Beskyt din ansigtshud uden voldklistret stads

Ok, jeg er stor fortaler for solcreme i rigelige mængder, som blandt andet kom tydeligt frem i dette indlæg. Men jeg hader den ondelyneme at få hele hovedet fedtet ind i voldklistret stads – især under den makeup, jeg påfører mig hver morgen, før jeg smutter på arbejde. Derfor er jeg begejstret for den fugtgivende anisgtssolcreme, som Derma for nyligt er kommet op med, (som var med i det solkit jeg modtog fra Derma til test for noget tid siden).

Den fedter ikke overhovedet, virker i konsistensen som en ganske almindelig dagcreme, men beskytter altså din hud mod solens stråler. Jeg bruger den hver morgen nu. Og bonus: Cremen er uden parfume og parabener, OG den er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Og niks, jeg er altså ikke sponsoreret af Derma for at skrive dette. Men jeg tænker, at tippet om en let og lækker ansigtssolcreme, der er perfekt under makeup’en er et tip de fleste kan bruge i denne soltid!? Og nå ja, Derma-sagen er billig – ca. 90 kr. Win.

IMG_9333

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Beskyt din ansigtshud uden voldklistret stads

  1. En solcreme skal være UVA og UVB beskyttet.. Ellers hjælper den ku. Halvt. Derfor er det ikke en solcreme jeg ville anbefale ..

      1. Ja, den er, Cecilie, som Signe også skriver 🙂 SPF er udtryk for UVB – det er først for et par år siden, man blev så obs på UVA-stråler, og de fik derfor deres eget symbol. /Stine

    1. Selv tak:) Ja, det er så skønt, at man ikke er helt fedtet eller ligner en, der har smurt lidt for hvid pudder i hele hovedet:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.