god gang solcreme – en let tshirt og en god sommerhat så er jeg beredt til en sommerdag i solen

  Reply
 • Katrine S. 7. juni 2014 at 22:25

  Da jeg er begavet med den tyndeste og mest sarte skandinaviske hud, sørger jeg for at undgå de allerfarligste middagsstråler, da jeg ellers bliver rød som en gris for efterfølgende at ligne en krakeleret vase :-). Og så sørger jeg for høj solfaktorbeskyttelse, en fin stråhat og ikke mindst masser af vand, så jeg undgår solstik 🙂

  God pinse!

  Vh Katrine

  Reply
 • Helena 7. juni 2014 at 23:49

  min sol-stick med factor 50 smører jeg altid på læber og skønhedspletter + sår/ar 🙂

  Reply
 • Line Møller 8. juni 2014 at 9:08

  Egentlig er jeg ikke så sensitiv når det kommer til sol, men jeg har aldrig “dyrket” den, holder mig oftest i skygge midt på dagen og har solcreme med høj faktor på, når jeg skal være i solen i længere tid. Det betyder, at jeg har lys hud som dig, og selvom jeg er 37, så har jeg stadig en rigtig pæn hud uden rynker!
  Har netop købt en Derma kids til min 3 årige søn, og er faktisk rigtig glad for den, og den er meget nem at smørre på.
  På sommer skal jeg på ferie for første gang i maaange år, og det bliver min søns første udlandsrejse. Jeg ville elske at teste sådan en stak solcreme i Spanien, hvor der virkelig skal bruges høj faktor i stor stil!!!
  God sommer 🙂

  Reply
 • lissen andersen 8. juni 2014 at 20:36

  Jeg har en dagcreme med solfaktor og ellers bruger jeg solcreme, sololie, langærmede løse skjorter og skygge! jeg kan ikke holde solen ud i de rigtig varme tider og kommer kun på stranden sent på eftermiddagen eller aften.

  Reply
 • Rikke Neipart 9. juni 2014 at 13:12

  Solcreme, solhat

  Reply
 • Tina Badstue 9. juni 2014 at 21:35

  Jeg bruger solcreme, men min søn får både solcreme, hat, samt paraply på klapvognen 🙂

  Reply

Leave a Comment