En idé til adventsgaver på (lavt) budget

Ikea har spurgt mig, om jeg vil give mit bud på enten en pakkekalender eller en adventsgavekalender med produkter fra Ikea til et overkommeligt budget, så langt de fleste familier kan være med.

Julen er som bekendt en temmelig dyr fornøjelse – navnligt for børnefamilier – og derfor vil jeg gerne tage udfordringen op og give mit bud på en virkelig fin adventskalender, der ikke nødvendigvis vælter budgettet. Pakkekalender har vi helt valgt at gå uden om hjemme hos os. Det er simpelthen for voldsomt med en pakke hver morgen for det 2,5 årige Blommebarn og helt unødvendigt i mit perspektiv. Vi ville også få gevaldige forklaringsproblemer den 25. december, når der ikke flere morgenpakker kom, så… ingen pakkekalender her endnu.

Jeg har sammensat mit bud på en adventskalender sådan, at der kan skrues helt ned i niveau for hver idé – lige med undtagelse af min fjerde idé. Vælger du at købe ALLE ting i min adventskalender, så kan du erhverve det hele for 790 kroner. Det synes jeg personligt er en rigtig god pris, men jeg ved også, at ikke alle er enige, så opfat mine idéer som inspiration, hvor der sagtens kan pilles lidt ud hist og her.

Alle tingene er valgt ud fra Blommens interesser netop nu. Og jeg har fundet en række ting, jeg ved, hun elsker at lege med, men det er let at modificere ud fra dit eget barns ønsker og behov.

Gaveide nr. 1Ide 1: Jeg har en ret prinsesseglad pige, der p.t. elsker lyserød. Derfor er alle disse sager lige i øjet. Jeg forestiller mig mange gode puttestunder i prinsessedynebetræk med prinsessehistorier og endda en prinsesse at putte med, som stammer direkte fra historien i bogen. gaveide nr. 2Ide 2: Vi tegner en del i øjeblikket, og jeg har længe villet købe pensler og maling også, så denne gave er oplagt og indeholder alt det, man skal bruge til mange hyggelige timer i krealand. Find maletingene hergaveide nr. 3Ide 3: Vores legekøkken bruges stadig flittigt. Det er måske en af de legesager, der er udnyttet mest gennem det sidste års tid. Derfor er det oplagt med lidt ekstra legemad og et lille sødt børneforklæde, så Blommen kan være helt ligesom mor og far i køkkenet. Find alle sagerne hergaveide nr. 4Ide 4: Endnu en krea-idé. Faktisk har vi selv en tavle allerede, så denne kommer ikke i Blommens adventskalender, men jeg kunne simpelthen ikke stå for den, så jeg måtte have den med. Ikea-Tavlen har en almindelig tavle på den ene side og et whiteboard på den anden side. Skolekridt kunne jeg ikke finde online, men en lille pakke med whiteboard-penne.

Hvad synes I om mine idéer?

Billederne er lige til at printe og medbringe i Ikea som inspiration. I kan lige nå det før 1. advent på næste søndag. Meningen med denne udfordring var faktisk, at jeg selv skulle en tur i Ikea for at erhverve mig alle sagerne, men vi er virkelig presset på tid p.t., så nu får I i stedet inspirationen på den her måde, så I stadig kan nå at tage action, hvis I står og mangler adventskalenderen. Jeg håber selv at nå turen der ud på lørdag.

Husk også, at Ikea har et stort udvalg af gavepapir og gaveposer, så der er rig mulighed for også at købe ind til lækker indpakning af gaverne, når nu I alligevel er der ude.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indlægget er lavet i samarbejde med Ikea, men alle ord og alt indhold er som altid mit. Ikea har med andre ord ikke defineret valget af gaver eller udformningen af indlægget. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment