Så er det sovetid

For en del tid siden besluttede vi, at nu måtte det være slut med tremmesengen til det snart 2,5 årige barn. Selvom vi har taget den ene side af, så sengen er helt åben, skulle der nyt til, og nu venter tremmesengen på, at lillesøster en dag bliver gammel nok til at overtage den. Inden den tages i brug skal vi i øvrigt have en lille vugge, der kan sættes direkte på vores seng, så baby blot kan ’væltes’ over efter natamningen. Noget, jeg virkelig savnede, da Blommen var baby. Hvis du har tips til gode ’sidde på sengen-vugger’ så sig lige til, ikke?

Men tilbage til projekt ud-med-tremmesengen. Det var egentlig meningen, at vi – som de fleste andre – ville springe over i en juniorseng som trinnet før voksensengen. Men vi valgte at springe midterstadiet over, og nu har Blommebarnet en rigtig voksenseng i rigtige voksenmål. Ja, det er ikke fordi, vi har en speciel filosofi omkring brugen af juniorsenge, men simpelthen fordi, vi ikke kunne stå for den lyserøde seng med de fine, malingdyppede tændstiksagtige ben, som vi vidste ville falde i særligt god jord hos en lille pige, der er overordentlig glad for lyserød p.t. (og orange og lilla for den sags skyld).

Derfor har vi nu en seng, der pynter så fint på Blommens værelse og en seng, der ser meget stor ud, når et mennesker på omkring 90 cm. ligger i den. Men det gør ingenting, at sengens ejermands størrelse ikke harmonerer med sengens. Vi har nemlig en pige nu, der insisterer på at sove på eget værelse i egen lyserøde seng – et emne, jeg allerede tog op her, hvor jeg også nævnte, at nogle (og det er ikke barnet) SLET ikke er (var) klar til det projekt. Jeg savner min lille pige om natten, og jeg er nærmest lettet, når hun en gang imellem spørger, om hun må sove i mors og fars seng. Jeg er ikke god til, at familiens yngste sover på modsatte etage end os. Det havde været en anden sag, hvis børneværelset lå ved siden af vores soveværelse. Men jeg har taget mig sammen. Selvfølgelig. Og hepper lystigt på min pludseligt meget store pige, når hun tager så selvstændige beslutninger.

Sengen er fra Flexas nyeste linje flexa Play og kan også fås i hvid, gul og pastelgrøn (se alle farverne her). Den sælges blandt andet i Ilva lige her.

IMG_0088P1010003IMG_0099 IMG_0101 ^^^Er helt tosset med træbenene, der lige har fået et dyp maling i spidsen. IMG_0107^^^Ja, nogen har malet på væggen, og det er ikke mig. Stregerne kan i øvrigt ikke gå af. Har forsøgt med alverdens remedier. Vi må frem med malerpenslerne.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

11 Comments

 • Betina Olsen 22. oktober 2014 at 10:35

  Spar pengene på en bedside crib og pil siden af tremmesengen og sæt den op i højden med jeres seng. Det gjorde vi og det fungerede upåklageligt og er en noget billigere løsning end at skulle købe endnu en seng

  Reply
  • Plummum 22. oktober 2014 at 10:49

   Vores tremmeseng kan desværre kun justeres til to forskellige højder, der ikke passer til vores sengehøjde. Og den er også aaaalt for stor til at jeg gider have den stående i soveværelset, mens babysis er helt lille:) Men klart et brugbart tip:)

   Reply
 • Amira Helene 22. oktober 2014 at 11:12

  Vi sprang også junior stadiet over, og det har vi altså været glade for <3 Selvom sengene virker lidt store i starten, synes jeg det er rart at vide at de er "fremtidssikrede", og så har vores piger kunnet (og kan stadig) dele seng en gang i mellem når de havde brug for lidt ekstra hygge og tryghed.

  Reply
  • Plummum 22. oktober 2014 at 11:49

   Og så sparer man jo også den udgift. WIN:)

   Reply
 • Melanie Maharaj 22. oktober 2014 at 12:37

  Vi er glade for vores babybay fra Thorn, som lillebror har arvet fra storesøster. Det er så skønt bare at kunne kigge over og ikke mindst bate tage over.
  Og sikke en fin lyserød seng 🙂

  Reply
  • Plummum 6. november 2014 at 14:57

   Tak, den må jeg tjekke ud 🙂

   Reply
 • camilla // Olinesmor 22. oktober 2014 at 12:51

  Vi havde den fra Babysam og den var ganske fin. Og skal helt bestemt bruge den igen når lillesøster kommer. Det er nemlig skide smart lige at kunne læsse dem over igen.

  Reply
  • Plummum 6. november 2014 at 15:02

   Så mega smart. Jeg er fan allerede 🙂

   Reply
 • Kathrine 23. oktober 2014 at 8:13

  Vi købte en Tobi Babybay Maxi og det er klart en af de ting jeg har været mest glad for.
  http://www.pinkorblue.dk/Bornevaerelset/Senge/TOBI-Babybay-Maxi-Seng-i-massivt-bogetrae-hvid-lakeret-med-afrundede-hjorner-1.html
  Det er så fantastisk at man stort set ikke skal løfte på baby, når der skal ammes om natten.

  Jeg vil anbefale dig at kigge på maxi-versionen fremfor originalen, da den lille får lidt mere plads i både bredde og længde. Dette vil gøre det muligt for jer at strække tiden inden den lille skal på eget værelse i tremmesengen, især hvis man køber den 4. side, som omdanner sengen til en “mini-tremmeseng”.
  Den er forresten fornyligt kommet i et nyere design end det i linket, men det er måske værd at undersøge.

  Reply
 • Østfronten 23. oktober 2014 at 14:04

  Hov, det var da gået min opmærksomhed forbi at hun nu sover selv. Ahr, luksus altså. For ja, det er hyggeligt at putte. Men sgu også hyggeligt at sove ordentligt.

  PS: Hvad med at indramme grafittien? Med fx maskingtape eller en smal (tom) ramme på væggen? Og så vente med malerpenslerne til tegne-på-væg stadiet er ovre?

  Reply
 • diy lee seng | bedstsenge-dk.com 20. august 2015 at 16:05

  […] Så er det sovetid | Plum MumDIY-projekter; Event; Foodie; … Derfor har vi nu en seng, … Sy Lee BLOG SPLASH Monique Amalie Kronil Christel Nanna Sammi Amanda SisseGÅ TIL HJEMMESIDE! […]

  Reply

Leave a Comment