En vinder af Noas ark fra BR

Vores korte efterårsferie er slut, og arbejdet kører igen på fuld tryk. Var I klar til at starte op igen? Jeg må ærligt indrømme, at jeg godt kunne have brugt en uges fri mere. Jeg er overordentligt træt i min gravide krop for tiden, og jeg kunne sagtens vænne mig til, at den der middagslur var en fast del af min dag – HVER DAG 😉 Hey, hvorfor er det ikke en gravids ret med en lille ’morfar’ midt på dagen?

Nå, jeg skulle jo forkæle en af jer lidt. Det er nemlig blevet tid til at afsløre en vinder af det fine legetøjssæt i træ fra BR. Den heldige er Maja Nielsen. Tillykke til dig Maja. Jeg sender dig en mail om lidt.

Vi er stadig glade for vores lille butik i træ, som jeg skrev om her og her, og kvaliteten holder hele vejen igennem. Se hele BR’s produktlinje med trælegetøj her, hvor der er rig mulighed for at finde lidt lækkert til jule- og fødselsdagsgaver.

God aften til jer 🙂

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF BR, MEN ALLE ORD OG MENINGER ER MINE
BR-Noas-ark-118231-1150214


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment