LEGO kan andet end klodser

Weekenden har været god ved os. Den influenza, der har haft sit tag i os alle tre on and off de sidste fjorten dage er ved at slippe sit greb, og vi har for en gangs skyld nydt en weekend fuldstændig uden aftaler. Det har man brug for i ny og næ, når hverdagen – og weekender i øvrigt – suser af sted med 180 km i timen. Der kommer lidt mere på bloggen fra weekenden drypvis. Har nemlig lidt på hjerte af den ene og den anden karakter. Men lige nu skal det handle om jakker til børn. Ja, jakker. Et dejligt letbenet emne.

Vi (læs: Blommen) har nemlig testet en vinterjakke fra LEGO Wear, som faktisk stadig er lidt for varm til de nuværende temperaturer. Og heldigvis for det. Men i dag kom den på, da vi skulle lege med sæbebobler på altanen i dagens sidste solstråler. Jakken er tyk og varm, og kommer til at fungere som vuggestue- og legejakken fra nu af og indtil flyverdragttid. Den er åndbar og vind og vandafvisende, som gør den helt perfekt til strabadserne på legepladsen og turene med vuggestuen.

Her hjemme har vi visse sager, der er tiltænkt vuggetue og andre, der er tiltænkt ’pænere brug’ – altså pænere bare som i en tur ind til byen med mor og far. Vi sørger altid for, at vuggestuetøjet og -støvlerne har en lidt mere robust, praktisk og funktionel karakter end alt det andet. Gør I det på samme måde hos jer? Min grundregel er faktisk, at intet tøj i Blommes skab er for fint til noget uanset pris og kvalitet. Snavs og pletter kan ikke undgås, og sådan skal det være. Det er hendes leg og udfoldelse, der kommer i første række. Altid. Men lige præcis med jakker og fodtøj, så kan det altså på alle måder betale sig at differentiere lidt i, hvad der bliver brugt hvor og hvornår. Giver I mig ret?

Jakken kan erhverves lige her, hvis du selv er fristet til sådan en cute, pink sag. Se også alt det andet tøj fra LEGO Wear her, der alt sammen opfylder mine kriterier for vuggestueovertøj.

Jeg er ude. Nu står den nemlig på Netflix. Call the Midwife er awesome. Si’r det bare. Tak i øvrigt til alle jer, der kom med gode forslag til Netflix-serier på bloggens Facebook-side i går. I er dæleme så skønne <3

IMG_0502

IMG_0505 IMG_0487-001 IMG_0493Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Halefa 13. oktober 2014 at 10:57

  Aww, “Call the midwife” – hold kæft jeg tudede til den serie. Aldrig oplevet noget lignende. Selvom den stadig ikke kun sammenlignes med “Downton Abbey” – all time British favourite. Som desværre ikke kan findes Netflix. It’s a shame.
  En anden Netflix-serie med lidt mere fantasy og mystik er “Hemlock Grove”. Der findes 2 sæsoner pt.

  Reply
  • Plummum 13. oktober 2014 at 16:27

   Tak for tip til fantasy-serie, Halefa. Jeg kan i øvrigt love dig for, at preggo monsteret her også tuder en del til Call the Midwife.

   Reply

Leave a Comment