En preggos tøjkrise

Et kort blogindlæg skrevet under dynen, hvor jeg har ligget hele dagen. Har fået strenge ordrer om at være sengeliggende af min læge i et par dage, fordi de der plukkeveer ikke har fortaget sig. Kan fortælle, at det ikke er helt nemt at overholde, når hjemmet indeholder en toårig Blomme med krudt i måsen, der ikke synes, at en sengeliggende mor er særlig sjov. Nå ja, og mange andre faktorer besværliggør også projekt bliv-i-sengen en smule.

Men til sagen. Nu skal det nemlig handle om en preggos tøjkrise (sådan nogen kan nemlig ofte opstå, når maven begynder at svulme og strutte). I lørdags var vi til et smukt bryllup i indre by, hvor barnefaders fætter sagde ja til sit livs udkårne – og hun til ham naturligvis. Det var en stor og rørende dag, og det var skønt at være til stede gennem det hele. Men selvfølgelig fik jeg en vaskeægte tøjkrise i elvte time før brylluppet.

Babybulen er stadig ikke stor, men stor nok til, at meget af min garderobe efter min mening ikke helt klæder mig p.t. Derfor styrtede vi ind til byen efter sommerfest i Blommens vugger, hvor jeg købte en silkekjole fra Ganni fem minutter i lukketid. Og til trods for impulsiv shopping blev jeg ganske tilfreds med valg af kjole, der også med lethed kan bruges til mindre festlige lejligheder. I det hele taget har Ganni en masse lækre styles, der sidder virkelig pænt på en gravid mavse. Bare et lille tip, hvis du ligesom mig ikke er den største tilhænger af at skifte hele garderoben ud med ventetøj, som alligevel ikke kan bruges efter endt graviditet.

Find kjolen magen til min lige her. Hvis du ikke er til blomsterprintet, men ellers synes om modellen, så findes den også i helt sort lige her.

Hermed et par preggo-billeder.

IMG_9226 IMG_9230

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate links.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

12 Comments

 • MiniMommy 9. september 2014 at 9:51

  Du er bestemt ikke den eneste som oplever tøjkriser under graviditeten. Jeg har også haft dage hvor intet kunne bruges, og man nærmest grædefærdig ender med at hoppe tilbage i sweatpants og tank-top .. Jeg har dog investeret i lidt lækkert mamatøj fra H&M og ellers nydt sommeren, hvor jeg har kunne gå i løse kjoler 😉 .. Men det er jo netop lidt af en dilemma, da man ikke vil købe for meget, som så ikke kan bruges bagefter 🙂 ..

  Reply
  • Plummum 9. september 2014 at 12:20

   Nej, tænker også at vi er mange, der får lidt tøjkrise i den periode 🙂 Jeg er faktisk ikke så gode venner med H&M’s mamatøj, men det er en helt anden sag.

   Reply
 • Fie 9. september 2014 at 12:10

  Uhhh jaaa, står også midt i daglig tøjkrise. Og syntes det er meget værre at være “vintergravid” end “sommergravid”. Nøj der skal bruges mange penge i løbet af efterår/vinter.
  Tag nu endelig de plukveer alvorligt. Taler af erfaring fra min første graviditet. Tro mig, det er ikke sjovt at være ved at gå i fødsel omkring halvvejs i graviditeten. Denne gang er jeg sygemeldt “på forhånd”. Men ja, det er svært ikke at løfte osv når den store alligevel ikke er så stor. Kender alt til det… gear ned, det andet er ikke bekymringerne værd.

  Reply
  • plummum 9. september 2014 at 21:25

   I know – og tak fordi du minder mig om det. Det er som om, at jeg er SÅ dårlig til at fatte det, når jeg står midt i det hele.

   Reply
 • Østfronten 9. september 2014 at 15:06

  Pas på dig selv, sødeste du! Ned, ned, ned i gear <3

  Reply
  • Plummum 9. september 2014 at 18:37

   Jeg ved det. Faktisk har det allerede hjulpet, at jeg bogstavelig talt lå ned næsten hele dagen i går.

   Reply
 • Olinesmor // camilla 9. september 2014 at 16:14

  Plukke veer sucks Big time. Havde dem konstant i min sidste graviditet og de var nok skyld i olines præmature fødsel. Så godt du holder dig i ro, dem skal man nemlig ikke spøge med.
  Og lækker ser du ud trods preggoness.

  Reply
  • Plummum 9. september 2014 at 18:38

   Tak, Camilla. Uf altså, hvor meget for tidligt var det, du fødte Oline?

   Reply
 • camilla // Olinesmor 9. september 2014 at 22:29

  35 + 4. Ikke faretruende tidligt, men alligevel kostede det 14 dages indlæggelse fordi hun ikke kunne spise selv og holde varmen, og det vil jeg ikke byde mig selv igen. Desuden var hun meget sensitiv i starten og græd rigtig meget i de første 6 måneder af hendes liv, hvilket jeg til dels tilskriver hendes lidt for tidlige start på livet.

  Havde desværre en jordemoder som ikke mente at der var evidens mellem plukveer og for tidlig fødsels, så jeg arbejdede bare igennem og ignorerede fuldstændig de signaler min krop sendte mig.

  Min næste graviditet vil jeg sandsynligvis også skulle sygemeldes når plukveerne begynder.

  Reply
 • High on Fashion 9. september 2014 at 22:48

  Hvor ser du godt ud i den kjole 🙂

  Reply
 • Tina 10. september 2014 at 13:25

  Kender alt for godt til graviditets-tøjkriser og det var præcis derfor jeg efter 2 graviditeter valgte at starte mit eget ventetøjsmærke While You Wait. Jeg var nemlig heller ikke så gode venner med H&M’s mama-afdeling… 🙂

  Reply
  • Plummum 10. september 2014 at 13:41

   Uh, det må jeg lige tjekke ud 🙂

   Reply

Leave a Comment