Forkælelsesferie plus et par vindere

Jeg skylder jer vist noget. Nemlig at trække to vindere af det lækre Derma solcreme-sæt. Men først skal I høre lidt om vores pinse, ja. Og hvis I ikke gider det, så læs i stedet helt i bunden af indlægget, hvor jeg afslører de to vindere.

Nå men den pinse der, ikke? Vi skulle slet ikke – efter planerne – have foretaget os noget andet end hjemlig familiehygge. Men vi (eller måske mest mig) havde simpelthen sådan en ustyrlig trang til at komme væk fra de vante rammer. Væk fra det sted, der minder for meget om hverdagstrommerum, pligter og gøremål. Jeg er ikke så god til at koble af, når jeg VED, at der er 117 sager, jeg kunne tage mig af – mig i en f****ng nøddeskal og mit evigt tilbagevendende problem.

Anyway, vi tog en rask beslutning, kastede tøj i kufferterne og kørte fire timer mod det nordligere Jylland for at blive forkælet af Blommens farmor og farfar i tre dage.

Hold kæft, det var rart at tage en spontan miniferie et sted, hvor naturen er usandsynlig smuk, et sted hvor nogen faktisk laver alle måltider til en, et sted hvor man bare kan dase og tulle rundt og ikke mindst et sted, hvor der er masser af barnepiger til at agere tumlingelegeonkler. Og midt i daseriet nåede vi også til lokal skaldyrsfestival på havnen med østers og andre skaller en masse. Vi nåede også – sommertraditionen tro – i Jesperhus, hvor den lille, seje Blomme overraskede mig en smule ved at være skide sej til ridning (jeg er p.t. ved at undersøge, hvor jeg kan melde hende til et ridehold her hjemme, jow jow).

Hey, ved I hvad? Selvom man er mor og har masser af ansvar i livet generelt, ik’? Så er det skisme rart, at der engang imellem er nogle, der lige lægger håndklæderne frem ude på badeværelset, eller nogle der råber op fra stuen ”vil I have jeres vasketøj med, jeg vasker nu?”. Arhmen, for fanden da.

Men nok om den pinse – jer der følger mig på Instagram (@plummum) har vist også fået (over)dosis nok. Jeg har nemlig overspammet med billeder derfra. Jeg stopper nu… måske.

Men lad mig så afsløre de to heldige cremevindere. Tadaaaaa, vinderne er: Helle Gammel og Maja Henriksen. Tillykke 🙂 I får begge en mail fra mig snart.

foto-71

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Maja Henriksen 13. juni 2014 at 20:46

    Juuuuhuuuu fedt tak

    Reply

Leave a Comment