Overblik over bloggens giveaways

Vi er netop hjemvendt fra en miniefterårsferie, som var så tiltrængt for os alle tre. Den inkluderede total afslapning (tænk at få lov at sove middagslur TO dage i træk, ahhh), en tur i Knuthenborg Safaripark (som trods mudrede støvler og bukser var et hit) og masser af lækker mad. Der er bare noget over getaways. De gør så godt på energikontoen, right? Og i aften står den på udbragt takeaway – vi forsøger nemlig krampagtigt at holde fast i feriestemningen.

Mere om efterårsdagene på et senere tidspunkt.

Lige nu vil jeg blot give jer et overblik over de lækre konkurrencer, der kører på bloggen, som du stadig kan nå at deltage i. Men skynd jer at at smide et lod. De stopper nemlig snart. Find dem alle her (billederne fungerer også som direkte links til de enkelte konkurrencer):

Tak i øvrigt, kære læsere, for alle de søde kommentarer til mine indlæg. Jeg er totalt bagud med at besvare dem, men det kommer. Jeg læser altid hver og en og sætter simpelthen så meget pris på, at I giver jer tid til at smide en kommentar med på vejen til mig <3

collage baby BR-Noas-ark-118231-1150214 IMG_0454

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment