Jo, den er faktisk god nok: tre bliver til fire <3

Jeg ville slet ikke have afsløret vores ’lille’ familiehemmelighed på bloggen allerede nu. Men what the heck. Nu er det ude på alle andre sociale medier, så det kommer sikkert ikke som den store overraskelse her. Jeg ved, at I er mange der også følger @plummum på Instagram, hvor jeg i øvrigt fik afsløret mig selv godt og grundigt den anden dag – det var endda lidt med vilje. Faktisk har jeg lyst til at råbe ’hemmeligheden’ så højt jeg overhovedet kan udover det hele. Men det virker så mærkeligt at stille sig ud på altanen og råbe. Mine naboer ville afgjort ikke synes om det. Så jeg råber lidt her i stedet. Her bestemmer jeg nemlig helt og aldeles.

Til februar bliver vi en familie på fire<3 Og for filan hvor jeg glæder mig helt udover alle grænser! Det er stadig lidt surrealistisk det hele, men mest af alt usandsynlig rigtigt og naturligt.

Så kære læsere, I kan godt berede jer på en temmelig baby-/gravidrelateret blog det næste lange stykke tid. Kan ikke lade være. Vil ikke lade være.

Min graviditet har indtil videre været radikalt anderledes end første gang – så anderledes, at det kom fuldkommen bag på mig, men mere om det i et helt andet indlæg.

Er I klar på at høre om lidt gravid- og babylir og tankerne deromkring?

IMG_0017

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

32 thoughts on “Jo, den er faktisk god nok: tre bliver til fire <3

 1. Åhh!!! Hvor FANTASTISK! Kæmpe tillykke til jer. Jeg glæder mig til at læse om graviditeten, baby og alt det spændende som hører med. Hvor er det dejligt 🙂

 2. Jaaa!! Det er så hyggeligt, ja det er 🙂 min blog bliver også babyrelateret, kan jeg mærke. Det er svært ikke at skrive om det 🙂

 3. Ja ja ja ja bring it on man! TILLYKKE!!!!!!! Må jeg spørge hvad “Blommen” hedder? <3

  1. Will do 🙂 Åhh, holder lige hendes navn væk fra bloggen. Det er egentlig ikke hemmeligt – at all – det er udelukkende en form for beskyttelse af hende. Hun har jo ikke selv valgt, at jeg i ny og næ viser hende frem her 🙂

 4. Tillykke!!! Ja for pokker kom med det – jeg går selv og tænker, om tre nogensinde bliver klar til at blive til fire…

 5. Stort tillykke. Så klar på masser af graviditet- og baby’snak’. Venter selv nr. 2 til december, så er mere end klar 😉

 6. Uh! TILLYKKE! 🙂 .. Hvor er det bare en dejlig nyhed. Hvordan tager resten af familien det? 🙂

  Jeg har selv termin til februar, så det bliver da lidt hyggeligt at følge med i din graviditet as well 🙂

  Christina / frkstubba.dk

  1. Ej, hvor spændende. Kæmpe tillykke til dig også. Blommen taler meget om at gerne at måtte kysse og kramme baby 🙂 Og barnefader er bare helt vild. Så dejligt.

 7. Kære Signe – hjerteligt tillykke! Jeg er simpelthen så glad på dine og din skønne families vegne. Jeg er en relativ ny læser, men ikke desto mindre er jeg helt forelsket i din blog! Og så er der dig; du virker simpelthen som så fantastisk et menneske. Og så er du SÅ smuk :o)
  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med!
  Knus Julie

 8. Ja, til lykke herfra! Jeg har selv en 6-mdrs. februarbaby som også pryd er min blog af og til. Kan dæl’me næsten heller ikke lade være med at skrive og fortælle lidt fra hverdagen. Men han er bare SÅ sød, så selvfølgelig skal alle andre også se ham! Haha. Glæder mig til at høre historien om hvorfor I blev overraskede over graviditeten. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.