Ro i bilen og en konkurrence til dig

Om ganske få dage går turen mod Italien. I bil. Shit, er ikke sikker på, at det var mit klareste øjeblik, da barnefader efter flere års bearbejdning fik mig overtalt til kør-selv-ferie. Men nu gør vi det sgu, og vi har sat ikke mindre end 24 timer af til en strækning, som det i ét hug ville tage cirka 15 timer at tilbagelægge. Vi har med andre ord rig mulighed for masser af pauser. Jeg er ved at planlægge diverse aktiviteter (læs: afledningsmanøvre), som kan underholde Blommen i hendes vågne timer på den lange biltur. Først på listen står selvfølgelig en iPad, som i forvejen er et kærkomment legeredskab, hvis du spørger Blommen. Så kærkomment, at vi må holde en del igen med den lille digitale device. Det ville tage fuldkommen overhånd, hvis hun selv administrerede over den, så det gør hun naturligvis ikke.

Vi har haft Viaplay Sport i flere år, så barnefader kan få stillet sin enorme golflyst (jo, den er virkelig enorm. Jeg har flere gange oplevet, at han er stået op om natten for at følge med i en vigtig turnering i USA! Hvem f****n gør det?). Vi har aldrig brugt Viaplay i forbindelse med Blommens iPad-forbrug, men det har vi tænkt os nu, og jeg er p.t. i færd med at downloade børnefilm- og serier, som hun kan se i bilen på vej til Italien, uden at vi behøver internet. Og nej, nej frøken spelt-mor, hun skal ikke se iPad HELE vejen, vel! Bare i ny og næ, når situationer er ved at tilspidse, og vi intet andet kan gøre lige nu og her.

På listen over emner, der skal downloades er lige nu Rasmus Klump, Babar, Dora the Explorer og Barbie & de 12 dansende prinsesser. Jeg er ret sikker på, at Viaplay kommer til at hjælpe os ganske godt på ruten, selvom vi må slække lidt på de vanlige iPad-restriktioner.

Men nu til noget sjovt for jer, kære læsere. I kan nemlig deltage i konkurrencen om vinde et halvt års forbrug af Viaplay lige nu. I skal blot lægge en kommentar til indlægget her, der fortæller, hvornår I har allermest brug for Viaplay.

Og huske nu, at der også er masser af fede voksenfilm- og serier derinde, som I i øvrigt også kan prøve gratis en måned, hvis I ikke vinder konkurrencen her.

Jeg trækker en vinder af konkurrencen den 2. juli. Held og lykke!

Indlægget er sponsoreret af Viaplay. 

IMG_9353 IMG_9363

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

54 Comments

 • Katja 25. juni 2014 at 8:38

  Når jeg ammer, når der er VM i tv, når der intet godt godt er på en lørdag aften, når det regner udenfor..
  Og jeg kunne blive ved 😉

  Reply
 • Mia C Andersen 25. juni 2014 at 9:23

  Viaplay ville være luksus for alle herhjemme. Min søn ville nyde at slappe af til diverse børnefilm. Jeg ville elske at slappe af til chick tv.
  Deltager gerne.
  Mia CA

  Reply
 • Marina / cand.mor 25. juni 2014 at 9:30

  Golf midt om natten? Det gør Sømanden altså også nogle gange 🙂

  ViaPlays funktion med offline streaming (hedder det det?) kunne vi virkelig godt bruge i bilen til og fra vestjylland og i sommerhuset, hvor internettet er liiidt langsomt.

  Reply
 • Maria Seidelin 25. juni 2014 at 9:51

  I de tidlige morgentimer og i ulvetimen – det er godt for både forældre og Bastian 🙂
  God tur!
  Kh Maria Seidelin

  Reply
 • Dea Skaarup 25. juni 2014 at 9:56

  Vi har allermest brug for viaplay når vi til oktober skal flyve til Thailand med sønnen på næsten 2, og tøsen på 7 år.
  Er ret sikker på at viaplay i samarbejde med et par ipads og høretelefoner vil gøre flyveturen meget mere behagelig for resten af flyverens gæster..

  Reply
 • mia boye 25. juni 2014 at 9:59

  Vi skal til USA, og flyve 12 timer et stop i San Francesco og videre til LA hvor ferien starter

  Reply
 • mia boye 25. juni 2014 at 9:59

  Vi skal til USA, og flyve 12 timer et stop i San Francesco og videre til LA hvor ferien starter

  Reply
 • Pernille 25. juni 2014 at 10:10

  Åh har brug for Viaplay når manden har ulvetime så han kan bænkes med noget sport og ligeledes pacificere min 3 årige med Dora som hun elsker!! Og til mig selv på iPad om natten når den lille ammes hvor jeg måske kan se en god serie.. Og ja så står ferien for døren- kunne helt sikkert bruges i flyveren !! Tak for god blog! Pernille

  Reply
 • Stine BB 25. juni 2014 at 10:38

  Nu hvor jeg som en hval fylder sofaen med en maven indeholdende hvad der mærkes som en kæmpe baby vil viaplay være fantastisk.. Ikke mindst nu hvor wimbledon fylde viaplay sports live kanaler… Det ville jeg elske at følge med i 🙂

  Reply
 • Line 25. juni 2014 at 11:54

  Uhh, det lyder mega fedt!! Vi (læs:min kæreste) lider af VM feber, Tour de France feber, og fodbold året rundt feber!! Så dette er en unik chance for mig til at få mulighed for at begynde at se nogle serier:):):) Derudover mangler vi, når vi er i det øde svenske på sommerhusferie, lidt film og hygge serier til vores dreng, når han skal koble af!! Så der er behovet stort – kryds kryds kryyyyyds;)

  Reply
 • Louise P 25. juni 2014 at 12:17

  Til en sommerferie med svogerfamilien, er der behov for at kunne sætte sig lidt væk og slappe af 🙂

  Reply
 • Camilla L. 25. juni 2014 at 12:19

  Det ville uden tvivl være populært i hele familien her på matriklen.
  For min datter i ulvetimen når intet andet virker, så hjælper det med tv’et. Og nej naturligvis ikke flere timer om dagen, men altså…. 🙂 Og for mor og far til at se en god film når barnet er lagt i seng.

  Reply
 • Nina 25. juni 2014 at 12:34

  Nu her vi står uden tv-pakke i en ny lejlighed!

  Reply
 • Susan 25. juni 2014 at 12:44

  Ååhh, jeg forstår dig, og din skepsis med kør-selv-ferie, og især med et lille barn..
  Jeg ville aldrig kunne overtales, jeg vil flyve på ferie, basta, fremme i en fart, og ferien kan begynde.. 😉
  Ville heller aldrig vælge at tage på busferie..

  Jeg håber I får alletiders ferie, at din skepsis bliver gjort til skamme, at det bare bliver en dejlig ferie for jer alle..

  Omkring Viaplay, kan jeg ikke udtale mig, jeg har det ikke, men det kunne da være sjovt at prøve.. 🙂

  Reply
 • Tina cornelius Skibsted 25. juni 2014 at 12:56

  I dagligdagen: når der skal laves aftensmad ( har to drenge på 4 og 6, og en lille datter på 10 mdr)
  I ferietid mm: når der køres til Nordjylland fra Herning, og når vi også tager på bilferie om ikke så længe

  Reply
 • Betina 25. juni 2014 at 13:00

  Når der lige nu er VM og det så går over i Tour de France, suk, fjernsynet er optaget og det andet står i soveværelset hvor miniputten sover, så det er ligesom ikke optimalt for morens trang til film og serier! Så ja mit største behov er når der er sport i fjernsynet og ja det er der jo faktisk altid!

  Reply
 • Ida 25. juni 2014 at 14:23

  To ugers sommerferie på Falster, hvor sommerhuset kun har DR, og dækningen er så ringe, at det er umuligt at streame… Vi kunne helt sikkert godt bruge lidt underholdning til regnvejrsdage!

  Reply
 • Christina Brehmer Jensen 25. juni 2014 at 14:41

  Jeg har ikke noget tv, så herhjemme er det “kun” de online kanaler fra DR der er tilgængelige til min søn Erik på 6 år og jeg… Kunne være skønt med lidt afveksling, tøsefilm og tegnefilm hen over sommeren… 😛

  Reply
 • Ditte 25. juni 2014 at 15:09

  Det bedste er bare når man ligger under dynen og ikke kan tage sig sammen til at stå op, så kan man lige snuppe et afsnit af yndlings serien.

  Reply
 • pia sroka 25. juni 2014 at 16:47

  Det ville være dejligt at have,når man tilbereder aftensmaden,så kan børnene se en film imens,eller hvis det regner i sommerferien.

  Reply
 • Julie 25. juni 2014 at 16:55

  Bilen, udlandet, sommerhuset. Steder hvor der ikke er internet men hvor det ville være dejligt med lidt underholdning ( især til børnene)

  Reply
 • Michala 25. juni 2014 at 17:56

  Åh, jeg tænker det vil være perfekt i sommerhuset hvor vi den første tid hverken har tv eller internet 🙂

  Reply
 • Eva k 25. juni 2014 at 18:54

  Om aftenen, når vi skal se på film (hvis vi ikke er for trætte:))

  Reply
 • Jannie 25. juni 2014 at 19:06

  Når vi om en måned flytter i sommerhus 6 mdr indtil vores nye hus er færdig og derfor skal køre 1 time i bil hver vej, når vores lille gut på 1 år skal i dagpleje!! SÅ kunne vi i den grad godt bruge det til underholdning i bilen;)

  Reply
 • Katrine 25. juni 2014 at 19:42

  Mine unger ser endnu ikke fjernsyn, men JEG kunne virkelig godt bruge det store filmkartotek til når jeg er alene hjemme og har brug for at hygge mig imens ungerne bobler i deres senge

  Reply
 • Thilde 25. juni 2014 at 21:22

  Skal så meget bruge på samme måde som jer bare en flytur på 15 timer med en 2,5årig

  Reply
 • Mette Jørgensen 25. juni 2014 at 22:10

  I sommerferien, når vi skal til Berlin, ville det være rart med nogle gode børne film, til Emilie når hun har brug for en lille pause

  Reply
 • Leila 25. juni 2014 at 22:28

  Min søn på to får æslet i Sherk (er vi der nu… Er vi der nu… ) til at virke som et meget tålmodigt dyr, når vi kører bil. Viasat ville derfor kunne redde os på mange ture i sommeren.

  Reply
 • Mette Jørgensen 25. juni 2014 at 22:41

  Tro viaplay ville gøre lykke, når vil skal på sommerferie både for børn og de voksen

  Reply
 • Tanja Jensen 25. juni 2014 at 23:04

  Allerførst tak for tippet om, at man kan få en måned gratis viaplay 🙂 Jeg skal på en lang flyvetur senere på sommeren og gruer for, hvordan jeg skal få tiden til at gå undervejs. Jeg har aldrig været god til at sidde stille i længere tid af gangen. Nu tror jeg, at jeg vil benytte dit tip og se, om jeg ikke kan downloade lidt film mm. til turen.
  – Angående dit spørgsmål, ville jeg nok i første omgang bruge viaplay som underholdning på flyveturen med derefter vil jeg benytte mig til at se nogle af alle de serier som folk snakker om, men som jeg stadig har til gode 🙂

  Reply
 • Rikke Bisgård Sørensen 26. juni 2014 at 7:20

  Nu står vores børns skoleferie snart for døren, og jeg ved, at de nok skal få brug for at få tiden til at gå, imens mor og far er på arbejde, så det kunne være fantastisk at vinde sådan et abonnement.

  Kh Rikke

  Reply
 • Christine 26. juni 2014 at 9:25

  Vi skal på ferier rundt omkring i Danmark, og vores lille myr haaaaader at køre i bil! Vi timer altid en køretur med hans lur, men vi skal desværre på ture, der varer længere end den time, han snorker til middag. Viaplay kunne virkelig redde os 🙂
  Christine

  Reply
 • Marlene Høj 26. juni 2014 at 11:07

  Med en dreng på 3 år og en pige på 2 år så er det uden tvivl ulvetimen, der indfinder sig næsten hver dag omkring kl. 16.30 og indtil vi spiser ca. kl. 17.15… Suk!

  Reply
 • Katrine K 26. juni 2014 at 14:58

  Jeg kunne godt have brugt det til at se den nye sæson Game of Thrones ( har set det hos en ven) og så især som du selv har skrevet til download af børnefilm og serier til lange bilture i Danmark og udlandet – vi skal på kør selv ferie i Norge til sommer ( der er bare nogle meget lange afstande over alt og mellem alt)

  Reply
 • Camilla A 26. juni 2014 at 15:04

  Jeg kunne rigtig godt bruge Viaplay i øjeblikket, hvor jeg har en lang sommerferie fra mit studie, hvor det kunne være rart med en masse gode film og serier. Og så er der Wimbledon lige nu, hvilket jeg desværre ikke kan se på mit fjernsyn. 🙂

  Reply
 • Johanne 26. juni 2014 at 15:20

  Jeg vil komme til at bruge det på alle tider af døgnet til at se en masse spændende film og serier!

  Reply
 • marianne lykke nielsen 26. juni 2014 at 21:52

  der er mest brug for viaplay i ulvetimen
  marianne.lykke@gmail.com

  Reply
 • Nina J 26. juni 2014 at 22:16

  De perioder hvor jeg er alene hjemme og allermest har brug for at hvile i sengen .. Har desværre ikke tv i soveværelset, så det ville være perfekt at kunne se film / serier på Ipad 🙂
  God sommer til jer!
  /Nina

  Reply
 • Jeanne Hørdal 26. juni 2014 at 22:47

  uhh det kunne være lækkert at ha når jeg ikke kan sove om natten fordi min depression driller mig

  Reply
 • Louise S. 27. juni 2014 at 10:30

  Åh dette er en fantastisk konkurrence, kunne nemlig godt bruge viaplay så kæresten kan se sit formel 1 – og SPORT generelt på computeren 😀 Et problem vi kvinder nok alle kender. Håber jeg vinder!

  Reply
 • Emma S. 27. juni 2014 at 14:35

  Lige nu! Har endelig fået sommerferie efter nogle hårde eksamner, så nu skal der bare slappes af <3

  Reply
 • Mai O. 28. juni 2014 at 9:42

  Vi har ikke haft ordentligt tv i flere måneder, fordi vi er in between homes.. Og ej hellere internet! :O Jeg savner at se serier med min mand. Det gjorde vi lidt mere i, før nr. to kom til verden. NU blir der forhåbentlig snart lidt mere tid til den slags igen.. <3

  Reply
 • Mai O. 28. juni 2014 at 9:44

  Nu dobbeltkommenterer jeg måske, så undskyld! Men mit lousy 3G-internet flipper ud. Serietid er kærestetid <3

  Reply
 • Caroline Freitag 28. juni 2014 at 21:31

  Det må være når der er lange køreturer når man skal rejse syd på 🙂

  Reply
 • Trine Borup 29. juni 2014 at 21:22

  Lige nu. Hvor der ingenting er i fjernsynet. Og sådan er det sgu hver aften…

  Reply
 • Line Møller 30. juni 2014 at 11:00

  Jeg er alene med en dreng på tre, så på dage, hvor han er møg-træt, ville det være dejligt for ham at kunne se film mens jeg laver mad. I weekenden hygger vi også ofte med film om aftenen, så der vil det også blive brugt 🙂 og på de lange togrejser til Jylland for at besøge familie. Det er i det heletaget utrolig anvendeligt, at man selv kan bestemme hvor meget, hvad og hvornår!! Især med børn 🙂

  Reply
 • ísbjörg 30. juni 2014 at 11:34

  Om 1½ uge hvor jeg skal i sommerhus med den sore familie i 2 uger midt ude i ingen-mandsland på Island – hvor der heldigvis er internet! 😉 Film i uendelige mængder ville være dejligt til aftenerne efter dage fyldt med lange gåture og gode bøger.

  Reply
 • ísbjörg 30. juni 2014 at 11:37

  Hov, jeg tror ikke min besked jeg lige prøvede at skrive nåede at blive sendt, inden computeren gik i hak. Jeg prøver igen!

  Jeg kunne godt bruge viaplay om 1½ uge, hvor jeg skal til Island med den store familie i 2 uger. Vi skal bo i et sommerhus ude i ingenmandsland, så om aftenen ville det være rart at slappe af med en masse film, efter en dag fyldt med gåture!

  Reply
 • Anette A 1. juli 2014 at 8:40

  Jeg har ikke prøvet ViaPlay endnu, men det ville være skønt at komme i gang med : )
  Jeg har mest brug for Via Play, mens jeg laver aftensmad, så børnene ikke “smugspiser ” eller plager, og der dermed er fred og ro i lejren : ) Min datter er indimellem indlagt på hospitalet, der ville Via Play Sport være fantastisk til at udfylde de lange ventetider og sene aftener. Ellers bare til hyggestunder med børnene i hverdagen, hvor nærvær og grin er skønt ♥
  ♥♥♥

  Reply
 • Daniella Lind 1. juli 2014 at 10:48

  På lange køreture eller i den berømte ulvetime 😉

  Reply
 • Marianne P 1. juli 2014 at 11:49

  Til hver en tid, da jeg ikke har TV:)

  Reply
 • Lajla K 1. juli 2014 at 12:24

  Endelig færdig med eksaminer, så har tid til at forkæle mig selv med mig-tid. 😀 Ja tak!

  Reply
 • kathrine Johansen 1. juli 2014 at 19:26

  Har aller mest brug for viaplay, når mine yndlings serier udkommer, og der er en masse derinde nu! 🙁

  kathrine Johansen
  lillekathriie@hotmail.com

  Reply
 • Camilla K. O. 1. juli 2014 at 23:53

  Jeg har virkelig meget brug for Viaplay, nu hvor jeg følger mig livs kærlighed til den anden side af jordkloden i et halvt år, fordi det er dér, hvor han skal arbejde det næste halve år. Mens han er på arbejde skal jeg skrive speciale, og så ville det da være skønt, også at kunne se noget fantastisk TV/serier mv., så jeg ikke behøver være så “ene i udlandet”. Når det er sagt, så har jeg allerede brug for Viaplay inden, fordi der jo kommer det famøse “Tour de France”, hvor min kæreste sidder limet fast til skærmen. Så kan jeg i det mindste selv stå for underholdningen i mens 😉

  Reply

Leave a Comment