Beskyt din ansigtshud uden voldklistret stads

Ok, jeg er stor fortaler for solcreme i rigelige mængder, som blandt andet kom tydeligt frem i dette indlæg. Men jeg hader den ondelyneme at få hele hovedet fedtet ind i voldklistret stads – især under den makeup, jeg påfører mig hver morgen, før jeg smutter på arbejde. Derfor er jeg begejstret for den fugtgivende anisgtssolcreme, som Derma for nyligt er kommet op med, (som var med i det solkit jeg modtog fra Derma til test for noget tid siden).

Den fedter ikke overhovedet, virker i konsistensen som en ganske almindelig dagcreme, men beskytter altså din hud mod solens stråler. Jeg bruger den hver morgen nu. Og bonus: Cremen er uden parfume og parabener, OG den er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Og niks, jeg er altså ikke sponsoreret af Derma for at skrive dette. Men jeg tænker, at tippet om en let og lækker ansigtssolcreme, der er perfekt under makeup’en er et tip de fleste kan bruge i denne soltid!? Og nå ja, Derma-sagen er billig – ca. 90 kr. Win.

IMG_9333

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Cecilie 15. juni 2014 at 23:48

  En solcreme skal være UVA og UVB beskyttet.. Ellers hjælper den ku. Halvt. Derfor er det ikke en solcreme jeg ville anbefale ..

  Reply
 • Camilla // by holm 16. juni 2014 at 8:34

  Jeg har læææænge kigget efter en solcreme, til ansigtet, så jeg er fri for at føle mig fedtet og helt bleg i hovedet – som så også har en høj solfactor. Tak for rigtig god inspiration.

  Kærlig hilsen
  Camilla – http://byholm.dk

  Reply
  • Plummum 16. juni 2014 at 8:54

   Selv tak:) Ja, det er så skønt, at man ikke er helt fedtet eller ligner en, der har smurt lidt for hvid pudder i hele hovedet:D

   Reply

Leave a Comment