Lækre og billige hjemmesko til tumling

IMG_0322

I er nogle stykker der har spurgt, om jeg vil komme med tips til hjemmesko. Jeg har ikke haft tid til at lave en fin collage med et lækkert udvalg, som jeg ellers havde planlagt, men Blommens nye hjemmesko fortjener bestemt et indlæg. De er nemlig rigtig lækre i blødt skind (både udvendigt og indvendigt) og med skridsikker gummisål. De er fra Bakito, som er Magasins eget mærke, og det gør dem ganske billige i forhold til lignende hjemmesko på markedet.

Jeg kan se, at Magasin ikke har valgt at have skoene i sølv på onlineshoppen, men til gengæld findes de i både lys lilla her og sort her, som begge er super skønne også. Overvejer selv et par mere i sorte til Blommen.

IMG_0323 IMG_0325

 

Indlægget indeholder affiliate-links

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Lækre og billige hjemmesko til tumling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.