Leoboots

IMG_0154

Som varslet i går kommer her et indlæg om Blommens nye vinterstøvler, der naturligvis(!) er broderet med leopletter fra den ene ende til den anden. Vi tester et par selvvalgte støvler for ByKier, og jeg tænker, at flere af jer kan bruge et lille tip på den front netop nu. Eller har alle andre end mig købt den fulde beholdning af vinter-items allerede? Jeg er altid lidt bagud lige dér, og flyverdragten er heller ikke i hus endnu 😉

Støvlerne har endnu kun været på tumlingefusserne én gang udenfor. Det er nemlig (heldigvis) ikke helt koldt nok endnu til, at jeg vil smide dem ned i garderoben i vuggestuen. De er foret med 100 % uld og derfor temmelig varme. Støvlerne falder absolut i min smag – de er funktionelle i vandtæt og åndbart italiensk skind og SÅ fine at se på også. Det lader desuden til, at de sidder godt på foden, men jeg kan komme med en mere udførlig beretning på den front, når de er afprøvet lidt mere. Blommen er også fan – vist især fordi, at moar også har et par leoboots.

Prisen er også helt ok for en støvle af den kvalitet, men har altså lige fået et nøk opad i forhold til, hvad ByKier har kørt med af priser tidligere (der er dog en smule rabat at hente, hvis man er medlem af Bykiers members-club).

EDIT: Jeg ser netop, at ByKier kører med et tilbud lige nu, hvor man kan få to par vinterstøvler for kun 1100 kr. Se så er vi jo nede i en virkelig fin pris.

Find leobasserne lige her.

IMG_0379IMG_0377IMG_0373

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Farmor 29. oktober 2014 at 15:09

    De er bare flotte

    Reply

Leave a Comment