Weekendtur og et leo-outfit (of course!)

I weekenden drog vi et smut til Knuthenborg Safaripark sammen med mine forældre, min bror og hans kæreste for at se på alle dyrene. Jeg har været der utallige gange gennem min barndom, og jeg knuselsker den park. Det er simpelthen ren nostalgi for mig at vær derinde – og så er jeg usandsynlig dyreglad og kan slet ikke stå for alle de lækre dyrebasser. Jeg bliver helt som et lille barn igen, når jeg bliver sluppet løs mellem de små geder. Men meget mere om turen til safariparken på et andet tidspunkt.

Jeg starter lige ud med at vise et par skud derfra af Blommen, som har været så heldig at få tilsendt et par sko fra byKier. Et af vores favoritbrands, som vi altid har et eller flere par sko fra i beholdningen der hjemme.

Disse falder på alle måder i hendes smag. De er nemme at tage af og på, de er i sølv OG der er leopletter på den lille stjerne på siden samt inde i skoene. Moderen er også glad for dem. Skoene bliver hurtigt bløde og tilpasser sig de små, smidige fusser (skoene kan virke lidt stive, før de tages i brug), og så er de slidstærke. Blommen har brugt dem i cirka tre uger i vuggestuen nu, og det er stadig minimalt, hvad de har fået af skrammer og ridser, som jeg ellers synes, at de fleste af hendes sko får lynhurtigt, når de bruges i vuggeren, hvor de ikke får så få knubs endda.

thumbs up til sølv- og leoskoene fra byKier, der passer perfekt til den her årstid inden det for alvor bliver vinterstøvletid. Find skoene her, hvis du også har et barn, der er til sølv og leo.

Den rosa leokjole er i øvrigt fra Petit by Sofie Schnoor fra den nuværende kollektion – eller faktisk er det en tunika, men den fungerer fint som kjole i str. 3 år til Blommen nu.

IMG_0152 IMG_0150IMG_0151Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Tea 25. september 2014 at 12:56

  Ej nogle helt fantastisk fede ting! De ryger lige på datterens ønskeseddel 🙂 Har du tips til gode hjemmesko?
  Så skønt du er begyndt at blogge mere, det er jeg glad for!

  Reply
  • Plummum 25. september 2014 at 13:18

   Sød besked:) ja, der var jo engang jeg bloggede op til flere gange dagligt. Er faldet ret meget af på den. Det er det der med tiden. Mht. hjemmesko. Petit by Sofie Schnoor laver faktisk de skønneste hver sæson. MEN vi har lige købt et par fra Magasins eget mærke, Bakito, i sølv og læder. De er så fine og koster kun 200 kr. Win:)

   Reply
 • Michelle 25. september 2014 at 13:59

  Hvordan foregår det egentligt med skat osv., når man er blogger? Man får jo mange gaver/vareprøver tilsendt – skal man betale skat af det?

  Grunden til at jeg spørger er, at jeg har diskuteret dette med min mor, idet min lillesøster, der er 15, er begyndt at modeblogge. Hun har allerede fået tilsendt noget tøj, og vi kom så til at tale om, hvorvidt hun skal opgive det til skat. Det ved du måske noget om, da du jo er en erfaren blogger?

  Tak for en god blog for øvrigt – man bliver jo helt skruk af at følge den.

  Reply
 • Bettina 25. september 2014 at 16:18

  Har du et link til den super fine kjole/tunica? Har forgæves forsøgt at finde den…

  Reply
 • Halefa :) 28. september 2014 at 13:03

  Hendes dejlige runde kinder ♥

  Reply
  • Plummum 28. september 2014 at 13:15

   Jep, direkte arvet fra moderen 😀

   Reply

Leave a Comment