Hvad skulle det være?


IMG_0362

Jeg har en svaghed for trælegetøj (jovist, det er vist en ’ting’ jeg deler med resten af mødrene i mommy-bloggerland), og derfor sagde jeg hurtigt ja tak, da Fætter BR spurgte, om jeg ville lave et lille samarbejde med dem om BR’s egen (og helt nye) produktlinje, der netop indeholder legetøj af træ. Derfor kommer der til at være lidt fokus på det her på bloggen den næste uges tid. Skal nok blende lidt andre indlæg ind også (har en masse på hjerte), men nu ved I, at der kommer et lille trælegetøjstema (også med en lækker konkurrence, så stay tuned).

Vi har netop fået tilsendt den fineste lille butik til Blommen, som hun endnu ikke er præsenteret for. Indtil videre har jeg kun haft den ude for at forevige butikken på billeder og danne mig et indtryk af den, men jeg glæder mig til at vise den til Blommen. Jeg forestiller mig, at den kommer til at have lidt samme funktion som hendes højtelskede legekøkken, der netop udvikler både kreative og sociale evner, som når der hver aften efter aftensmad brygges fiktiv kaffe og te til mor og far – gerne med en sjat juice oveni eller andre spændende sager 🙂

Der sniger sig tydeligt mere og mere rolleleg ind i vores tumlingebarns leg, og ikke så sjældent leger vi teselskab, ekspedition (a la Dora the Explorer) og andre rolleagtige lege med matriklens bamser og dukker. Derfor tror jeg, at den lille træbutik er et fin rekvisit til en ‘Hvad skulle det være-leg’, hvor mor og far kan få lov at købe diverse is og kager i Blommens egen købmandsforretning, der sagtens kan indeholder alt det andet legemad, vi også har her hjemme. For tiden går vi (læs:Blommen) nemlig meget op i at handle. Hun er ofte med Kasper på søndagens storindkøb alene, hvor hun stolt kommer hjem og fortæller, at hun selv handlede med egen vogn. Kasper kan ofte berette om (nogen gange med mere sved på panden end andre gange), hvordan en hel butik hurtigt havner i Blommens vogn på mærkværdig vis. Det kender I sikkert alt til, no?

Træbutikken er udstyrret med forskellige mønter, der kan lægges i kasseapparatets skuffe. Og de grønne knapper er bløde at trykke ned og velegenede til små tumlingefingre. Butikken findes her til 279,95 kr., hvor I også kan se alt det andet trælegetøj fra produktlinjen. Det er bestemt værd at tjekke linjen ud. Priserne er virkelig fine i forhold til meget andet trælegetøj, der findes på markedet.

Om et par dage skriver jeg et indlæg mere om butikken, når vi har testet den igennem.
Hvad med jeres børn, kære læsere. Er de også glade for rollelege? Og hvilke af slagsen kaster I jer over?

IMG_0360 IMG_0357 IMG_0353

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BR, men alle ord, billeder og holdninger er som altid mine.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Karina 10. oktober 2014 at 9:21

  Her hjemme må de lege med hvad de har lyst

  Reply
  • Plummum 10. oktober 2014 at 20:29

   🙂

   Reply
 • Betina Olsen 10. oktober 2014 at 13:16

  Nøj hvor er det fint!!! Og den pris kan jeg altså virkelig også godt lide.

  Jeg er lige gået all in på legemad i træ og den lille butik skal vist på ønskesedlen til jul

  Reply
  • Plummum 10. oktober 2014 at 15:00

   Ja, præcis. Synes også, at prisen er god. Lækkert trælegetøj er generelt ret pebret.

   Reply
 • Pernille 10. oktober 2014 at 15:25

  Vi hygger også med legemad herhjemme og jeg tænker på, om vi kunne få glæde af et legekøkken. Hvilket et har I? Det lyder som om I har været glade for det I har? Fandt legemad fra Plan Toys, hæftede mig ved at det er lavet fra træer der alligevel skulle fældes, det syntes jeg var en fin tanke og værd at have i baghovedet når man skaffer sig nyt.

  Reply
  • Plummum 10. oktober 2014 at 20:28

   Vi har dette køkken, og vi er og har virkelig været glad for det. Det er neutralt og ikke plastic-agtigt, og så kan det nemt laves individuelt med fine greb på lågerne, en omgang maling på det træfarvede etc. etc.

   Reply

Leave a Comment