Tip til en (næsten gratis) LBD

Et lillebitte og lynhurtigt indlæg. Det er, som I måske allerede har opdaget, Black Friday, og alle butikker reklamerer med det ene tilbud efter det andet. Asos er også med på vognen, og kører med 20 % rabat på alt indtil på tirsdag kl. 10, hvis du bruger koden CYBERWKND20.

Jeg har netop selv benyttet mig af tilbuddet på en af mine items på min wanted list derinde.

En sort preggo dress, der sørme også er ammevenlig, når den tid kommer – med andre ord en lille, ny LBD, som der er hårdt for i disse tider, når garderoben er begrænset 😉 Den kom helt ned på 230 kr., hvilket jo er næsten gratis. Find kjolen her.

image1xxl-3

Om kjolen sidder godt, aner jeg ikke endnu, men jeg har set, at min preggo-makker skriver, at den er et hit, så go shop.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 

Indeholder affiliate-link


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment