Tilbage til den der virkelighed

Ferien spiller på allersidste vers. Nooooo. Hvordan kan tre uger gå så stærkt? I morgen er det tilbage til virkeligheden. Ikke flere hverdagsstrandture, formiddagsis eller dasepauser i skyggen med en bog.

Vi forsøger så godt vi kan at udnytte de sidste timer på ferieagtig vis, og igen i dag var vi på stranden som formiddagsaktivitet. Ja, det kender I nok, ikke? Vores fridage er altid delt i to. Før og efter Blommens middagslur. Derfor taler vi altid om formiddags- og eftermiddagsaktiviteter her hjemme. Det kan nemlig tælles på mindre end én hånd, hvor mange gange Blommen har haft lyst til at tage luren i klapvognen, så middagsluren foregår altid hjemme i sengen. Det er intet problem nu, men det var en smule besværligt  dengang hun både sov om formiddagen OG eftermiddagen, og hvor vi tilmed ikke havde bil, så hun i det mindste kunne tage den ene lur i autostolen. Shit, der var meget frem og tilbage fra hjemmet og ud igen dengang. Og nej nej, kom ikke og påstå at vi ikke forsøgte i det uendelige at lære barnet at sove i klapvognen – niks, hun nægtede. Længe leve koordinationshelvede. Man bliver sgu god til det der planlægning i længden.

De sidste fire dage har vi været på stranden hver eneste formiddag med madpakker, legeting, bøger og hele molevitten til stor fryd for os alle tre. Det er helt ok at have Amagerstrandpark i baghaven. Og hold nu OP, hvor er den danske sommer alt for dejlig lige nu.

Hvad med jer, søde læsere? Nyder I ferien? I er lidt stille disse dage, men jeg forstår jeg sgu godt. Bliv ude i det gode vejr 🙂

IMG_9657

^^^Solen har været kraftig de sidste par dage, og en UV-dragt beskytter altså lige det bedre end en almindelige badedragt. Blommen fiser rundt på stranden, og dagene hvor jeg kunne holde hende i skyggen er for længst ovre. UV-dragten, Blommen har på, er fra Solbutikken, som redede min røv sidste år. Læs mere om det her. Solbutikken har ALT i badetøj, badetilbehør og UV-dragter hele året rundt. Det er altså genialt, når man skal på solferie midt i efteråret eller vintersæsonen, hvor ingen kollektioner indeholder badetøj. Lige nu har butikken faktisk udsalg på visse styles her, og Blommens dragt kan også findes lige her. IMG_9664

^^Helt klart og fint vand. IMG_9655

^^^Favoritlegetøjet på stranden p.t. IMG_9653

^^^Pænhed.IMG_9650^^^To på tur.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Sylvest 22. juli 2014 at 10:23

  Ja, det er ikke skidt med Amager Strandpark.. et godt plaster på såret, hvis man ikke skal udlands.

  Godt indlæg 🙂

  Reply
  • Plummum 22. juli 2014 at 10:47

   Og bare i det hele taget et skønt sted at hænge ud – også i weekenderne:)

   Reply
 • Marina / cand.mor 24. juli 2014 at 6:48

  Vi er så først lige gået i gang med ferien, og hold op, hvor var den tiltrængt! De sidste par uger var ærlig talt ret hård, når jeg kunne se og læse, hvordan folk bare nød deres ferier, men nu er det vores tur 🙂

  Til gengæld er vi ikke heeelt enige om, hvad der rigtig gør en ferie. Jeg mener jo, at man skal sove længe. Lille D not so much. Heller ikke selvom den normale sengetid oftest bliver overskredet en del. I dag vågnede jeg kl. 05 af en flue, der var ved at torpedere mit øjenlåg (!?), og lille D ville op halv seks. Så er vi ligesom oppe og i gang! 🙂

  Reply
  • Plummum 25. juli 2014 at 9:30

   Puh, det var også tidligt. Håber, I formår at rykke hans rytme bare en smule. Er nemlig helt enig. I ferier sover man LÆNGE, tak:) Men nyd jeres tiltrængte ferie i fulde drag.

   Reply

Leave a Comment