On the beach

Amagerstrandpark er en sand perle, som vi elsker at besøge i de tidlige formiddagstimer, hvor der endnu ikke er klistret til med alt for mange mennesker. Vi har brugt strandparken forbavsende lidt taget i betragtning af, at den ligger i vores nærområde. Men for nogle måneder siden købte vi bil, og nu er vi fast inventar i strandkanten næsten en gang hver weekend.

Der er så smukt og roligt derude (hvis man vel og mærke kommer tidligt), og badebroerne og ikke mindst Øresundsbroen i baggrunden skaber de bedste omgivelser til pæne fotos af familien, der leger i vandkanten. Ahhh.

Hvad er jeres yndlingsspots i byen? Inspire me, please. Kender du fx til ‘hemmelige’, grønne pletter i byrummet eller andre gode børnevenlige steder? Sig frem og du gør mig glad.

IMG_9300

^^^Danmark, når Danmark er bedst^^^

IMG_9305

^^^Det er så mig. Jeg har iført mig den nye diy zebra-dress, men det er vist ikke helt til at se på dette billede^^^IMG_9278

^^^Comfy fashion er lige mig. Jeg røg med på Birkenstock-vognen sidste år og er slet ikke færdig med at købe de fodformede basser i forskellige farver^^^ IMG_9297

^^^Den bro, altså! Yderst fotogen^^^IMG_9277

^^^Fine, røde sandaler fra ByKier, som du kan finde lige her til en meget favorabel pris^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment