“Vestejakke”

Efter mange dage med tilsyneladende endeløs sol kom regnen, blæsten og kulden. Eller nej, det er ikke rigtig koldt, men vejret er omskifteligt nok til, at det er en smule svært at klæde sig på til forholdene. Især ens tumling, der ofte er ude flere timer dagligt. Men vi er home safe. Vi har nemlig vestejakke, som nogen ynder at kalde den, og den kan klare alt. Den er så god, når vejret ikke helt kan beslutte sig for hverken det ene eller det andet. Og så er den simpelthen så cute, den vest.

Mit lille snakkechatol af en toårig synes også, at ”den er sej, moar” og vil ofte gerne ”ha’ vestejakken på”, som naturligvis ikke er sagt i en spørgende må-jeg-godt-få-den-på tone, men mere i en jeg-får-et-raserianfald-hvis-jeg-ikke-får-den-vest-NU tone.

Vesten kan fås i både navy og pink her, skulle du være interesseret 🙂

TicketOutdoor, forår 20141

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Kristine 6. juni 2014 at 9:34

  Der er noget galt med dit link…

  Reply
  • Plummum 6. juni 2014 at 10:05

   Tak. Det burde virke nu.

   Reply

Leave a Comment