Efterårskreatid

Jeg savner virkelig at kaste mig over både symaskine og overlocker. Det har der på ingen måde været tid til det sidste lange stykke tid – faktisk over det sidste halve år. Men i sidste uge, hvor vi havde et par efterårsfridage tillod jeg mig at bruge nogle timer på en ny sweatshirt til Blommebarnet. Hun er nemlig blevet godt loadet med nye gamacher på det seneste, og jeg er vild med gamache og sweatshirt looket til en lille tumling.

Jeg fandt et par egnede stofrester i skabet. Mørkeblå isoli, som jeg quiltede med rosa tråd (hedder det overhovedet at quilte, når man ikke bruger pladevat og hele moletjavsen?) og en rosa jersey til ærmerne. Resultatet kan I se herunder. Ikke den store syvidenskab der, men så skønt at kreere lidt igen. Nu er min plan at sy et hav i alskens farvekombinationer 🙂

Miniguide til DIY: Hvis du selv vil kaste dig ud i projektet, så brug et ganske basic t-shirt eller sweatshirt-mønster med almindelige ærmer eller raglan, som jeg har syet. Sy ribkanter i både bul og på ærmer og eventuelt også i halsåbningen. Jeg valgte denne gang at slutte halsen med en ribrouleau, som kan virke lidt pænere (eller mere ordentligt), fordi den fylder mindre i halsen end en almindelig ribkant. Giver miniguiden mening? Ellers spørg løs.

DIY sweat med quilt

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Efterårskreatid

    1. Tak, søde Halefa 🙂 Den er meget nem at sy – derfor ikke den store videnskab 😉 Men man skal selvfølgelig være lidt fortrolig udi sykunstens verden. Men ikke meget.

  1. Årh hvor er den flot!!
    Råb op hvis du en dag har lyst til en bytter og ønsker noget hæklet til M eller lillesøster

    1. Det vil jeg gøre, søde Rikke. Lige nu tror jeg slet ikke, jeg har overskuddet til at sy til andre end os:) Men du laver så mange fine ting, så skal nok sige til.

  2. Synes du laver (designer og syr) noget fantastisk flot pigetøj, og denne sweater er ingen undtagelse.
    Med de evner burde du lave en forretning ud af det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.