Fem hurtige om noget, der undrer mig…

1. Folk, der flipper helt ud i metrotoget med råb og skrig af forbandelser af stakkels metroansat, fordi toget ikke som planlagt åbner dørene på perronen pga. aktiveret nødalarm. Dog helt fin underholdning for de øvrige passagerer, kan jeg fortælle.

2. At metroen konstant er ramt af forsinkelser pga…. aktiveret nødalarm. Jo, den er jeg kører med det skide metrotog hele tiden, fordi faderen til barnet har taget det næsten fulde ejerskab over vores fælles bil.

3. Hvem, der finder det morsomt at aktivere metroens nødalarmer?! Få en anden hobby, please! Start fx til ballet, læs en bog eller tegn en tegning.

4. Hvordan filan jeg skal være i stand til at få baby-sis ud af maven, når den tid kommer. Fødselsangst? Much. Pis i øvrigt.

5. Hvorfor min yoga-lærer – der i øvrigt er røvsej på den der spirituelle måde – synes at moderkage-smoothie er toppen. Nam nam?

Gør listen længere. Hvad undrer dig i øjeblikket?
icon_25092

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Susan 17. november 2014 at 22:42

  Kære du, jeg smilede over din undren, den med dem der raser over metropersonale, det er fordi de er der tættest på og fysisk, derfor går det ud over dem, selv om det er helt urimeligt..

  Hvorfor er du så bange for at føde..??
  Du behøver ikke svare, hvis det kommer for tæt på..
  Min dejlige svigerdatter fødte en skøn pige i april, lille Amalie, hun fik en rygmarvsbedøvelse, som var en stor smertelindring..

  Det med moderkage osv.. Yrk, jeg får kvalme og brækfornemmelser ved tanken..

  NU kommer noget JEG har undret mig over i nogle dage.. Lov su ikke griner 😉

  Så forleden noget tv om bl.a. vores kongerække, og kom til at tænke på, at Kronprins Frederik jo egentlig skulle have heddet Christian, eftersom morfar hed Kong Frederik, og så skulle prins Christian have været en Frederik, eftersom at det går på skift med de 2 navne..
  Hvorfor er/blev det ikke sådan..??…

  Reply
  • Østfronten 18. november 2014 at 9:34

   … fordi der var en Margrethe imellem 😉

   Jeg er heller ombord med moderkage-indtag. Jeg mener, kroppen har ligesom afstødt den! Men hey – hvis det rocker ens båd…

   Jeg håber, du får tid og mulighed for at vende fødslen og den tidligere oplevelse med nogle dygtige mennesker (fx Krista) og får en anden ro på. Klem

   Reply
   • Plummum 18. november 2014 at 22:21

    Håber, jeg også. Det skal jeg. Ha, nej altså jeg har heller ikke et behov for at indtage egen (ellers andres) moderkage, selvom det er så moderne.

    Reply
  • Plummum 18. november 2014 at 22:20

   Sjov undren, Susan 😀

   Hmm, der er mange årsager til min angst for fødsler – nogle af dem er jeg bevidste om andre ikke. Er i proces. Måske deler jeg et indlæg på bloggen om det hele på et tidspunkt.

   Reply
 • Signe 18. november 2014 at 20:26

  At der hver dag er nogen, der synes det er ok at bruge min cykelkurv til deres affald. Det både undrer mig og irriterer mig grænseløst, når jeg kommer ned om morgen og der står en fyldt øldåse, madpapir osv. Skal jeg så til at vandre op til fjerde sal igen for at smide det ud?
  Grrrrr

  Reply
  • Plummum 18. november 2014 at 22:22

   DET undrer også mig. Jeg bliver også skide irriteret over det, når det sker for mig. Og watch out siger jeg bare. Preggo monsteret skal ikke provokeres for meget, for så…

   Reply
 • pernille 12. december 2014 at 22:33

  Hej, tak for komplimentet 🙂
  men ja moderkage-smoothie er måske ikke for alle – men efter snak med Krista om blødning efter første fødsel, var jeg villig til at prøve alt 😉 og det virkede – derfor anbefaler jeg det.
  ps. hvis du har fødselsangst er jeg også åbne for snak – just ask.
  kærligst din yogalære 😉

  Reply
  • Plummum 13. december 2014 at 21:35

   Ha ha, selv tak, Pernille. Dejligt at du kigger lidt ind her i mit lille univers. Jeg går altid fra yogaen fuld af energi og troen på, at jeg kan føde rigtigt. Forstår egentlig ikke hvorfor jeg ikke er startet til yoga meget før – det gør godt for sådan en som mig, der altid skøjter lidt hurtigt gennem mine dage. Jamen, du kunne sikkert også overbevise mig om, at indtagelse af moderkage var the shit. Det indrømmer jeg gerne.

   Jeg HAR en væmmelig fødselsangst, og den er simpelthen så irriterende og blokerer fuldkommen for en nogenlunde rationel tankegang omkring min næste fødsel. Ville ønske, at jeg var ligesom dig og også kunne finde på at kæmpe for en hjemmefødsel fx. Angsten handler om mange ting. Og min kærestes frygt for alt, der omhandler sygehuse, læger og deslige hjælper ikke ligefrem på det. Suk.

   Reply

Leave a Comment