Der sker nye og spændende sager på hjemmefronten

Ja, der er lidt stille herinde. Ok, her er meget stille. Faktisk fuldkommen lydløst. Men altså der sker spændende ting og sager på hjemmefronten, som tager en del tid. Og nå ja, arbejdet tager for både mit og barnefaders vedkommende også rigtig meget energi disse dage. Så når familien også skal plejes – og det skal den naturligvis. Den er nummer et. Altid. Ja, så er stunderne til bloggeriet sparsomme.

Men det er faktisk ikke helt sandt. Ét af de spændende projekter på hjemmefronten involverer nemlig også blogging. Faktisk har barnefader og jeg lavet en blog sammen. Ja, sgu! Endelig gjorde vi det. Det er en personlig madblog, der skal inspirere til madlavning i den travle børnefamilie og til børnevenlige udflugter, cafe- og restaurantbesøg. Bloggen indeholder ikke så meget endnu, men vi har gode intentioner om at opdatere ofte. Jeg har endda tilladt mig at lægge et par opskrifter op, som allerede har været her på bloggen.

Så. Altså. Jeg ville blive så inderligt glad, hvis dem af jer, der har interesse i den retning, ville slå et smut forbi familiens nye blogbaby Familien Madglad, som I finder lige her. Og jeg ville blive endnu mere glad, hvis I havde lyst til at følge med på fast basis og hjælpe os godt på vej. Det kan man gøre ved at følge med på Bloglovin’, Instagram (@familienmadglad) eller Facebook.

Bloggen har været undervejs længe. Allerede da jeg var gravid med Blommen begyndte vi at planlægge en madblog. Vi tog tonsvis af madbilleder, lavede blogheader (som vi kasserede igen) osv. But well, pludselig kom Blommen til verden og projekt madblog blev skudt i baggrunden. Et halvt år efter hendes ankomst, startede jeg PlumMum op, og så var projekt madblog endnu længere væk fra at se dagens lys. Men nu er den her, og jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtigt i gang. Vi er nogle madører her hjemme. Det er ingen hemmelighed, hvis du har fulgt bloggen her lidt tid. Og vi har en masse madhalløj på hjerte.

Den nye blog betyder bestemt ikke, at jeg lukker PlumMum. Det er to helt forskellige universer, der vil give mig noget hver især. Men indlæggene herinde kommer p.t. ikke i lige så lind en strøm, som de har gjort tidligere – fx da jeg havde en masse tid (eller noget!) under barsel, som jeg ikke har nu, så sådan vil det nok fortsætte noget tid endnu.

Håber, I vil byde Familien Madglad varmt velkommen, så er I fandeme dejlige, kære læsere 🙂

IMG_9786

^^^Billedet er uden sammenhæng med indlæggets indhold, men når tiden er knap er det altså hende her, der får alt, hvad der er af fritid. Her er hun på farten på måske verdens bedste løbecykel fra Puky, som jeg i øvrigt planlægger et indlæg om ganske snart. Men indtil videre kan du selv se lidt på den lige her, hvis du har interesse 🙂

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Susanne Østerlid 8. august 2014 at 21:56

  Jeg er fan! Tillykke med (og tak for) jeres fine, nye blog, som jeg naturligvis vil følge. Herligst Sus

  Reply
  • Plummum 8. august 2014 at 22:31

   Tak, søde Sus:)

   Reply

Leave a Comment