Boy or Girl?

køn

Kære læsere. Jeg vil godt starte med at bringe en lille undskyldning til jer. Bloggen har helt taget en drejning den sidste uges tid med ret kommercielle indlæg og en helvedes masse konkurrencer. Det er jeg lidt ked af. Bloggen er naturligvis helt min egen, som netop er det, jeg elsker mest ved den. Det er altid mig, der bestemmer herinde, og derfor også mig, der bestemmer, om den skal flyde over med konkurrencer. MEN. Det jeg allerbedst kan lide ved bloggen, er når jeg kan skrive indlæg, hvor jeg selv er med hele vejen. Det behøver ikke nødvendigvis være indlæg, der er meget personlige, men dybde skal der være, uanset om jeg skriver om Blommens nye sko, eller min graviditetstræthed. Det er den måde, jeg er til stede i verden på, og det skulle gerne skinne igennem herinde også.

Anyway, der er ingen katastrofer sket, men jeg ville bare lille pippe om, at bloggen på ingen måde kommer til at fortsætte stilen fra de sidste mange dage fra nu af. Bare rolig – tror jeg nok… For hvorfor læser I med? Hvad kan I bedst lide at læse herinde? Er det de personlige og lidt tungere indlæg, eller er det tips til tumlingemode eller udsalgsshopping. Det tror jeg aldrig jeg har spurgt om sådan direkte, så please giv jeres besyv med.

Og så til noget HELT andet. Jeg har nemlig aldrig afsløret herinde, om vi venter en lillebror eller en lillesøster til februar. Måske kan I selv gætte det, hvis I ser på billederne herunder, der viser de to ENESTE stykker tøj, jeg indtil videre har investeret i til minien (ja, det ligner ikke mig)?! Og nej, nu skal vi ikke starte en diskussion om drenge- eller pigefarver – og om der findes noget sådan, vel? Men ja, I gættede helt rigtigt. Vi venter endnu en lille pige, og hold nu fast, hvor jeg glæder mig ustyrligt.

Der er en, der holder stor fest i min mave mange gange hver dag, og for hvert spark eller puf, bliver jeg mere og mere forelsket i pigebarnet. Vi har kendt kønnet i mange måneder, fordi jeg fik taget en moderkagebiopsi tilbage i elvte uge. Jeg synes, kun der er fordele ved at få kønnet at vide asap. Jeg har rigelig overraskelse i selve fødslen. Vil/ville I også vide kønnet? Og hvorfor/hvorfor ikke?

Inden det her indlæg stikker af i flere retninger, så er jeg den, der er ude. Jeg tager på en miniefterårstur med min lille familie om ganske kort tid, så måske er bloggen helt stille de næste par dage, måske ikke. Men min instagram-profil @plummum, står sjældent stille p.t. så smut da lige forbi den, hvis du lyster. Vi drager på landet, kan jeg afsløre.

IMG_9993 IMG_9991^^^To dragter fra Petit by Sofie Schnoor er p.t. de eneste stykker tøj, jeg har købt til lillesøster. Det ligner mig ikke, at jeg ikke allerede er gået amok, og jeg kan dog også mærke, at det trækker mere og mere i mig det der baby-tøjsshopping. Inde i mit hoved, har jeg allerede planlagt de næste mange køb 😉 Milestone-baby kortene, som jeg glæder mig sådan til at bruge, kan du købe lige her.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

14 Comments

 • Marina / cand.mor 16. oktober 2014 at 10:33

  Som “fellow blogger” kan jeg godt forstå, hvorfor du har behov for at give en undskyldning, men som læser ser jeg intet behov for det – vi hænger jo ved alligevel 🙂

  Og stort tillykke med lillesøster! De bliver en farlig lille bande om et par år, Blommen og lillesøs.

  Reply
 • Helle 16. oktober 2014 at 10:58

  Søde Signe, Stort tillykke med endnu en lille datter om nogle måneder. Hun bliver sikkert lige så smuk som sin søster, og stakkels deres far der må investere i jagt-riffel for at holde drengene på afstand, når de bliver teenagere 😉
  God ferie.
  kh Helle

  Reply
 • Julie 16. oktober 2014 at 12:02

  YAY! Tillykke. Hvor vidunderligt altså <3

  Reply
 • Katrine Gunnersen 16. oktober 2014 at 12:48

  Tillykke 🙂 Og ja – jeg kan bedst lide det hele 🙂 Konkurrencerne, udsalgstips og de personlige indlæg – det hele ryger lige ned 🙂

  Jeg synes det er en STOR fordel at kende kønnet. Ved den første kendte jeg det godt – jeg vidste fra uge 20 at det var en lille pige, som tumlede rundt i maven på mig; hun blev navngivet, der blev købt lyserødt og jeg begyndte at forestille mig hende.
  Med nr. 2 ville manden gerne at det var en “hemmelighed” – og fair nok.. Men jeg havde det sådan lidt “ambivalent” med det.. Jeg Der var to navne i spil, tøjet blev neutralt og ja.. jeg blev sgu også lidt neutral.. jeg kunne ikke forestille mig andet end baby-tilstanden.. Og jeg havde ikke vænnet mig til navnet, så da HAN endelig kom, så blev han kaldt 10 forskellige ting i løbet af dagen – og ikke med vilje, men fordi jeg ikke kunne finde ud af at det var en Alexander som var kommet.. Og ikke en Andrea som jeg troede..

  Men nu er det endnu for tidligt at sige noget om <3

  Reply
 • Mette 16. oktober 2014 at 14:53

  Tillykke! Hvor herligt 🙂
  Jeg er selv i uge 23 (22+3) og venter også en lille poge til februar. Det er vores første, og vi var meget i tvivl om, om vi ville vide det. Men da tiden nærmede sig til misdannelsesscanningen, var vi enige om, at det ville vi gerne. Jeg ved ikke om det betyder så meget, men det er nu super hyggeligt at kunne sige “hun” og ikke den. Særligt nu hvor hun begynder at være meget livlig i maven. Det farlige er så, at nu kan shoppingen begynde 😉 Har dog en masse dejligt tøj fra min niece på 4,5 år, som er født på dagen for min termin (sjovt!). Så størrelser passer med årstid og min svigerinde har god smag. Summarum – vi har ikke fortrudt, at vi nu ved det. Det er blevet lidt mere virkeligt, at det rent faktisk er et lille menneske, som spjætter rundt derinde.
  Tak for en god blog i øvrigt – det hele kan bruges 🙂

  Reply
 • Pernille 16. oktober 2014 at 15:12

  Tillykke med endnu en fin lille pige! Jeg synes også helt klart det er fedt at vide kønnet, elsker at forestille mig hvem det er der gemmer sig derinde i maven og med min søn følte jeg nærmest at jeg blev mor i det øjeblik jeg fik kønnet at vide, så der er jo mange følelser på spil.

  Mht indhold holder jeg af de mere personlige og familieorienterede indlæg, med dybde som du selv nævner, jeg finder inspiration til tøj osv så mange andre steder, så det er ikke mit behov i blogland. Især indlæg om diverse events klikker jeg ofte “mark as read”, men jeg ved ikke om jeg skiller mig ud på den front eller om andre gør det samme.

  Reply
 • Tilde 16. oktober 2014 at 19:57

  Stort tillykke! Jeg er selv gravid og kan næsten ikke vente med at finde ud af om det bliver en lillebror eller lillesøster
  Jeg elsker bloggen og elsker konkurrencerne. Man håber jo altid spændt.

  Reply
 • Camilla K Olesen 16. oktober 2014 at 20:23

  Jeg ser det på ingen måde som et problem, så du skal endelig ikke undskylde. Jeg går faktisk ud fra (ja måske er jeg naiv), at bloggeren netop afholder konkurrencer for at forkæle sine læsere. Og jeg deltager gerne. Når det så er sagt, så er jeg faktisk allerstørst fan af dine personlige og lidt (tekst)tungere indlæg. Jeg har ikke selv børn, men det betyder dog ikke, at jeg ikke nyder godt af dit univers. Og stort tillykke med endnu en prinsesse. Hun og blommen bliver uden tvivl et godt makkerpar <3

  Reply
 • Lou 17. oktober 2014 at 8:40

  Stort tillykke med endnu en pige 🙂
  Jeg elsker din blog lige meget hvor ofte du blogger – jeg hænger ved!

  Kh Lou

  Reply
 • Østfronten 17. oktober 2014 at 10:48

  Åh, stort tillykke med kommende lillesøster <3 Hvor fint og skønt. Jeg ville også have svært ved at have det som overraskelse, og det ved jeg, at Jonas også ville.

  Reply
 • Julie 17. oktober 2014 at 22:22

  Jeg er pt. i uge 32, og vi ved ikke hvilket køn bettefisen er. Jeg synes personligt at der er så få virkelige overraskelser – så går all in på denne 🙂 Jeg kan bare mærke at det er den rigtige beslutning for mig – og heldigvis er min kæreste enig… vi har selvfølgelig et lille væddemål kørende.. 😉

  Reply
 • Nadja // drengemor.dk 18. oktober 2014 at 7:19

  Tillykke med endnu en dejlig, lille pige <3 Vi kendte ikke kønnet ved nummer et og to. Synes det er dejligt med en overraskelse 🙂 Ved nummer tre gik det mig dog så meget på, at "alle" blev ved med at sige, at NU skulle vi da have den pige, selvom vi ville blive lige så glade for en dejlig dreng mere, så vi ville gerne vide det og dermed kunne feje folks kommentarer af banen. Samtidig var det barn nummer tre på 3,8 år, og kun 18 mdr. efter nummer to, så jeg havde også mere brug for at kunne planlægge de praktiske ting inden – havde jo nok at se til 😉

  Reply
 • camilla // Olinesmor 18. oktober 2014 at 15:51

  Stort tillykke med babypige. Elsker baby piger og elsker også min mere og mere for hver lille puf og spark

  Reply
 • Birgitte N. P. 19. oktober 2014 at 21:36

  Tillykke med endnu en prinsesse.
  Da jeg var gravid med vores søn var det ikke ret vigtigt for mig at kende kønnet, men det var vigtigt for min mand. Og da jeg ikke havde lyst til at han vidste det uden at jeg vidste det – ja så fik vi kønnet at vide så hurtigt det var muligt. Vi betalte faktisk selv for en ekstra skanning, hvor vi lidt tidligere kunne få kønnet at vide. Men det var mere pga vores historik med flere års fertilitetsbehandling mm.
  Hvis vi er heldige at skulle have en baby mere på et tidspunkt, så tror jeg helt klart at jeg også denne gang gerne vil vide det.

  Reply

Leave a Comment