Om julerier og et tip til billigt LEGO Duplo

Ok, når dagen starter før klokken seks – ikke pga. morgenfrisk tumling, men fordi man selv vågner og ikke kan sove mere trods træthed i hele kroppen (irriterende? Much), så et det ok at skrive blogindlæg klokken syv, mens resten af familien stadig sover. Så hermed et julegavetip.

Vi er nemlig så småt begyndt at tænke i jul her hos os (læs: jeg er). Er I også det? Jeg er vild med at gøre meget ud af hele juleriet, nu hvor Blommen har fået en alder, hvor hun er helt med på, hvad det er, der foregår. Jeg har en intention om at pynte op i år i god tid – det vil sige, så vi er klar til at byde julen velkommen den 1. december (ikke noget med pynt i hjemmet før december her). Det kræver lidt nyt pynt, så vi kan få noget op i hvert rum. Og jeg har allerede planer om, at Blommen og jeg skal lave en del julepynt sammen, så det hele ikke bliver alt for fancy og købt. Personlighed og jul går hånd i hånd, og jeg vil gerne have små fine, hjemmelavede skatte, der kan følge os jul efter jul.

Adventsgaver bliver det også til – har lige en lille opgave dér på krea-fronten, og jeg er ikke startet at all. Pakkekalender bliver det ikke til. Det ræs holder vi os langt væk fra, så længe vi kan. Nok om jul for nu. Det kommer sikkert til at fylde lidt herinde fra tid til anden de næste par måneder. Kan I klare det? 🙂

Jeg ville egentlig bare dele ud af et tip. Blommen skal sandsynliges have dette fine treetagers LEGO Duplo dukkehus i julegave. Ikke nødvendigvis af Kasper og mig, men det står højt på ønskelisten. LEGO er uden undtagelse altid et hit hos os. Lekmer.dk har lige nu tilbud på huset og i øvrigt på en masse andet LEGO Duplo også – se selv her. Just saying.

Tænker I også i julebaner allerede hjemme hos jer?

10505-1lego-duplo-dukkehus

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indlægget indeholder affiliate-links.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Cecilie 8. november 2014 at 11:04

    Fedt tip! Har en nevø på 3, og jeg er også så småt gået i julegaveindkøbs-tænkning! At novicen her så endte på den svenske side først og blev forvirret over om det så var danske eller svenske priser, det står får egen regning. Jeg skyndte mig i hvert fald tilbage og fandt dit link igen og strøg ind på danske side (Thank god!). Jeg håber, I får en skøn weekend!!

    Reply

Leave a Comment