En lampe i bamseforklædning – og du kan vinde en!

IMG_0347

KONKURRENCEN ER STOPPET OG VINDERNE BLEV: 

Betina Olsen  og Luciana Vera tillykke til jer. I får en mail fra mig om kort tid 🙂

Blommen har fået sig en Philips Disney Softpal lampe, og det er simpelthen en genial opfindelse – Minnie hedder den her hjemme. Softpal’en er en kombination mellem en bamse og en lampe. Den er nemlig blød nok til at putte med i sengen, men den lyser samtidig med et dæmpet nattelys, og den tændes og slukkes ved et lille vip, så barnet selv kan bestemme, hvornår der skal være lys eller ej. Det eneste minus ved den funktion er, at lampen ikke så sjældent tænder midt om natten, når Blommen vender sig i sengen. Men Minnies lys er heldigvis så blødt og dæmpet, at Blommen ikke vågner af det.

Vi fik den lille bamselampe på et perfekt tidspunkt. Vores lille tumling er nemlig begyndt – host host, efter 2,5 år – at sove på eget værelse helt på egen opfordring. Hun fik nemlig ny seng for en måneds tid siden (mere om det snart i øvrigt, den er nemlig voldsomt fin). Den er lyserød, of course, og appellerer så meget til tumlingebarnet, at hun insisterer kraftigt på at lægge sig til at sove i den hver aften. Og Minnie skal være til stede, når vi putter. Ellers bliver der ægte ballade.

Moderen var faktisk slet ikke klar til det der sove-på-eget-værele at all – nok mest fordi, det kom bag på mig, at Blommen selv tog initiativet til det OG fordi, at hendes værelse ligger på modsatte etage end vores soveværelse. Jeg var honestly speaking ved at tude de første par aftener, når jeg lagde mig til at sove i soveværelset uden en snorkboblende Blomme i sengen ved siden af. Yes, kald mig en pylret mor. Det er jeg. Med kæmpemæssigt P 🙂 Så nu ligger mit barn altså helt alene på sit værelse på overetagen, men hun klarer det i stiv arm og bliver som oftest hentet ned i løbet ad natten, når hun kalder. Men for filan hvor ville jeg ønske, at vi ikke havde købt en lejlighed med børneværelse på modsatte etage end soveværelset. Det er dumt og sk*de besværlig med det natteroderi op og ned af trappen. First world problems, no? Men hey, på den anden side er det jo rimelig smart, at vi lige får etableret Blommen-sover-på-eget-værelse, før baby kommer til verden om nogle måneder. Jeg satser nemlig ikke på, at vi som hovedregel skal ligge fire i vores dobbeltseng, som godt nok er ret stor, men alligevel…

Anyway, people. Jeg synes ærlig talt, at den Softpal er så smart, at jeg tænker, at et par stykker af jer også gerne vil have fingrene i den!? Jeg har derfor fået lov af Philips til at udlodde to i en konkurrence i valgfri version. Softpal’en fås nemlig også i en Mickey Mouse og i Sulley og Mike  fra Monsters Inc., som jeg viser på billederne herunder. Hvis I vil deltage i konkurrencen skal I blot fortælle mig i en kommentar, om jeres barn kunne have gavn af sådan en blød lampe i løbet ad natten. Og husk at skrive hvilken lampe, I gerne vil vinde af dem I ser herunder. Softpal collage Konkurrencen kører en uge indtil den 16. oktober.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

84 Comments

 • camilla // Olinesmor 9. oktober 2014 at 8:56

  Åhhh jeg forstår dig så godt. Jeg ville stortude hvis Oline lige pludselig ikke ville putte i smørhullet (det vil hun heldigvis stadig gerne). Jeg nyder så meget at putte sammen med hende, og glæder mig nærmest til at komme i seng og se hendes lille snorkende ansigt liggende ved siden af mit.

  Men ja når det er deres eget valg, så er det ikke andet at gøre end at respektere det, og putte sine egne følelser langt væk, og måske glæde sig over at man snart får en ny at putte med :-).

  Reply
 • Karina 9. oktober 2014 at 8:57

  Har en lille søn som lige fortiden drømmer slem drøm der vil Sully kun få de uhyre under seng væk har snar prøve alt mor her har være ind og se godt efter under seng hvor det er rigtig 5-9 om fra 19 – 01

  Reply
 • Tine Clausen 9. oktober 2014 at 9:04

  Min Emil ville helt sikkert have gavn af denne lampe om natten. han vågner tit, og kan blive lidt overvældet over at det egentlig er så mørkt, så sådan en lampe ville være fin 🙂

  Reply
 • F. Madsen 9. oktober 2014 at 9:05

  Jeg tror bestemt, vi kunne få glæde af den her. Endnu sover vi sammen, men før eller siden skal hun i egen seng og eget værelse.

  Reply
 • Petittruc1981 9. oktober 2014 at 9:05

  Oh yes!! Vores dreng på 4 år sover stadig med lyset tændt, dog falder han i søvn i egen seng (men kan kommer kravlende ind i løbet af natten). Men vores datter på 20 mdr. nægter at sove på hendes eget værelse. Hun har gjort det før, og hvis det alligevel lykkedes om det så er i hendes seng eller vores seng, så vågner hun ml 3-10 gange fra hun bliver lagt i seng til hun står op. Så måske en lille krammelampe kan hjælpe lidt med trygheden og vi alle får en bedre nats savn. Om ikke andet så der ikke bliver så trangt i vores 160 cm seng 🙂

  Reply
 • Karina 9. oktober 2014 at 9:15

  Har en søn som fortid drømmer og de er rigtig slemme fortiden håber at sylley kun være med til at holde de slem uhyre som er under hans seng vi har prøve alt mor her har set efter dem undre hans seng mange gang og jeg er ved at løbe ud for idder nu

  Reply
 • Dorrit Gulbæk 9. oktober 2014 at 9:17

  Hjemme hos os er der for tiden hekse og spøgelser på lillepigens værelse. Hun er 3 år og bliver virkelig bange for de væsener. Hun sover allerede med lys, men den lampe der vil være helt perfekt til at give et dejligt sart lys. Hun har sovet på eget værelse siden hun var 8 mdr, men nu er hun begyndt at sove mellem mor og far.

  Reply
 • Leila 9. oktober 2014 at 9:21

  Ej, hvor er det pudsigt med dit indlæg, min dreng på 2,5 år fik også ny seng i starten af ugen, fordi han skal være storebror og fra den dag har han ville sove på sit værelse! Jeg er så glad for at høre at der er andre der har det ligesom mig, for følte mig ærligt talt som verdens største puldremor, da jeg lagde mig til at sove med en kæmpe klump i halsen de første på nætter… Selvom jeg med hovedet godt ved, at det er perfekt inden lillebror kommer, så skulle jeg altså lige sunke et par gange da jeg ikke kunne høre hans små grynt om natten. Jeg er dog lidt bange for at han skal vågne op og blive forskrækket om natten, så sådan en Mickey lampe lyder da helt perfekt 🙂

  Reply
 • Lis Vinter 9. oktober 2014 at 9:40

  Jeg kunne godt bruge en til mit barnebarn – han vil gerne have lys når han skal sove !

  Reply
 • Maria 9. oktober 2014 at 9:42

  Min lille Selma har onde drømme om tyve og løver. Jeg trøster og putter om natten men tænker at en sådan lampe kunne være hjælpsom.

  Reply
 • Christina B. Thomsen 9. oktober 2014 at 9:46

  Min Silje vil elske en Minnie Mouse lampe, og den vil hjælpe på projekt, du-skal-sove-i-egen-seng-på-eget-værelse- inden-lillebror/søster-kommer-til-verden:)

  Reply
 • Betina 9. oktober 2014 at 9:57

  Vores tvillingepiger ville elske en lille Minnie lampe i deres seng aftenen ❤️

  Reply
 • Ann Møller 9. oktober 2014 at 10:07

  Vera ville nyde sådan en hun kan til tider vågne om natten og blive utryg, først når vi sidder hos hende falder hun til ro. Minnie mousse ville være perfekt til en mørk nat.

  Reply
 • Susanne Østerlid 9. oktober 2014 at 10:31

  Jeg har det præcis som dig mht at have barnet sovende i samme rum. Derfor sover han stadig hos os, men det er virkelig ved at være tid til at få ham ind på eget værelse. Mest for farens skyld, der vågner af de mindste lyde fra ham. Derfor ville det være overordenligt hyggeligt at markere overgangen med en fin, ny seng og en bamselampe.

  Reply
 • Birthe Jespergaard 9. oktober 2014 at 10:40

  Sådan en lampe ville være perfekt til min søn, Alexander på 1,5 år… Han sover også på eget værelse, men er i en periode hvor han vågner et par gange om natten… Så en lampe til at lyse, når sutten skal findes, uden at det giver for meget lys, ville være dejligt 🙂

  Reply
 • Mette Kristensen 9. oktober 2014 at 10:57

  Min datter er desværre begyndt at vågne op med mareridt (nightterror) engang imellem. Når det sker sætter hun sig enten ulykkelig op eller kommer gående ind til os i soveværelset. Jeg tror denne vil bringe lykke hos hende. Både som tryghed, men også som lys når hun går ind til os.

  Hvis vi bliver de heldige vil vi gerne vinde mini mouse

  Reply
 • julie lillegaard 9. oktober 2014 at 11:25

  Sully er den store helt herhjemme og vil helt sikkert kunne sparke røv på de monstre, der til tider dukker op i løbet af nattens drømme i enten overkøjen hos den fire-årige eller underkøjen hos den tre-årige på det lille børneværelse.

  Reply
 • Katrine 9. oktober 2014 at 11:59

  Min datter på 2 år, som siden hun var 1 år har sovet på eget værelse og i buldermørke er pludselig blevet mørkeræd! Derfor ville minnie være helt perfekt til hende….

  Reply
 • Katrine Gunnersen 9. oktober 2014 at 12:37

  Det kunne min datter 🙂 Og hun vil ELSKE Minnie 🙂

  Reply
 • Anne Dahl 9. oktober 2014 at 14:01

  Jeg har for en uge siden opdaget sen geniale lampe, faktisk i Bauhaus. Og straks skrevet den på Nannas ønskeseddel. Vi håber at vinde Minnie!

  Reply
 • Christina 9. oktober 2014 at 15:00

  Vores ønskebarn, som lige nu hygger sig i maven, vil nyde sådan en fin lampe. Kønnet får vi ikke at vide, men jeg tænker, at Mickey Mouse ville pynte på ethvert værelse 🙂

  Reply
 • Luciana Vera 9. oktober 2014 at 16:15

  Clara Olivia fylder 2 år i denne måned 😉 og JA hun kunne have utrolig meget gavn af den dejlige dejlige Minnie Softpal !!!
  Hånden på hjertet er Clara O. frygtløs når det gælder ca. ALT. Men når hun vågner i mørke begynder hun at græde, fordi hun ikke ved hvor hun er, normalt nusser jeg hende på ryggen og siger at hun ligger og sover med mor og far og så sover hun igen.
  Nu flytter hun ind på sit eget værelse og med Minnie vil hun elske det!!! Clara O. har sovet i vores seng (140cm), indtil Tirsdag 😛 hvor farmor & farfar kom forbi med den dejlige Juno seng (flere generationer i familien), som far har pudset og malet hvid til hende, men han kan ikke undvære baby, så sengen blev væk :). Mandag fik jeg opereret 2 lymfekirtler ud pga kræft, så bestemte far sig for at den lille seng skulle i brug :D, så jeg ikke fik så mange spark G. Clara O. Elsker sin seng. Hopper selv i seng 😉 eller ud af den ;). Hun stod i køkkenet og sagde Go’Morgen 🙂 i aftes ca kl 21, til far der mildest tal blev overrasket LOL!! men sengen står ved siden af vores seng indtil videre og da jeg går kemoterapi i møde før det bliver godt igen 😉 Så Skal Clara O. have lov at skånes for sygdom og Dejlige Minnie vil helt sikkert berolige hende i hendes nye værelse!!!! <3 kh Luci

  Reply
 • Cæcilie 9. oktober 2014 at 18:23

  Min efterhånden store pige læser altid selv en bog, inden hun lægger sig helt til ro. I øjeblikket læser hun i mørke, da det store lys er for voldsomt – og ville gøre at hun aldrig ville lægge sig til at sove. Men sådan en fin lampe, kunne da klart være løsningen.

  Reply
 • Anna B. 9. oktober 2014 at 18:30

  Hvor er de bare fine de små lamper. Jeg er fan, og det tror jeg også vores lille mand vil være. Mickey Mouse ville falde i SÅ god jord herhjemme 🙂

  Reply
 • Dorte Slouborg 9. oktober 2014 at 20:03

  Jeg er forelsket i Minnie Mus <3 Ville elske at have den herhjemme når mine børnebørn overnatter 😉

  Reply
 • Monica 9. oktober 2014 at 20:09

  Min søn på 2 år vil elske at putte med Mickey mouse 🙂

  Reply
 • Camilla L. 9. oktober 2014 at 20:39

  Den ville min datter uden tvivl have glæde af. Vi flytter i nyt hus – og hun på nyt (eget) værelse, så når hun vågner om natten og vil trippe ind til os er jeg sikker på Minnie vil være er hit!!

  Reply
 • Tanja 9. oktober 2014 at 20:42

  Vores søn på tre sover stadig I vores seng, og her er lillesøster ankommet 😉 jeg ligger som en komplet sandwich 🙂

  Faktisk har han de sidste to aftener villet lægges I egen seng – men vil så ind I dobbeltsengen inden han falder I søvn.

  Mon ikke sådan en dejlig lampe ville hjælpe ham lidt på vej? Jeg er sikker på, at Sulley ville være god at kramme hele natten 🙂

  Reply
 • Cecilie 9. oktober 2014 at 20:52

  Den lampe ville falde i så god jord hos min datter Alberte på snart to år. Hun har tændt for sin happylights lyskæde indtil vi går ind og slukker den om natten… Hun finder en tryghed i at have lidt lys når hun skal sove, og den ville være så rar for hende at have så hun selv kan styre hvornår der er lys og ikke er lys. Mickey ville helt sikkert være et hit herhjemme 😉
  Sejt hun allerede sover selv i sengen, selvom det er lidt hårdt som mor at de bliver så hurtigt store 😉

  God aften til jer 🙂

  Reply
 • Camilla K. O. 9. oktober 2014 at 21:30

  Jeg har ikke selv børn, men jeg har en niece og nevø (søskende), som er begyndt at sove på deres eget værelse. De er dog ikke helt trygge ved det endnu, og især min niece døjer med mareridt. Jeg er derfor sikker på, at en Mickey Mouse lampe vil falde i begge børns smag og skabe stor tryghed om natten <3

  Reply
 • Emillia M. 9. oktober 2014 at 21:32

  Jeg faldt først for din model – Minnie Mouse’en, men den Mickey Mouse lokker desværre for meget, så det må blive den jeg ønsker mig. Mickey Mouse! Eller … Jo, den. 🙂
  Jeg tror den vil passe helt fint ind herhjemme til den mindste, og hvis hun ikke vil have den, så tager jeg den 😉

  Reply
 • Maja 9. oktober 2014 at 21:53

  Min datter på 3 ville elske en Minnie lampe.. Hun sover med tændt lys, men det er lidt voldsomt med en ‘rigtig’ lampe 😉

  Reply
 • Lise 9. oktober 2014 at 22:11

  Vi kunne godt tænke os en Mickey mouse herhjemme 🙂

  Reply
 • Trine 9. oktober 2014 at 22:15

  Min datter vil elske Minnie! – Den kunne være en fast tryghed.
  Glæder mig til at se indlægget om sengen. Jeg leder efter den helt perfekt lige nu! – Og har bare ikke fundet den endnu

  Trine

  Reply
 • Bea 9. oktober 2014 at 22:52

  Ej, hvor er de søde!
  Mit hjerte græder allerede ved tanken om at min lille pige snart sover i eget værelse.
  Så en Minnie Mouse ville hjælpe hende at finde vejen frem til mig om natten. Hehe..

  Reply
 • Mette Jørgensen 9. oktober 2014 at 22:52

  min datter ville elske den og tro den ville være en god hjælp med at få hende til at sove i egen seng

  Reply
 • Bea 9. oktober 2014 at 22:57

  Ej, hvor er de søde. Mit hjerte græder allerede ved tanken om at min lille pige snart sover i eget værelse. Så en Minnie Mouse ville hjælpe hende med at finde vejen frem til mig om natten. Hehe..

  Reply
 • Nina J 10. oktober 2014 at 3:51

  S vil elske at “putte” med minnie mouse – hendes nuværende puttelampe fra Brother Max er netop gået i stykker, så mangler faktisk en ny!

  Reply
 • sonja zattlander 10. oktober 2014 at 7:26

  har et lille oldebarn der ville blive lykkelig for sådan en, når han vÅgner om natten,:) det måtte gerne være 1 flodhest:)

  Reply
 • Marlene Høj 10. oktober 2014 at 8:29

  Laura Celiane på 3 år knuselsker Minnie, så det er selvfølgelig hende, der skal have den. Hun var så uheldig at falde ud af sengen i går aftes og har fået smertestillende gennem natten for at kunne sove, så nu går turen til vores egen læge. Jeg håber virkelig ikke at det er brækket noget i skulderen/armen eller en revne i kravebenet… Men ondt har hun 🙁

  Reply
 • Suzanne ditlev 10. oktober 2014 at 11:08

  Otto og Hugo kan begge have stor glæde af en blød lampe

  Reply
 • Nanna 10. oktober 2014 at 13:27

  Vores børn har også værelser på 1 sal imens vi sover i stue etagen. Caroline på knap tre kommer ofte ned midt om natten og der tænker jeg at en lille kammerat med lys ville være en god ide på turen ned af trappen. Hvis vi bliver den heldige skal det være Minnie udgaven.

  Reply
 • Bettina Baggers Boateng 10. oktober 2014 at 14:12

  Skønne lamper, og de lyder som en god ven 🙂 Rebecca og Elia, begge 7 kunne godt bruge sådan en ven, da især Rebecca stadig kommer ind hver nat 🙂 Lille Isak på 2 mdr. kunne også bruge den 🙂 Mickey Mouse eller Minnie synes jeg bedst om 🙂

  Reply
 • pia sroka 10. oktober 2014 at 14:22

  Har en datter som er bange for mørke,så hun ville have meget gavn af den,ønsker Minnie.

  Reply
 • Maria Ørum 10. oktober 2014 at 17:30

  Min den mindste er frygtelig bange for mørke, han har en lyskæde hængende over sengen som er tændt om natten, så er sikker på at hsn ville blive glad for en Mickey 🙂

  Reply
 • kjerstine larsen 10. oktober 2014 at 19:43

  helt sikkert!
  Min dreng på 5 år er meget mørkeræd og er sikker på at Mike fra Monsters Inc vil kunne hjælpe ham (og mor) til en bedre søvn <3

  Reply
 • Eva Jørgensen 10. oktober 2014 at 20:14

  Alfred på 3 ville finde tryghed ved den om natten. Helt sikkert. Mickey :-!

  Reply
 • Tilde 10. oktober 2014 at 21:20

  Min lille pige sover også stadig ofte i smørhullet 🙂 det er så hyggeligt men da vi venter en lille ny til april kæmper vi med at få hende til at sove i sin egen seng. Det er svært at ændre denne vane med at hun sover hos os da hun jo elsker det, så det er lidt en sej kamp lige nu. Måske sådan en fin lampe også kunne hjælpe her? Så hvis vi er så heldige at vinde er jeg sikker på min mus ville elske en Minnie lampe 🙂

  Reply
 • Betina Olsen 10. oktober 2014 at 23:17

  Mor her er også ved at tage tilløb til at vores datter på 1 1/2 år skal ind på eget værelse, og bevares det er bare ind på den anden side af væggen, men jeg kan næsten ikke holde det ud! Måske en sød lille bamse der gør at hun ikke skal ligge helt selv i mørket kunne gøre det?

  Jeg tænker hun skal have en sulley <3

  Reply
 • Line 11. oktober 2014 at 11:03

  Min dreng ville bestemt blive glad for den søde Mickey lampe – når han vågner om natten siger han ” kan ikk finde mor”, så måske lidt lys ville hjælpe;)

  Reply
 • Bettina Jensen 11. oktober 2014 at 13:36

  Jeg er sikker på sådan en fin Minnie lampe ville hjælpe min niece 🙂

  Reply
 • Mette 11. oktober 2014 at 14:05

  Jeg er helt sikker på, at min lille datter på 3 år (som også stadig sover i vores soveværelse), kunne have stor gavn af sådan én. Hun elsker bamser og kan godt lide at have lidt lys, når hun skal falde i søvn.
  Hilsen
  Mette

  Reply
 • Monica Figgé Jensen 11. oktober 2014 at 14:25

  Mickey til min lille bandit. Han elsker at se Mickeys Klubhus og jeg vil gerne have, at han skal være tryg om natten.

  Reply
 • Daniella Lind 11. oktober 2014 at 15:14

  Min bonusdatter Freja kunne i den grad have glæde af Minnie lampen. Forhåbentlig kunne puttetid så blive en hyggelig stund for os alle 🙂

  Reply
 • trine229 12. oktober 2014 at 12:07

  Hlt klart lillepigen der skal have en Minnie. Hun har allerede en ret upraktisk MyLittlePony i sengen – så det ville være fantastisk at erstatte dem med lidt blødere;o

  Reply
 • Julie Mahler 12. oktober 2014 at 13:29

  Har dog ikke noget barn, men har en niece, der fylder 1 år her i efterårsferien 🙂
  Hun (og heller ikke hendes to brødre for den sags skyld) er specielt glad for at ligge i et helt mørkt rum. Også fordi de næsten altid vågner op i løbet af natten (storebror går i søvne) er gangens stikkontakter fyldt med de der små natlamper! men denne her er jo rigtig sød og ville passe ind på børneværelset – er sikker på, at deres mor og far ville elske at få Minnie Lampen til lille Liah 🙂

  Reply
 • Dorte Nysom 12. oktober 2014 at 13:41

  jeg er sikker på, at min søn på 1,5 år vil elske en fin Mickey-lampe 🙂

  Reply
 • Daniella B. 12. oktober 2014 at 13:46

  Ej, de er bare så fine og smarte! Min lillemand han ville elske at have sådan en fin lampe at putte i sengen med. Især Sully fra Monsters Inc. 😀

  Reply
 • ulla 12. oktober 2014 at 14:09

  min datter ville elske mine mus

  Reply
 • Charlotte 12. oktober 2014 at 14:24

  Helt sikkert 🙂 Minnie <3

  Reply
 • Christine Jaqué 12. oktober 2014 at 14:36

  Årh sådan en fin Minnie lampe ville Liva elske at putte med, og moren ville elske lidt dæmpet lys ved puttemus, nu når vi går den mørke tid i møde.
  Og pyha her sover Liva stadig i soveværelset både i egen seng og morens:-) Ville ikke kunne sove uden. Men sejt at Blommen selv er parat – stor pige:-)

  Reply
 • Jane 12. oktober 2014 at 15:02

  Ludvig og Oskar på 3 år ELSKER Sulley og de sover altid med lyset tændt så de kan finde vej til toilettet. De er lidt trætte af storesøsters lyserøde natlampe, så vi krydser fingre for at super seje Sulley flytter ind!

  Reply
 • Connie A 12. oktober 2014 at 15:27

  Min venindes barnebarn Carla er ikke så gammel endnu, men vil da helt klart stadig have glæde af det bløde lys. Så kan hendes mor også holde øje med hende uden at tænde lys.

  Reply
 • Shame 12. oktober 2014 at 16:32

  Min lille niece ville elske Minnie-lampen!

  Reply
 • Kübra 12. oktober 2014 at 17:17

  Jeg har for et godt stykke tid siden læst om denne skønne lampe og har lige siden ønsket en Minnie til min datter. Hendes første ord var Minnie og Minnie har en stor betydning i huset 🙂
  Min datter vil have stor gavn af lampen især fordi Minnie er hendes bedste veninde og når hun står op i løbet af natten så vil lampen give hende tryghed.

  Reply
 • Kat 12. oktober 2014 at 17:17

  åhh Vega (Lilletut) fortjener at vinde en oven i alt det her skilsmisse halløj!!!!! Man kan mærke at hun er begyndt at blive lidt utryg om natten og vil have lyset tændt!! Måske en MINNIE lampe kunne gøre det nemmere for hende <3

  Reply
 • Frank Seemann 12. oktober 2014 at 19:42

  Min søn vil gerne sove med lyset tændt, så den vil være helt perfekt til os. En “Mickey Mouse” går man ikke forkert i byen med 🙂

  Reply
 • Jytte 12. oktober 2014 at 19:43

  Mit barnebarn vil elske Mickey. En dreng der gerne vil have lidt lys at falde i søvn til.

  Reply
 • Pia B. 12. oktober 2014 at 21:33

  Mickey til min lille søn som er glad dagen lang, men som ikke er meget for det der med at skulle i seng, så håber at Mickey ville være en kær ven for ham på værelset når han skal sove 🙂

  Reply
 • Nete 12. oktober 2014 at 21:34

  Hej 🙂
  Min datter, Karla My, på 2,5 år er faldet pladask for Mimimimimimi mousse (som hun kalder hende). Vi bor nu i en 2 værelses så vi sover alle på samme stue! Nu skal vi endelig flytte til større og Karla får hermed sit eget værelse – og DER kommer den skønne minnie lampebamse ind i billedet. Måske lidt tryghed i det nye “store” værelse. 🙂

  Reply
 • Anette Dahl Povlsen 12. oktober 2014 at 22:01

  Min datter skal have lyset tændt i vores gang ellers vågner hun om natten så minniemouse ville sikkert være et hit

  Reply
 • Rose 13. oktober 2014 at 1:43

  Min Valentin ville elske en Mickey lampe

  Reply
 • Louise Zobbe 13. oktober 2014 at 7:12

  Vores Molly ville elske en Minnie 🙂

  Reply
 • Søs Rosenkvist 13. oktober 2014 at 8:10

  Emil ville elske en Mickey lampe. Han har sovet på eget værelse i et halvt års tid nu og var også så klar til det. Nu bliver han tre i morgen og kommer ikke engang ind til os om natten mere. Det er lidt vemodigt til tider.
  Hans natlampe er desværre lige gået i stykker, så en fin Mickeylampe ville være perfekt!

  Reply
 • Fie hammershøy 13. oktober 2014 at 10:42

  Uhhh jaaa, den ville være et kæmpe hit. Vi har en kanin som står i vinduet, men det med at have den lige ved hånden og kunne tænde den selv ville være et stort hit.og hjælp til moren som tænder kaninen mange gange om natten;-)

  Reply
 • Kathrine 13. oktober 2014 at 13:32

  Min lille søn er helt pjattet med Mickey, så det vil helt sikkert være ren lykke, hvis sådan en lampe kunne flytte hjem til os.

  Reply
 • Karina Tvedt Skorstengaard 13. oktober 2014 at 14:01

  Majse på 2 år kunne rigtig godt bruge sådan en fin putte-bamse-lampe! Jeg er ofte oppe i løbet af natten fordi hun kalder og vil have lyset tændt! Det kunne måske klares med sådan en smart lampe.
  Og så skulle det være Minnie udgaven!

  Reply
 • Sanne Terp 13. oktober 2014 at 22:12

  Min datter er panisk ræd for mørke og kunne klart profittere af at have en blød lampe i nærheden når hun vågner i løbet af natten

  Reply
 • Michelle wulff 14. oktober 2014 at 23:22

  Absolut en fin minnie til min datter på 3 til december. Hun sover stadig i sin seng hos os, men nu er det tid til at rykke på eget værelse, snøft.
  Håber hun tar det lige så let, hvis hun ka putte med en fin minnie bamse/lampe. Ville bestemt gi hende tryghed. Mvh Michelle

  Reply
 • marianne lykke nielsen 15. oktober 2014 at 21:40

  genialt: vores 1 årige alma ønsker sig Minnie
  marianne.lykke@gmail.com

  Reply
 • Mette Bloch 16. oktober 2014 at 9:41

  Hvor er de søde! Min små piger er helt pjattede med de Hippo LED-bord lamper vi fandt til hos Lampegiganten https://www.lampegiganten.dk/LED-lamper 🙂

  Reply
 • Mette Bloch 16. oktober 2014 at 9:42

  Hov glemte helt at sige hvilken vi ønskede os:) Helt klart en Minnie. Den minder nemlig om Hippo vi allerede har 🙂

  Reply
 • Laura 16. oktober 2014 at 12:54

  Nøj de er fine:-)! Min Charlie ville elske en Mickey Mouse lampe:-)

  Reply
 • Laura 17. oktober 2014 at 19:39

  Min niece ville elske at have mini når hun vågner om natten og ikke længere deler sengen med sin mor. Min niece (to år) er flyttet til sit eget værelse, fordi min søster, der har kræft ikke ikke længere kan dele seng med hende. Jeg tror Mini ville være en stor støtte og glæde lige nu for Clara Olivia.

  Reply

Leave a Comment