Shop legemad og -køkkener med 20 – 50 % rabat i denne uge

Et lille aftentip, som jeg bestemt synes er værd at dele med jer. Lekmer.dk kører i denne uge en kampagne på legekøkkener og legemad, hvor du kan spare mellem 20 og 50 %. Så det er absolut værd at overveje et par køb eller to, hvis du også har et barn, der er glad for legemad, og måske skal have netop det i julegave.

Jeg har samlet lidt af sagerne, som jeg selv er fan af herunder. Vi har selv netop købt det røde service med prikkerne, salatskålen og toasteren til vores eget legekøkken. Find alle køkkenerne og legemaden på tilbud lige her.

lekmer2-002

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate-links


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Amira 12. november 2014 at 14:23

  Øv, det ville jeg godt have vidst før jeg købte en masse legemad til julegaver 😉 Men måske man skulle se efter lidt mere…

  Reply
  • Plummum 12. november 2014 at 22:46

   Ej, ja det er da lidt øv:)

   Reply
 • Østfronten 12. november 2014 at 14:50

  For f**den Signe! Det er PRÆCIS sådan noget, jeg ikke kan stå for!

  Reply
  • Plummum 12. november 2014 at 22:46

   Jeg har også lyst til mere:) Men vi er efterhånden ude i, at vi skal have et større legekøkken også – eller en tilbygning:D

   Reply

Leave a Comment