Projekt DIY sommerkjoler

Der er ikke meget tid til kreaprojekter i dissse måneder. Og jeg savner det som bare fanden. Kreatiden, som har en direkte meditativ virkning på mig. Derfor har jeg også tvunget mig selv til at komme en smule i gang igen foran symaskine og overlocker. Jeg har endda købt en bunke nyt stof fra Stofdepotet. En web-stofbutik, som på alle måder kan anbefales. Butikken har fine stoffer på hylderne i god kvali, så lad dig ikke snyde af webdesignet, der ikke er det lækreste – stoffet er i top.

Alle de nye stoffer er tiltænkt kjoler, som jeg håber, at jeg liiiiige kan nå at sy, før vi skal på ferie (yeah, I wish!). Men det er godt med ambitioner, så jeg er stadig enig med mig selv om, at jeg kan nå at smække fem kjoler sammen før afrejse om cirka fjorten dage. Baah.

Første kjole i rækken blev en zebrastribet sag, som jeg klippede og syede uden mønster. Den er faktisk easy peasy og usandsynlig behagelig at have på (læs: den strammer ingen steder), og den er flot til både Birkenstocks og høje espadriller.

Hvis der er stemning for det, vil jeg forsøge at lave en DIY guide på kjolen her på bloggen, så I selv kan prøve kræfter med sådan en sag!? Den kan i øvrigt varieres i et utal af modeller (fx som løs tunika uden elastik og løbegang i taljen), så jeg tror, at jeg har fået skabt mig en ret god grundmodel til sommerens yndlingskjole.

Jeg er ude igen, venner. Nyd jeres aften <3

Zebrastribet kjole-001Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

 • M 14. juni 2014 at 21:01

  super fin kjole 🙂 en lille DIY ville bestemt ikke gøre noget!

  Reply
  • Plummum 14. juni 2014 at 21:05

   Tror også jeg laver en. Har helt lyst til at kaste mig over sådan en guide:)

   Reply
 • Gerd Cecilie Bech Thomsen 14. juni 2014 at 21:33

  Diy tak 🙂

  Reply
  • Plummum 14. juni 2014 at 22:17

   Jeg må få lavet en snarest:)

   Reply
 • camilla // Olinesmor 14. juni 2014 at 22:32

  Hep Hep til DIY. Jeg er bare for dårligt til at få syet til mig selv. Må snart igang igen. Og hvor er den fin. Og enig stofdepotet ROCKS.

  Reply
  • Plummum 15. juni 2014 at 18:49

   Tak:) DIY kommer og ja, Stofdepotet har mange lækre sager.

   Reply
 • Christina Torp Hansen 14. juni 2014 at 22:51

  Den er såå fin 🙂 ville ønske jeg havde krea-gener i den retning. Så skulle der sys kjoler til mig og datteren 🙂

  Reply
  • Plummum 15. juni 2014 at 18:50

   Den er altså nem den her, så tror sagtens du ville kunne kaste dig ud i sådan en:)

   Reply
 • Pernille 15. juni 2014 at 15:12

  Så fin! DIY please. 🙂

  Reply
  • Plummum 15. juni 2014 at 18:51

   Tak:) DIY er på vej, men er i mellemtiden kommet til at gå i gang med en anden kjole:)

   Reply
 • Nanna 15. juni 2014 at 20:12

  Hvor er den fin. En lille diy ville være super

  Reply
  • Plummum 15. juni 2014 at 20:13

   Tusind tak 🙂

   Reply
 • Camilla 15. juni 2014 at 20:34

  Ja tak til DIY 🙂

  Reply
  • Plummum 15. juni 2014 at 20:44

   🙂

   Reply
 • Juliane 2. marts 2015 at 17:33

  Hej leder efter Din beskrivelse af DIY
  Af din fine kjole, har du lavet den ?
  Mvh J

  Reply

Leave a Comment