De fineste DIY tipier – kom i gang

Jeg er blevet usandsynlig lun på at lave en sej tipi til Blommen, så snart jeg får lidt ekstra tid. Jeg synes bestemt, der findes mange lækre på købemarkedet – ikke mindst den fra Serendipity, men hvor fint er det ikke lige at skabe sin helt egen personlige, der passer perfekt til ens barn?!

Måske projektet først bliver udført, når min barsel starter, men det gør den sørme også ganske snart, og jeg har allerede besluttet mig for stof, pinde etc. Yay, jeg glæder mig oprigtig talt som et lille barn til at komme i gang. Det er tilsyneladende et meget nemt projekt, som flere bloggere allerede har lavet udførlige og ret skudsikre guides til. Se fx her og her.

Jeg har samlet lidt inspiration fra Pinterest (ja, der sneg sig lige et telt ind også), som I kan se herunder – tjek evt. mit Pinterest board, hvor alle eksemplerne med guides ligger her.

Hvad siger I? Vil I også springe ud i en DIY tipi?

 

tipi inspiration

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “De fineste DIY tipier – kom i gang

  1. Sådan en står højt på min to do-liste, så jeg siger bestemt go for it. Det kunne være så dejligt, hvis du ville dele tips til projektet (især til sådan nogle som mig, som sjældent kaster sig ud i DIY projekter!)

    1. Det kan du tro. Så snart jeg kaster mig ud i det skal jeg nok dele rundhåndet ud af tips og learnings:)

    1. Ha ha, ja det havde nok være lige vel ambitiøst 🙂 Oh yeah, der er gået totalt redebygger i den her;)

  2. Hej !!!!! Du er godt nok min helt!!!! hvordan får du alt den energi og alle de ting lavet??? jeg har utrolig mange kreative projekter…. ikke fordi jeg er kommet længere end til at købe alt materialet og så desværre skulle putte det ned i endnu en kasse med navn på projekt 😉 – Må have mig en symaskine og en overlocker 😉 elsker de smukke bluser du laver til Plum 🙂 og den dejlige farmor der strikker fine huer og fantastiske rib leggings ;)- har fundet garnet og opskrifterne til at strikke, men energien lige nu går til Clara O. :p så jeg elsker de tipier men må med skam sige at jeg gik the bObles vej …. ikke lige så smuk 😉 men har hæklet tæppe som gulvtæppe og et matchende tæppe der til 😉 nu må der fyldes ud med lidt puder og elefanter 😀 tak for din dejlige blog. kh Luci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.